Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 90

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: As esu vedes, bet gi nemires :D
Jolanta, 33 parašė:... Lina... juk jei vienas ozys pasielge shlykshciai.... neturetu, kiti, save gerbiantys vyrukai buti atsakingi uz jo poelgi...
Turetum buti objektyvesne...
Manau ir objektyvumas su laiku ateina, nereikia skubint... 

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
tAI AS TA SUPRANTU,KAD NE VISI VIENODI...iR NEBANDAU CIA KAZKA IZEIDINETI,AR UZGAUTI!...Ir esu objektyvi!

- Diana, 23
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
na as matau kad cia daugelis yra uztai kad vaikinai ar merginos apgaudinetu vienas kita...,bet kam Jus vaikinai taip ginates??? Tai kam tada teket ir prizadet kad visa laik busi istikimas o veliau su kita lakstyt??? kam ??? Ar tiesiog bijot kad belakstant pamatysit kad visos merginos jus palikot o Jus vienisi likot??? Tai turekit viena panele ir dziaukites o neisivaizduokit kad Jus esat sultonais ir galit turet visas ir tas visa laik bus pateisinama!!!

- Audrius, 22
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs

- Gediminas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Diana, 19 parašė:na as matau kad cia daugelis yra uztai kad vaikinai ar merginos apgaudinetu vienas kita...,bet kam Jus vaikinai taip ginates??? Tai kam tada teket ir prizadet kad visa laik busi istikimas o veliau su kita lakstyt??? kam ??? Ar tiesiog bijot kad belakstant pamatysit kad visos merginos jus palikot o Jus vienisi likot??? Tai turekit viena panele ir dziaukites o neisivaizduokit kad Jus esat sultonais ir galit turet visas ir tas visa laik bus pateisinama!!!
Panele, ryškiai neskaitei, esamų komentarų prieš tai ;D nieko tokio, atleistina

- Audrius, 22
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
as mires bet nevedes
egras : ):DD::D

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Jeigu vedi vadinasi ir buk istikimas,juk panele netekes uz betko,tad kartais vyrai jomis pasinaudoja,varineja pas kitas ir bando buti gerutis seimoje,o zmona nepastebi per darbus,seimos gyvenima,kol vyrukas linksminasi,tik veliau ji supranta,kad viena laiko seima,kad ji butu sekminga...

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
O manau taip gerai pagalvojus,kad jeigu suizinai,jog vyras tavo neistikimas,bet tu jam to neleidi suprasti,kad zinai viska ir pati pradedi varineti su draugemis visur,gryzti velai ir t.t.,jeigu jau yra seima,tai jau jos nelabai isgelbesi,nebent tas kuris pirmas visa sia kosia uzvire susimastys ir apgalvos,kad vedziau ir dabar taip elgiuosi,gal reik susigrazinti zmona ir paprasyti dar vieno sanso!

- Vidmantas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Nu taip kam cia meluoti!
Geriausia pildyk anketa teisingai,vat tik tada atrasti gali sau artimo ir mielo!
O jeigu tu nepasitiki savimi cia nebuk ir nebendrauk,nemeluok sau ir kitiems,su melu nieko gero gyvenime nepasieksi,o anksciau ar veliau visi viska suzinos!
Taip ir cia vedei tai buk kartu,nesi dar pasiruoses vedyboms,issilakstyk ir tada vesk!

- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
visokiu zmoniu yra. o ka merginos vaikinu nepagaudineja? nemanau, kad cia reikia svieta lyginti.

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Dovilė, 21 parašė:visokiu zmoniu yra. o ka merginos vaikinu nepagaudineja? nemanau, kad cia reikia svieta lyginti.
ai Lina tai musti megina rekordus temu kurimo ir vos ne kiekvienam poste girasi kad ji norvegijoj dirba kazka
> is isviso amzinas tiesas irodineja ..
>> gerai sakai Dovile akd negalima vienareiksmiskai teigti kad tik vaikinai apgaudineja.. 

- Jūratė, 18
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
ech...wis tie wyrai kalti...pacios ne kuo geresnes...yra pasiula-yra paklausa;),wyrai i kaire siaip sau neina...;)

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
As ta suprantu,kad ne visada vaikinai kalti,bet ir mergina buna kalta,bet kaip jau vienas kazkuris pradeda buti neistikimas tada jis buna kaltas,nes siuo atveju vaikinas kaltas,tai reikia pripazinti!

- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
o kodel tu nekuri temu kaip mergina apgaudineja vaikinus?

- Antanas, 26
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
jo ir man taip buvo,pakerejo panele ir reikejo meluot,bet ji suzinojo tiesa na bet matytjai patiko patyres vyras tai neatstume,bet va man atsibodo apgaudinet save ir savo seima.viska pats uzrisau ir net zmonai pasakiau,ji atleido.tai va uzsienis neiseitis nes pakeri visokios grazuoles o paskui.......

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Niu aisku kad ir as ta pastebeti imu,kad vaikinukai nuo 30metu pradeda labiau lakstytis i kaire puse..Mat jaunu kunu uzsimano ;D

- Birutele, 21
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
as palaikysiu LIna... man yra nesuprantama kaip vede vyrai gali buti ant tiek nachaliski ir nesakyti...jei reikia atsiprasant ****, tai tegu tokia ir susiranda ir pasako, kad vedes yra ir kad reikia kartais pabegti jam nuo zmonos ir viskas aisku ir tvarkoje, niekas jokiu pretenziju nereiskia ir lengva pasakyti nieko tau nezadejau.....
bet kai pradeda apgaudineti mergina kuri gal iesko savo tikrojo ir deja papuola ant tokio... tai kokia nuomone ji begali susidaryti apie vyrus....

- Ieva, 20
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
as tai Linai patarciau pries rasant pamastyt...o parasius dar karta perskaityt...o perskaicius...ISTRINT:D
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 90
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.