Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eeee, linutai baik tu baikas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 385 386 387 388 389 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
eeee, linutai baik tu baikas
as parasiau, o ant seses pastume.. je je je.. dazniaui man visko reikia daryt... issisuku lengvai
labos labos >> saldziu saldziausiu einu vonion as
>> o NELINUTE koki stabukla pamatysi jei ieskosi manes vonioj :? as gi ne koks unikalus :-) ;D pas mane viskas standartiskai be patobulinimu ;D
eeeee, LINUTAI TEN SESUTE RASE O NE AS :V:V:V:V
tu nerek ant mano vaiko jis gi geras... nerek ;D ;D ;D
bet as ziuriu, kad mes cia jumis ir sumaisom... ;D
gal dar prie avataru nepripratom ir tas veikia... ;D
Nijolė, 20 parašė:Diana, 17 parašė:tarp kitko chebra as gimus proto bokstu valanda ;D
kaip cia kas? :?
----
aciu paciu , net susgedom bet kita vertus, mes ir taip zinom ;Dbuvo vienam zurnale pagal valandas kas skaitais, tipo nesamones kaip visokie horoskopai ir pan.
ir ko susgedot ir ka zinot? :?
aa, geras... as tai nzn, kokiu gal zaibolaidzio metu gimiau ;D
>>>> siaip susgedom vis tiek, malonu ir t..t. ;D o zinom ir taip, kad grazios zoses ;D
tu nerek ant mano vaiko jis gi geras... nerek ;D ;D ;D
sesute baik as nerekiu ant jo tik graziai pasakau :V:V gi ir man dabar smalsu pasdare :V
mmmmuuuuhahahahahaha ok gana jau man laikas vonion jau vandens pritekejo uztektinai
Nijole gimus tigro metais ir geriausiai i draugus bei poras tinka gime 1978, 1990, 1982.
Nijolė, 20 parašė:tu nerek ant mano vaiko jis gi geras... nerek ;D ;D ;D
sesute baik as nerekiu ant jo tik graziai pasakau :V:V gi ir man dabar smalsu pasdare :V
kas tau per smalsumai atsirado :? pasakokis nors siaip jau gal kraunam lagaminus ir lekiam TUKStantiniu greiciu i miego salas pasiturksenti ir siaip :V
>>> zuikiai puikiai, labos labociausios ... Dianele, nepersimokyk Linuk, laukiu griztant is vonios, nes niekur neisiu gelbet tawy
em, beje, as ten apie valandaas o ne metus kalbejau pati gimus esu gyvates metais, todel neisizeidziu jei kas gyvate pavadina ir kitus draudziu salia manes gyvatem vadint ;D
mmmmuuuuhahahahahaha ok gana jau man laikas vonion jau vandens pritekejo uztektinai
pasipluduriuok gerai
Nijole gimus tigro metais ir geriausiai i draugus bei poras tinka gime 1978, 1990, 1982.
ai, gal man straipsnio nereikia su tais 1990 ;D ;D
o ne as tai triusio metais prasikaliau
>> P.S. as gi sakiau akd Diana yra ragana :-) tik ne valia kam nors tai zinoti
tai diana apsviesk ir mane kas man geriausiai tinka
Diana, 17 parašė:Nijole gimus tigro metais ir geriausiai i draugus bei poras tinka gime 1978, 1990, 1982.
nu parasiau, nes nezinosi kas bus po keliu metu kai jau straipsnis nebgalios
kokia as tau ragana, Linai? ;D
Nijolė, 20 parašė:Diana, 17 parašė:Nijole gimus tigro metais ir geriausiai i draugus bei poras tinka gime 1978, 1990, 1982.
nu parasiau, nes nezinosi kas bus po keliu metu kai jau straipsnis nebgalios
kokia as tau ragana, Linai? ;D
na bedi i zmogu pirstu ir sakai tau tinka ta o tau ana ;D ;D
kokia ragana :? va tokia >>>>
fuuuuu... nukrito mums tas statusas pagaliau ;D
aha, aciu linutui ;D;D;D
nebadau as pirstais nieko... nennorejau mergeles pasiglemzt jusu titulo... ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 385 386 387 388 389 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~