Re: auksti vaikinai - deficitas?
tai gal tu parasyk
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → auksti vaikinai - deficitas?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai gal tu parasyk
Vaiva kaip parskrisiu as kokiu kelis pakabinsiu tuos aukstaugius ir tau pristatysiu kaip dovanele!
Vaiva kaip parskrisiu as kokiu kelis pakabinsiu tuos aukstaugius ir tau pristatysiu kaip dovanele!
oo kaip faina, dekinga busiu :* na wiena geriausia isrink su keliais wargo daug
stai ir as paneles 203
tai gal tu parasyk
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm...parasiau tau laiskeli GRAZUOLE...mmm
Mmmmmm............
Mmm VAIVA tu mi piace....IO TIAMO TANTO TE............
Mmm VAIVA tu mi piace....IO TIAMO TANTO TE............
turbut tau italija galva susuko
stai ir as paneles 203
turbut danonki daug walgei ? jei nepaslaptis, kokio mazdaug ugio tawo merginos buna?
ta vaivute grazi panelyte
tai jau tikrai...Niu gerai koki sveisiaplauky ar tamseplauki tau partemti?Tikiuosi toki aukstaugi eis i bagaza sutalpinti,nes kitaip turesiu vargo ;D
ta vaivute grazi panelyte
dekui Lina, pasirodo ir lirtuwaiciai grazu zodi pasakyt moka
tai jau tikrai...Niu gerai koki sveisiaplauky ar tamseplauki tau partemti?Tikiuosi toki aukstaugi eis i bagaza sutalpinti,nes kitaip turesiu vargo ;D
toki tamsesni gal kaip nors sutalpink i lagamina.. jei ka tai gal per du tilps
ai gerai pagalvojus as ji kaip suvenyra auksta isinesiu i lektuva,pasakysiu lietuvoje truksta aukstu vaikinuku,gal suopras!..O jeigu taip rimciau,tai gal nera ju mazai
Mane paimk i bagaza mane sutalpinsi va kaip tik vaiva as pamatysiu gera dovanele busiu...nenusivils Vaivute...arba jai Vaivute nenori manes tada nusiusk kokiai kitai savo draugiai
Lina, 19 parašė:tai jau tikrai...Niu gerai koki sveisiaplauky ar tamseplauki tau partemti?Tikiuosi toki aukstaugi eis i bagaza sutalpinti,nes kitaip turesiu vargo ;D
Mane paimk i bagaza mane sutalpinsi va kaip tik vaiva as pamatysiu gera dovanele busiu...nenusivils Vaivute...arba jai Vaivute nenori manes tada nusiusk kokiai kitai savo draugiai
niu jei priwalumus sawo ir technines sawybes iswardintum, tai ziuretume...
Darius, 20 parašė:Lina, 19 parašė:tai jau tikrai...Niu gerai koki sveisiaplauky ar tamseplauki tau partemti?Tikiuosi toki aukstaugi eis i bagaza sutalpinti,nes kitaip turesiu vargo ;D
OO mano technine bukle nesiskundziu ir taip pat privalumais...
Vaiva, 19 parašė:Darius, 20 parašė:Lina, 19 parašė:tai jau tikrai...Niu gerai koki sveisiaplauky ar tamseplauki tau partemti?Tikiuosi toki aukstaugi eis i bagaza sutalpinti,nes kitaip turesiu vargo ;D
OO mano technine bukle nesiskundziu ir taip pat privalumais...
na tai rezk, nesikuklink
Tai geriau sudarik klausimu kokia anketa atsiusk i mano ieskok.lt pasta as tau atsakes atsiusiu atgal...
neidomu taip..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → auksti vaikinai - deficitas?