Тема: Baudos balai ir baudos! kas kiek uzhsidirbe?
Asmenishkai mentam sumokejes esu ~300lt ir turiu 4 balus... cia typo "pasigirkim" kas kiek blogybiu pridare. ir ar jusu manymu ta balu sistema duoda kokios naudos?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Baudos balai ir baudos! kas kiek uzhsidirbe?
Asmenishkai mentam sumokejes esu ~300lt ir turiu 4 balus... cia typo "pasigirkim" kas kiek blogybiu pridare. ir ar jusu manymu ta balu sistema duoda kokios naudos?
man rodos 2 kabo. Kiek pinigu baudom sumoketa kazkaip nesigilunu. Duoda ceki, grizas namo pavedima internetu ir psio
0 balu ir ~400lt is kuriu 125lt legaliai;D del veikimo ce kajp kam ..vieniem veikia kitiems nea..vo kaj uz stovejima aleksoto panoramkej nevietoj palikau 125lt taj daugiau te nebevaziauoju:D reiskias veikia:D o uz greiti porakart prigautas ..ir vistiek lakstau...ka padarysi:D
per paskutinius pora metu 30 litu, anksciau biski daugiau atseikedavau
as dar neapturejau tokios garbas kad balu uzvartu
> tik metus vazineju bevveik bet dar nestabde :-)
o lietuoje yra toks dalykas, kad jei pvz maziau nei 2 metai turi teises ir gaunbi 6 baalus, tai teises atima ir reik isnaujo viska laikyt?
as tai dar ne nevieno neturiu ir baudu nemokejau ;D
o lietuoje yra toks dalykas, kad jei pvz maziau nei 2 metai turi teises ir gaunbi 6 baalus, tai teises atima ir reik isnaujo viska laikyt?
ketina padaryt, svarstomas sis reikalas, tik rodos prie 8 ar 9 atimtu ir tipo visam gyvenimui. bet jei priimtu toki dalyka, tai butu apbsoliuti nesamone. juk vis tiek tada manau vazinetusi be teisiu... :V
0 balu-2 metus vairuoju baudu neskaiciuoju
0 balu per 8 vairavimo metus. Hmm baudosm irgi nulis litu, nors buvo sustabde ir greiti, ir be doku karta priciupe. Bet kazkaip susisnekedavau kad tik ispejimu apsiribotu.
tfu tfu tfu kad neprisisnekejus.
per paskutinius pora metu legaliai sumoketa 2000 lt, nelegaliai 650. Ir pries menesi gal atsiimtos teises po metu pertraukos uz 12 balu surinkimo:D) dabar visiskas 0
as dar neapturejau tokios garbas kad balu uzvartu
![]()
> tik metus vazineju bevveik bet dar nestabde :-)
troleibuse kontrolierė nestabdo? ;D
Ale žmonės nekalbėkim liūdna tema ;(
persiprashau kolega... o kas cia tokio jau liudno?
persiprashau kolega... o kas cia tokio jau liudno?
na negaliu aš be jų gyvent, jau tapau tiesiogine to žodžio prasme jų remėjas, kiekvieną mėnesi duoklę atiduodu, greitis greitis na ir dar greitis
nu tada suprantama kad skaudi tema
na negaliu aš be jų gyvent, jau tapau tiesiogine to žodžio prasme jų remėjas, kiekvieną mėnesi duoklę atiduodu, greitis greitis na ir dar greitis
troleibusais pradek vazinet:D
nu tada suprantama kad skaudi tema
kas svarbiausia, nuolatiniams klientams galėtu ir kokią akciją padaryti, 2 kartus prasižengei, 3 kartą mokėti baudos nereikia ;D
Gediminas, 29 пишет:
troleibusais pradek vazinet:D
ką aš tau blogo padariau? ;D
neturiu kuo pasigirt, neturiejau per 7-erius metus nei balu, nei piniginiu baudu, pavyksta issisukt graziom kalbom
Tai kas per vairuotojai be baudu ir balu...? ;D
Tai kas per vairuotojai be baudu ir balu...? ;D
pesti, su teisem kisenej:D)
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Baudos balai ir baudos! kas kiek uzhsidirbe?