Re: Ar verta gynti savo tevine?
tai visas paslaptis zinai, joa? ;D
ir kokia isdavikui gi nauda is dar vieno pasaulinio?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar verta gynti savo tevine?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai visas paslaptis zinai, joa? ;D
ir kokia isdavikui gi nauda is dar vieno pasaulinio?
taip,paslaptis visas zinau.zinau kur Lietuva laiko savo tanka,zinau kad lietuvoj pagaminta granata sprosta tik kas antra,zinau kur yra ietys ir kirviai laikomi,zinau kada tanke benzino yra,zinau kada tankistas atostogu isejes
ir nezinai kokia tau is to viso zinojimo nauda ;D
Šiek tiek pasiskaičiau komentarus ir nusprendžiau gražiai prašyti,be klaidu,nes čia labai daug lietuvių kalbos mokytojų susirinkę.:
Tai va mano nuomonė yra tokia:
Kad visgi kare tikrai nikas nežiūrės ar jūs mokate ta savo kalbą ar nemokate,ir bus svarbiausia užimti,okupuoti,uždrausti,sunaikinti dvasiškai visus likusius Lietuvos patriotus.Taigi manyčiau brangieji meskim tas šnekas apie kalbą šalin,o bendraukime laisvai.;)
Na o aš asmeniškai eičiau ginti Lietuvos kadangi tai yra kiekvieno tikro lietuvio pareiga tai padaryti,nors ir žūtum,bet žinotum kad savo pareigą atlikai.
P.S. T.y.mano nuomonė.Ačiū brangieji.
Zinai rado prie ko prisikabinti. ir i ateiti! lietuviu kalba baigiau 4 ir taip ispasigailejimo ir jei ateiti pridarisiu klaidu tai prasau nesistebeti esu koks esu ir tam kam esu;)
pats nesu lb lt patrijotas bet kariauti patinka ir eiciau i bet koki kara vot meginau prancuzijoj db meginu anglijos armija bet yra kliutis kalba!:) zinau karas tai kraujas skausmas naikinimas bet ka padarisi !
pats nesu lb lt patrijotas bet kariauti patinka ir eiciau i bet koki kara vot meginau prancuzijoj db meginu anglijos armija bet yra kliutis kalba!:) zinau karas tai kraujas skausmas naikinimas bet ka padarisi !
ką padarysi...? nebekariausi ;] o kuom tau patinka kariaut?
nie pora metuku ir ismoksiu:D kuom man patinka kariauti cia.... gynklas technika ar kodel?
man įdomu, KODĖL tau patinka kariaut ;]
Šiek tiek pasiskaičiau komentarus ir nusprendžiau gražiai prašyti,be klaidu,nes čia labai daug lietuvių kalbos mokytojų susirinkę.:
![]()
Tai va mano nuomonė yra tokia:
Kad visgi kare tikrai nikas nežiūrės ar jūs mokate ta savo kalbą ar nemokate,ir bus svarbiausia užimti,okupuoti,uždrausti,sunaikinti dvasiškai visus likusius Lietuvos patriotus.Taigi manyčiau brangieji meskim tas šnekas apie kalbą šalin,o bendraukime laisvai.;)
Na o aš asmeniškai eičiau ginti Lietuvos kadangi tai yra kiekvieno tikro lietuvio pareiga tai padaryti,nors ir žūtum,bet žinotum kad savo pareigą atlikai.P.S. T.y.mano nuomonė.Ačiū brangieji.
kad ir kaip stengeis klaidos nepadaryti, nepavyko ;D ne nikas o niekas
Ačiu Diana už pastabėlę.:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar verta gynti savo tevine?