Re: Ar knygos maiso prota?
jei per daug knygu - atiduok kitiems
Uz dyka?!!!Kur cia taip dalina? O nieks nepirks...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar knygos maiso prota?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei per daug knygu - atiduok kitiems
Uz dyka?!!!Kur cia taip dalina? O nieks nepirks...
jei gera knyga tai tikrai protui nepakenks o gal ir kai kam pades
nu tada jos toliau tau maisys prota
nu tada jos toliau tau maisys prota
Bet ziauru ar ne? :V
jei gera knyga tai tikrai protui nepakenks o gal ir kai kam pades
Butent "jei"...
tai reikia rinktis geras knygas o ne s....
tai reikia rinktis geras knygas o ne s....
Hmmm... tai kad tas, Tavo vadinamas, s....., kaikam gali but visai rimta ir gera knyga... :V
pvz as niekada neskaityciau poterio...kam patinka tegul patinka,as nieko pries, bet....
o ka tu rimta knyga vadini?
pvz as niekada neskaityciau poterio...kam patinka tegul patinka,as nieko pries, bet....
Tiesa pasakius as visai knygu neskaitau, tai man rimta knyga yra tokia kaip pvz Elektronika ir t.t.
Lina, 23 parašė:pvz as niekada neskaityciau poterio...kam patinka tegul patinka,as nieko pries, bet....
Tiesa pasakius as visai knygu neskaitau, tai man rimta knyga yra tokia kaip pvz Elektronika ir t.t.
elektronika....
man isimintiniausia knyga dievu miskas. o siap vaikystej pasakas megau, o dabar paskaitau kas prie sirdies, tik nemegstu tu visokiausiu romanu... teko viena tokia knygele paskaityt "bordziju seima"...:V ten truputi...
Lina, 23 parašė:pvz as niekada neskaityciau poterio...kam patinka tegul patinka,as nieko pries, bet....
mano vienas draugas irgi niekad knygu neskaitydavo, mokykloj visus rasinelius is merginu perpirkdavo, nes ji nuo knygu tiesiog purte. bet va neseniai perskaite da vinci, aisku visi draugai buvo labai tuo nustebinti. tai jis remdamasis knyga ismaste nauja nusiresinejimo buda va kaip kartais knygos naudos duoda!
mmmm ydomei jus snekat bet as jau nietoj sveikas sakau sneipas!!!!!
Sigitas, 23 parašė:Lina, 23 parašė:pvz as niekada neskaityciau poterio...kam patinka tegul patinka,as nieko pries, bet....
mano vienas draugas irgi niekad knygu neskaitydavo, mokykloj visus rasinelius is merginu perpirkdavo, nes ji nuo knygu tiesiog purte. bet va neseniai perskaite da vinci, aisku visi draugai buvo labai tuo nustebinti. tai jis remdamasis knyga ismaste nauja nusiresinejimo buda
va kaip kartais knygos naudos duoda!
Gal ir nieko reikalas, bet gaila as ne Tavo draugas... jei kas ir bus, tai manau, kiek kitaip nei nutiko jam...
aisku! vienodu zmoniu nebuna! ir as nesakau tau imt pavyzdi. tikriausiai tu per ta laika kol kiti skaito knygas, ka nors kita idomaus darai. kiekvienam savo
oba Martyna nieko sau tai tipo pati skaitai?
oba, tipo čia kažkoks stebuklas? ;D
Benas, 24 parašė:oba Martyna nieko sau tai tipo pati skaitai?
Na man taip.
Martyna, 19 parašė:Benas, 24 parašė:oba Martyna nieko sau tai tipo pati skaitai?
Na man taip.
tai mudu iš skirtingų pasaulių
Knyga yra pats geriausias zmonijos isradimas ir tikrai proto nemaiso..jeigu perskaiciusi knyga dar ilgai apie ja galvoji, vadinasi ji buvo isties gera Juk neperskaites knygos niekada nesuzinosi ji gera ar ne ir tokie isankstiniai nusistatymai pries Hari Poteri ar kitas knygas tikrai kvailokai skamba, mano manymu
Benas, 24 parašė:Martyna, 19 parašė:Benas, 24 parašė:oba Martyna nieko sau tai tipo pati skaitai?
Na man taip.
tai mudu iš skirtingų pasaulių
tai tikriausiai.:D
Knyga yra pats geriausias zmonijos isradimas ir tikrai proto nemaiso..jeigu perskaiciusi knyga dar ilgai apie ja galvoji, vadinasi ji buvo isties gera
Juk neperskaites knygos niekada nesuzinosi ji gera ar ne ir tokie isankstiniai nusistatymai pries Hari Poteri ar kitas knygas tikrai kvailokai skamba, mano manymu
pritariu, kad išankstiniai nusistatymai dažnai meškos paslaugą padaro ;]
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar knygos maiso prota?