Тема: Rasykit savo nuomone apie mokykla...kaip ten tapti populiariai?
Rasykit savo nuomone apie mokykla...kaip ten tapti populiariai?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rasykit savo nuomone apie mokykla...kaip ten tapti populiariai?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o kodel nori tapti populiari? ir kokiam lygy populiari?
populiarumui yra tik viena kliutis.... populiaresni zmones..
O kam būtinai būt populiariai:)Gi ten eini mokytis,o ne kažko kito daryt:D
nu cia neman:D populiarumo man nereikia...kam reikia tas mane pazysta...bet yra zmoniu kas nori tokiais buti todel ir sukuriausiatema...nu tai kaip?
nueik i sule pusnuoge. tada tikrai sulauksi demesio tik reputacija gerokai smuks, bet busi populiari... negalesi net galvos pro duris iskisti
nu ir populiarumui yra ribos , bet cia jau truputi uz ribu
baik vaikai svaigt, negi norit kad ir cia butu kaip amerikos mokyklose, kur svarbiausia populiarumas.. jezau.. gyvenkit, dziaukites mokyklos draugais ir jos teikiamais malonumais.. maziau teliko ziurekit!
kad as pati vaikas bet dar sita suprantu sulei populiarumo nereik reik tik proto ir geru pazymiu
nueik i sule pusnuoge. tada tikrai sulauksi demesio tik reputacija gerokai smuks, bet busi populiari... negalesi net galvos pro duris iskisti
gerai pasakyta
viskas labai paprasta turi tureti daug draugu arba pazystamu...
na siaip tai gal i mokyklos taryba butu galima istot tada daug kam reikalinga butum ir zinoma
nu cia neman:D populiarumo man nereikia...kam reikia tas mane pazysta...bet yra zmoniu kas nori tokiais buti todel ir sukuriausiatema...nu tai kaip?
bet klausimas yra toks atseit tu nori tokia tapti
baik vaikai svaigt, negi norit kad ir cia butu kaip amerikos mokyklose, kur svarbiausia populiarumas.. jezau.. gyvenkit, dziaukites mokyklos draugais ir jos teikiamais malonumais.. maziau teliko ziurekit!
o taip pritariu geraiu bukit patys savimi o ne virs bambos sokite
njun ne populerumo man uztenka... o kokie jus esate mokykloi?
eina sau... niekad gyvenime toks klausimas nera iskiles tikrai,koks tikslas,juk ten tik mokykla,apdovanojimu uz populiaruma nieks neskiria.. ir galu gale,kam tas dirbtinumas? jei neiseina savaime but demesio centre,tai gal ir nereik?
NA POPULERUMA KIEKVIENAS SUPRANTA SKIRTINGAI...TU GALI BUTI POPULERUS TARP MOKYTOJU MOKINIU AR VALYTOJU KAIP BAISIAUSIAS NEKLAUZADA IR GALI BUTI POPUULIARUS GERAJAPRASME... KAIP SAKOMA KIEKVIENO KARTELE SKIRTINGO AUKSCIO
evelina;(
cai geras popolere nenormalu cai viskas buna savaime buni kolektyve bendrauji ir teik ne ten jauties popolerus nei ka ydomus mastymas kas tau is to popolerumo ? matosi kad dar vaikystes amcziaus neisaugus
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rasykit savo nuomone apie mokykla...kaip ten tapti populiariai?