Re: patarimai :kaip mesti rukyti?
jei mesti tai iskarto , jokie mazinimai , rukymai tik per balius , ir pan ir pan. nepades tikrai siaip buvau metes rukyti gerti myletis ir tai buvo ilgiausias sekmadienis mano gyvenime...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → patarimai :kaip mesti rukyti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei mesti tai iskarto , jokie mazinimai , rukymai tik per balius , ir pan ir pan. nepades tikrai siaip buvau metes rukyti gerti myletis ir tai buvo ilgiausias sekmadienis mano gyvenime...
Hmm... ir iš kur tokie stereotipai, kad, jei nerūkai ir negeri, tai ir mergaičių nemyli? Pirmieji du su trečiuoju nelabai derinasi...
Hmm... ir iš kur tokie stereotipai, kad, jei nerūkai ir negeri, tai ir mergaičių nemyli? Pirmieji du su trečiuoju nelabai derinasi...
nesigilink, cia gili potekste buvo:)
tai cia taip paciai kaip ir su situo pasakiu..
: jei turi degtuku vadinasi rukai jei rukai tai ir geri o jei rukai ir geri tai dar ir paleistuvauji ;D
jei jau nusprendei mesti rukyt tai reikia visada turet prie saves cigareciu bet ju nerukyti... ar galetut taip?
jei jau nusprendei mesti rukyt tai reikia visada turet prie saves cigareciu bet ju nerukyti... ar galetut taip?
zinok daug lengviau kai turi ir nerukai... o va kai buna, kad neturi, tai spaudzia smegenis, kad reikia:)
Ir is vis, kodel manot, kad man ziauriai reikia mest rukyt:) tema siaip sugalvojau... kad gal daugelis zmoniu pasiskaitytu patarimu:)
as tai dar 3 turiu bet nerukau nes rimtai kai neturejau tai jau ziuri pardej i cizu stenda ir akys raipsta kaip i saldainius ziurint.. bet db tai turiu ir stovi tegul stovi..
>> o dar lb sunku istverti nerukiusk ai isgeri tada irgi lb baisiai uzsinori
man tai labai padejo mesti pleistros, rukiau nuo 12 iki 21 metu.
siandinnaime varko ziniose yra toks konkursas rukalaims kurie jau ruko ne maziau kaip metus gali dalyvauti idomus siaip konkursiukas...
kai prisidegi cigarete i burna kisk kita gala gal bent kiek liezuvi nudegsi
Pabandykit perskaityti šitą:
http://zhurnal.lib.ru/e/egorenkow_a_m/easyway.shtml
Nenustebkit dėl apimties - tai knyga, kažkada buvęs bestseleris. Padėjo atsikratyti priklausomybės daugybei žmonių.
Jei zmogus silpnavalis tai jam nera sansu mest rukyt.
Tai kad su laiku ir valia stipreja... arba atvirksciai... bet, kad sakyt jog nera sansu, manau, nenaudinga...
Eilinis mitas
Yra ir anglickai: http://www.antismoke.info/component/option,com_remository/Itemid,11/func,fileinfo/id,5/
Reikia spausti "Скачать"
kai prisidegi cigarete i burna kisk kita gala gal bent kiek liezuvi nudegsi
cha cha..kaip juokinga
o man atrodo,kad nei saldainiai,nei saulegrazos nepades,jei neturesi valios,arba neuzpuls rimta liga.
o man atrodo,kad nei saldainiai,nei saulegrazos nepades,jei neturesi valios,arba neuzpuls rimta liga.
ka zn nerukau jau menesi ir 3 savaites ir nesinori.. ilgainiui dings potraukis nikotinui ir tada jau nenoresiu rukyti manau
reikia tiesiog paciam noreti mest ir mazinti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → patarimai :kaip mesti rukyti?