Re: Ar knygos maiso prota?
tai reikia rinktis geras knygas o ne s....
Va man butu labai idomu suzinoti kaip Lina nusprendzia kuri knyga gera, o kuri s...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar knygos maiso prota?
tai reikia rinktis geras knygas o ne s....
Va man butu labai idomu suzinoti kaip Lina nusprendzia kuri knyga gera, o kuri s...
aga man irgi labai idomu Linute.:D
jatau jatau...as manau kad visos knygos yra savotiskai ydomios... vat
jatau jatau...as manau kad visos knygos yra savotiskai ydomios... vat
Kazkada ir as taip maniau...taciau teko skaityti tokio slamsto, kad savo nuomone greitai pakeiciau. Aisku, kas man slamstas, kitam galbut idomi knyga, cia skonio reikalas, taciau man tikrai ne visos knygos geros
Lina, 16 wrote:jatau jatau...as manau kad visos knygos yra savotiskai ydomios... vat
Kazkada ir as taip maniau...taciau teko skaityti tokio slamsto, kad savo nuomone greitai pakeiciau. Aisku, kas man slamstas, kitam galbut idomi knyga, cia skonio reikalas, taciau man tikrai ne visos knygos geros
O gal gali ivardinti konkreciai kokios tai knygos, kurios tau taip nepatiko?
Benai, jos Linute nevadink (jai nepatinka )
>>> o del nusprendimo, tai gal is rekomendaciju kokiu ar siaip pagal autoriu :?
Daiva, 21 wrote:Lina, 16 wrote:jatau jatau...as manau kad visos knygos yra savotiskai ydomios... vat
va, pvz, as dievinu maluko rasliava, bet padek dieve, pradejau skaityti jo "duzenas" tai ten paspringau,, perskaiciau ketvirtadali knygos ir meciau lauk, nes nieko nesupratau, apie ka jis ten raso :?
Daiva, 21 wrote:Lina, 16 wrote:jatau jatau...as manau kad visos knygos yra savotiskai ydomios... vat
Turbut butu negrazu sakyti autoriu ir pavadinima..na bet jeigu nori..Dan Brown "Da Vincio kodas" manau yra vienas is to slamsto atveju, taip pat Katarina Mazeti "Vaikinas nuo gretimo kapo". Da vincio koda tai visa perskaiciau, o va tos Katarinos knygos, tai koki 10psl., toliau neistveriau..
Keista, kazkodel dauguma gyre da Vincio koda
as irgi prie girianciu, tik filmas nesamone.. :?
man tai nesamone buvo "raitelis be galvos"neistveriau pradzios ir net neperskaiciu...
Keista, kazkodel dauguma gyre da Vincio koda
Turbut cia skonio reikalas, kam kokios knygos patinka..man gera knyga yra ta, kuria perskaicius kazkas lieka, ne taip kad perskaitai ir nieko - jokiu emociju, jokiu pasikeitimu. Manau, kad knyga turetu duoti kazka gero, tuomet ji yra gera da Vincio kodas man eiline komercine knyga ir tiek
Justinas, 24 wrote:Keista, kazkodel dauguma gyre da Vincio koda
Turbut cia skonio reikalas, kam kokios knygos patinka..man gera knyga yra ta, kuria perskaicius kazkas lieka, ne taip kad perskaitai ir nieko - jokiu emociju, jokiu pasikeitimu. Manau, kad knyga turetu duoti kazka gero, tuomet ji yra gera
da Vincio kodas man eiline komercine knyga ir tiek
as net nepabaigiau skaityti sios knygos. visi tiek gyre, o as nieko stebuklingo nepamaciau. ziuriu kuo toliau tuo dazniau, kai visiems kas nors labai patinka, man atvirksciai...
Daiva, 21 wrote:Justinas, 24 wrote:Keista, kazkodel dauguma gyre da Vincio koda
Turbut cia skonio reikalas, kam kokios knygos patinka..man gera knyga yra ta, kuria perskaicius kazkas lieka, ne taip kad perskaitai ir nieko - jokiu emociju, jokiu pasikeitimu. Manau, kad knyga turetu duoti kazka gero, tuomet ji yra gera
as net nepabaigiau skaityti sios knygos. visi tiek gyre, o as nieko stebuklingo nepamaciau. ziuriu kuo toliau tuo dazniau, kai visiems kas nors labai patinka, man atvirksciai...
o gal visi giria tik noredami prastumti, o tikrieji skoni turintys zmones nesizavi belekuo, kas jiems kisama
as tai dar to davincio kodo neturejau laiko isbandyt, bet gal kada rasiu
Lina, 23 wrote:tai reikia rinktis geras knygas o ne s....
juk buna kad pasiimi knyga i rankas jau turedamas apie ja jau kazkokia nuomone tai ir renkies, p jei ja pirma karta rankose laikai tai ir skaitai, jei jau nuo pirmu puslapiu "kabina" tai ir toliau skaitau.
Dovilė, 21 wrote:Daiva, 21 wrote:Justinas, 24 wrote:Keista, kazkodel dauguma gyre da Vincio koda
o gal visi giria tik noredami prastumti, o tikrieji skoni turintys zmones nesizavi belekuo, kas jiems kisama
![]()
as tai dar to davincio kodo neturejau laiko isbandyt, bet gal kada rasiu
as tai girdejau labai geru atsiliepimu, kaip knyga itrauke ir naktim nemiegodavo, kad tik perskaitytu, kaip pakeite poziuri ir pan. bet pati kai skaiciau to nepajutau. mano kambarioke stebejosi, kaip paskaiciusi as galiu knyga adet i lentyna ir ramiai ka nor kita veikti. jinai davinci tiesiog surijo. nu ka skirtingi zmones esame...
joa, mano kaimynei irgi knyga labai patiko, ji siule man skaityt, bet buvau apsivertusi knygom, tai tuo momentu ir nepaemiau, o ir dabar neberandu laiko.
nu cia tas pats ir su Poteeriu: vienus kabina, kitus ne. pvz as kai skaitydavau, tai is viso nebesimokydavau, bet kadangi labai zavedavausi ir zaviuosi hermiona, tai uz ta laika praleista prie knygos oj kaip atsigriebdavau moksluos dvasia tiesiog pakeldavo, budavo lengva vel mokytis. em, katik sumasciau! kai lusiu nuo mokslu kruvio, reiks vel ta knyga skaityt ;D
As ta da Vinci tai labai greitai perskaiciau, nes ji gan lengvai skaitosi, bet ji is tu knygu, kuria perskaicius iskart ir uzmirsti..Bet reikia ir tokiu knygu perskaityti, kad paskui butu su kuo lyginti ir ka rekomenduoti kitiems paskaityti
As ta da Vinci tai labai greitai perskaiciau, nes ji gan lengvai skaitosi, bet ji is tu knygu, kuria perskaicius iskart ir uzmirsti..Bet reikia ir tokiu knygu perskaityti, kad paskui butu su kuo lyginti ir ka rekomenduoti kitiems paskaityti
na tu teisi, reikia paragauti visko, kad suprastum kas is tikruju yra verta demesio
be to, kartais norisi ir lievesniu knygu paskaityti, kad geros knygos nepasirodytu lievos, kad geriau sektusi suprasti tikrai geru knygu verte
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar knygos maiso prota?