41

Re: As megstu svajoti...

Visa gyvenima nesvajosi,reikia ir isilieti i tikra gyvenima,bet karts nuo karto galima pasvajoti!

42

man patinka svajoti, ir manau kad tai yra normalu, kad ir ka svajotum, kad ir skaudu butu, kad ir labai linksma tai prisiminus... reik svajoti! svajones atpalaiduoja prota, mintis ir kuna!

43

svajoti yra gerai, puiku, svajones atpalaiduoja, nunesa ten kur noretum buti.... svajones puosia zmogu ;]]

44

SVAJONES...TAIP ZINOMA:),BET DAZNIAUSIAI REALAUS POBUDZIO TAI SIEJ MINTYS,GYVENIMA IR PATIES VEIKSMUS:::805:::d22:::d22

45

as esu svajotoja ir labai daznai svajoju... dazniausiai svajoju atsigulusi i lova arba ziuredama i zvaigzdeta dangu... bent svajonemis gali pasidziaugti, svajonese viskas buna kaip tu to nori... na bet zinoma reikia nusileisti ir ant zemes nors tai labai sunku...

46

pas mane realios svajones...jos tokios pasdare kai supratau, kad geriau svajoti apie tai ka as galiu is tiesu igyvendinti ...
taigipo 5metu  mano svajones jau pradejo pildytis.. labai is leto bet pildosi...;)
tik deja viena yra tokia kuri nepriklauso vien nuo manes..ir nezinau kada ji man issipildys..

47

niu as svajkoju tik tai kas dzniausiai gal kazkada virs realybe,bet kartais jos lieka tik svajonemis!

48

svajoti butinai reikia... taip musu gyvenimeliai simtais kartu pagrazeja.. tuo labiau musu svajones pildosi... ir atsiranda vel naujos smile tai gyvenimelis... einu svajoti smile

49

Niu bet kartais svajoji svajoji ir tikrai zinai,kad to niekada nebus,skaudu pripazinti,bet tai tiesa..Tad nemanau,kad vertetu persistengti svajojant!
Bet as buvau ir busiu uzkietejusi svajotoja!