Re: Uzsienietis karstesnis meiluzis nei lietuvis?
arba kaip suskelia koki "nerealu"... mazdaug ciulpe, p*sau, kr**au... tai apie tokius iswis patyliu.
As ir nemegstu tokiu vaikinu kurie taip sneka...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Uzsienietis karstesnis meiluzis nei lietuvis?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
arba kaip suskelia koki "nerealu"... mazdaug ciulpe, p*sau, kr**au... tai apie tokius iswis patyliu.
As ir nemegstu tokiu vaikinu kurie taip sneka...
panos tuo labiau
niu prisikalbejai, kai grysi wisas isbuciuot turesi
Ok tave pirma isbuciuosiu.....
ju lt tikrai ne vienetai,net baisu ir pagalvoti,kokie jie neispruuse..Ir kam to reikia,juk taip ir nuo musu jie atsiriboja,atstume savo vulgarumu!
Suprantu merginos suprantu jus...as domiuosi bendravimu...
ju lt tikrai ne vienetai,net baisu ir pagalvoti,kokie jie neispruuse..Ir kam to reikia,juk taip ir nuo musu jie atsiriboja,atstume savo vulgarumu!
o dar tokie kuriem sustrumo pilnos kelnes... na cia jaunesnieji tokie labiau, pamazu isauga nors kazkiek is to
Idomu kokiose jie seimose auginami buvo,gal tvarte,nes kaip sneka tai tikrai kvapelis ne koks!
o uzsienieciai istikruju taip fainai kalba ta tema neizeisdami vieni kitu,gal del to tos lietuviukes taip pamilo juos!
Idomu kokiose jie seimose auginami buvo,gal tvarte,nes kaip sneka tai tikrai kvapelis ne koks!
o uzsienieciai istikruju taip fainai kalba ta tema neizeisdami vieni kitu,gal del to tos lietuviukes taip pamilo juos!
tai zinai koks grozis ausytems, kai apie wiska galima kalbetis, be wulgarumo, pazeminimo..
tikrai grozis ir net palengvejimas..Bet istikruju del meiluziu,tai nei lietuvei,nei uzsieniecio nenoreciau tureti,tik vien asavo katinuka!
jei tureciau sawo katiniuka tai ir man nieko nereiketu
Grazuoles mmmm............ idomu paskaityti jusu pokalbi idomu....ka gali apie mane merginos pasakiti is isvaizdos mm?????
Grazuoles mmmm............ idomu paskaityti jusu pokalbi idomu....ka gali apie mane merginos pasakiti is isvaizdos mm?????
o ka pats apie sawe pasakytum ?
Pasakyciau sakau kad save myliu.... bet kartais atvirksciai ziuriu i veidrodi ir nekenciu saves...
Dabar tavo nuomone?????
na toks simpatiskas ir tas ziuikis labai liux
na toks simpatiskas ir tas ziuikis labai liux
Ziurek tiu man nesitaikyk i mano zujki....saldainiuk!
noriu ziukio
Niu gan simpatiskas ir man tas zuikutis patiko! As noriu jo!
Mmm zujkio mano negausit GRAZUOLES
jau dwi norincios
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Uzsienietis karstesnis meiluzis nei lietuvis?