21

Re: ka galvojate apie uzsieni?

Linas, 18 parašė:

Na taip, bet kaip jau minejau, as juk sneku apie protinga zmogu big_smile Protingas zmogus uzdirba ne minimuma ir ne du:D Skaiciuojant minimumais protingas cia uzdirba kelis jej ne keliolika kartus daugiau:D

tai kiek tai skaiciais? dabar tai svarbu smile beje as parasiau tik apie minimuma, o daug zmoniu gauna po 2000-3000 svaru i menesi.

22

Protingas zmogelis mano manymu 10 000 - 100 000 per menesi turetu uzkalti smile Jau virs 100 000 tai ir nesveikai sekmes reikia smile

23

tai Linai tau visi zmones turi but protingi ane,kai proto pats daugiau igausi tada suprasi del ko lietuviai i uzsieni isvaziuoja,o man tau tikrai labai ilagai aiskint apie tai reiketu,nepyk,tikriausiai dar tikrai nesi susidures su tikrom gyveniskom problemom,nes tikrai ne visi ju ir turi ir raso apie isvaziuojancius i uzsieni ne kaip apie zmones

24

Tomas, 27 parašė:

tai Linai tau visi zmones turi but protingi ane,kai proto pats daugiau igausi tada suprasi del ko lietuviai i uzsieni isvaziuoja,o man tau tikrai labai ilagai aiskint apie tai reiketu,nepyk,tikriausiai dar tikrai nesi susidures su tikrom gyveniskom problemom,nes tikrai ne visi ju ir turi ir raso apie isvaziuojancius i uzsieni ne kaip apie zmones

tikrai neprivalo:D  Nejaugi protingas anglas plaus sau grindis tegul tas lietuvis ar lenkas uz pora kapeiku plauna smile As nieko neturiu pries tai, kad jus anglijoj gyvenat ir dirbat ir tikuosi tikrai uzsidirbat, tik nera butina lietuvos su sh maisyt smile

25

pas mane anglas grindis plauna,siena su dalgiu maciau pjaunant anglus.visi zmones vienodi pasaulyje-ekonomika skirtinga.o mums reikia gyventi,pradzia daryt,o kad i lietuva grisiu tai cia ner ir kalbos,bet jau savo kazka turedamas ir nevergaudamas kazkam.

26

Tomas, 27 parašė:

pas mane anglas grindis plauna,siena su dalgiu maciau pjaunant anglus.visi zmones vienodi pasaulyje-ekonomika skirtinga.o mums reikia gyventi,pradzia daryt,o kad i lietuva grisiu tai cia ner ir kalbos,bet jau savo kazka turedamas ir nevergaudamas kazkam.

Bet tomai pritark, kad daugelis darbu kuriuos anglijoje dirba lietuviai butent tokie ir yra, grindu plovimas, seneliu priziurejimas, statybos ir sedejimas prie kasos, bent jau man tai ne pats maloniausias darbas, o ar daug anglijoje teko matyti lietuviu gyditoju, bankininku, advokatu ir kitu aukstesnes klases darbuotoju?, isskyrus kompiteristus ju turbut ir nera. O siaip labai malonu, kad nespjauni ant lietuvos ir zadi i ja gryzti

27

yra visokiu,taip pat tokiu kaip ir lietuvoj,kurias specialybes cia isvardinai taip pat,aisku labai nedaug,ne karjeros cia visi vaziuoja,o del pinigu,jie eis ten dirbti,kur daugiau mokes

28

mano tevas uzdiba 17000 svaru:D statibinikas:)

29

Justas, 17 parašė:

ka galvojate ? gal vaziusite?

as vaziuoti ten gyventi ar dirbti bent jau kol kas nesiruosiu,man ir Lietuvoje lb gerai.

30

ESI BUVUSI?

31

justai>>as nekalbu apie atostogas.paatostogauti visalaik malonu,o gyventi man lb gerai ir Lietuvoje.

32

kol as nevaziavau ir as taip galvojau:D

33

nezinau,man ten tikrai nebutu ka veikti..mano patys nuostabiausi draugai,mano gimines-visi cia..o svarbiausia,kad as niekuo nesiskundziu,tai kam man vaziuoti ten,kur niekas manes nelaukia?

34

per vasara gali gryst:D ir gali susirast nauju draugu:::629

35

Egle, 15 parašė:

nezinau,man ten tikrai nebutu ka veikti..mano patys nuostabiausi draugai,mano gimines-visi cia..o svarbiausia,kad as niekuo nesiskundziu,tai kam man vaziuoti ten,kur niekas manes nelaukia?

gerai sneket kai po tevu postoge smile

Linai, ne snekam apie vienetus, snekam apie visa mase smile ne kiekvienas gali ilist i nekilnojimojo turto rinka ar panasiai, tam reikia pradinio kapitalo. zinau du lenkus kurie dirba inzineriais elektrinese. daug daktaru, programuotoju, vaistininku, buhalteriu, pamainos virsyninku, superviseriu,  ir panasiai. tokim darbuj reikia geros anglu kalbos, sneketi ir rasyti. dauug kas nesistengia net ismokti naujo zodzio. tokie zmones dazniausi ir dirba velniai zino ka.
cia kiekvienas daro savo darba
jeigu visi butu protingi, kas sedetu kasose, plautu grindys, statytu mums namus?
beto, mano bosas nevengia paimt sluotes, arba valymo aparato, ir isvalyt ceha, nors ir yra uz tau atsakingas zmogus smile taip yra daug kur, priklauso nuo zmoniu.

36

visur gerai, kur musu nera. o kai kam dar malonu yra gyventi savo tevynej. nu ir kas, kad kitur zmones geriau gyvena, o man gerai cia.. cia mano namai, ir nepaliksiu ju vien del to, kad kitur kazkur geriau.

37

kaip jums gerai as nesikisu i kitu gyvenima smilewink

38

jau 2 metai kaip isvazeves pamaciau koks cia geras gyvenimas nelabai besinori grysti

39

Linas, 18 parašė:

Asa irgi manau, kad uzsienis tik poilsiui ir pasikulturinimui(Tai sekmingai ir darau) big_smile O protingas zmogus lietuvoj uzdirbs daugiau nej UK:D

linai palauk tau dar 18 busi 19 ir pasauks i armija as paziuresiu tada ka darysi eisi i armija ar begsi kur nors kaip as

40

as begsiu:D arba i univesiteta