Re: noriu vaiku, bet...
paliksi namie ir namu gali nebeatpazint ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → noriu vaiku, bet...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai jei maza paliksi, tai tikrai, visos sofkes pofkes iseis niekais ;D ir siaip, visos durys bus apgrauztos , nius bet va suniukai juk greiciau auga ir auklejasi nei vaikai, todel pasipraktikuot galima ir su gyvunu ;D [juokauju, juk vaikas - ne suo]
Jei namu neatpazinsi, tai dar gerai, bet gali ir vaiko neatpazint. Grizti, o jis su praskelta galva, lupa arba dar kuo nors... Kai broliui buvo pusantru metuku, mama ji paliko namie mieganti ir nubego i gretima parduotuvyte. Grizusi namo pamate broli balkone, uzsilipusi ant kedutes ir ziurinti i apacia. Gerai, kad viskas gerai baigesi, bet juk mazylis galejo ir iskristi.
aha cia nejuokinga,mano broliukui dar tik metukai,bet reikalu pilnas ir tik spek gaudyt,is spinteliu viska isima,ir asaru daug buna tai pirsta prisivere tai viska isverte.palauk su tais vaikuciais,spesi
galim padeti ... ar jau nebeimanoma
cia ne apie ta pagalba, Andriau ;D
Gabriele , o ar nemanai . Kad po kiek laiko kai vaikai galva isus ar nepagalvosi : reikejo po klubus dar pausti,mokslus ir karjera pasiekt.Ka??????????? Pagalvok patariu draugiskai,o tavo organizmas vaikams ilgai dar bus pasiruoses
juk sakiau... atsiuziau as jau... ir su draugais ir po klubus... nebenoriu...mokslus vienus jau baigiu siemet... niu dar pora meteliu dar 2baigsiu... o tada kas?
tik nereikia musu gazdinti... noret noriu, esu pasiruosus ir bla bla bla... bet vaiko nuo bet ko negimdysiu
man atrodo jums reikia zaisliuko. vaikai ne zaislai, juos reikia teisingai aukleti, o kad gerai isaukleti is vaiko gera zmogu, turi buti pats visokeriopai subrendes. as jau nekalbu apie finansines padeties butinuma. apie moralini pasiruosima. ar jus fiziskai esat pasiruosusios istverti nestuma, gimdyma, bemieges naktis, vaiko ligas, veliau kaprizus ir t.t. ir pan.
zmones, atsargiau su norais !! juk jie pildosi !
esu kaip ir be 5 minuciu pedagoge, tad zinau kokios problemos buna auklejant ir auginant vaikus ateityje...finansini pagrinda turiu....ir visa kita... tiesiog jauciu, kad man jau visai butu laikas...
tai jei maza paliksi, tai tikrai, visos sofkes pofkes iseis niekais ;D ir siaip, visos durys bus apgrauztos , nius bet va suniukai juk greiciau auga ir auklejasi nei vaikai, todel pasipraktikuot galima ir su gyvunu ;D [juokauju, juk vaikas - ne suo]
is noro kazkuo rupintis auginu triusiuku porele:) niu bet man to negana:)
suprantu tave gabriele. siandien buvau vaikisku prekiu parduotuveje, tai tiesiog svaigau... galvoju va taip rengciau, ta nupirkciau ir t.t.
as net pas padruske nueinu vaiko paziuret..., paziuriu, net grazu pasidaro ir saldu:)
jo... nu bet cia nieko nepakeisi, reikia tiesiog laukti, kol atsiras potencialus tevelis kazkaip vienisa mamyte buti nenoreciau.
Man asmeniskai grazu jauna mamayte su vaikuciu,mano puske apsizenijo ir pasigimde 18metu ir del to yra labai laiminga!
as gal del to jau noreciau to mazo vaikucio,nes myliu vaikucius,ir siaip manau smagu tureti seima su kuria tu jaustumeisi saugiai!
Bet istikruju daugkas galvoja vat noriu,bet tikrai tam turi buti apsisprendusi,nes vaikas ne mazas zaisliukas,nes gali laikuj begant jis tau atsibosti ir pasakyti,kam as to norejau taip anksti!
niu as bent jau tikrai nemanau, kad vaikas yra zaisliukas... tai yra pats svarbiausias zmogutis pasaulyje, kuriam atiduociau viska... paklociau visa pasauly po kojom jei tik sugebeciau
tai ieskok tokio vyro kuris butu pasiruoses seimai, manau kad tokiu tikrai yra...
niu as bent jau tikrai nemanau, kad vaikas yra zaisliukas... tai yra pats svarbiausias zmogutis pasaulyje, kuriam atiduociau viska... paklociau visa pasauly po kojom jei tik sugebeciau
ir padarytum klaida. aukotum viska del vaiko ir vyra paliktum pasonej, o kas bus kai vaikui ateis laikas iseit? tada suprasi, kad ne vaikas - visas tavo gyvenimas, o vyras...
stai kaip net buna... O as maniau vaikinukai greitai vaikuti nulipdo.. kad prisiblatintu prie gero gyvenimo.... Tokiu atveju nemaloniu vaizdu esu pastebejes pasaulyje....
Geriau tokios reklamos nereklamuoti...
O aplamai vyras turi buti irgi paruostas tam.... Jis turi jaustis.. kad vaikutis galetu pasauly isvysti...
ir jam nieko netruktu....
Saunuolyte
Vaikai tai musu dziaugsmas... ir as noriu begalo vaiku...
Bet tikrai zinau.. kad dar nedabar... neatejo laika....
o kada bus as pasakysiu
pasakysi ir sukontaktuosi su temos autore? ;D
nu atleiskit, kad juokiuos, bet...
As irgi noriu vaiku Bet man dar tik 17
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → noriu vaiku, bet...