21

Re: patarimai :kaip mesti rukyti?

jei mesti tai iskarto , jokie mazinimai , rukymai tik per balius , ir pan ir pan. nepades tikrai smile siaip buvau metes rukyti gerti myletis ir tai buvo ilgiausias sekmadienis mano gyvenime...

22

Hmm... ir iš kur tokie stereotipai, kad, jei nerūkai ir negeri, tai ir mergaičių nemyli? Pirmieji du su trečiuoju nelabai derinasi... :::041

23

Andrius, 31 parašė:

Hmm... ir iš kur tokie stereotipai, kad, jei nerūkai ir negeri, tai ir mergaičių nemyli? Pirmieji du su trečiuoju nelabai derinasi... :::041

nesigilink, cia gili potekste buvo:)

24

tai cia taip paciai kaip ir su situo pasakiu..
: jei turi degtuku vadinasi rukai jei rukai tai ir geri o jei rukai ir geri tai dar ir paleistuvauji ;D

25

jei jau nusprendei mesti rukyt tai reikia visada turet prie saves cigareciu bet ju nerukyti...  ar galetut taip?

26

Ricardas, 19 parašė:

jei jau nusprendei mesti rukyt tai reikia visada turet prie saves cigareciu bet ju nerukyti...  ar galetut taip?

zinok daug lengviau kai turi ir nerukai... o va kai buna, kad neturi, tai spaudzia smegenis, kad reikia:)

27

Ir is vis, kodel manot, kad man ziauriai reikia mest rukyt:) tema siaip sugalvojau... kad gal daugelis zmoniu pasiskaitytu patarimu:)

28

as tai dar 3 turiu bet nerukau nes rimtai kai neturejau tai jau ziuri pardej i cizu stenda ir akys raipsta kaip i saldainius ziurint.. bet db tai turiu ir stovi tegul stovi..
>> o dar lb sunku istverti nerukiusk ai isgeri tada irgi lb baisiai uzsinori big_smile

29

man tai labai padejo mesti pleistros, rukiau nuo 12 iki 21 metu.

30

siandinnaime varko ziniose yra toks konkursas rukalaims kurie jau ruko ne maziau kaip metus gali dalyvauti idomus siaip konkursiukas...

31

kai prisidegi cigarete i burna kisk kita gala big_smile gal bent kiek liezuvi nudegsi big_smile

32

Pabandykit perskaityti šitą:

http://zhurnal.lib.ru/e/egorenkow_a_m/easyway.shtml

Nenustebkit dėl apimties - tai knyga, kažkada buvęs bestseleris. Padėjo atsikratyti priklausomybės daugybei žmonių.

33

Jei zmogus silpnavalis tai jam nera sansu mest rukyt.

34

Linas, 16 parašė:

Tai kad su laiku ir valia stipreja... arba atvirksciai... bet, kad sakyt jog nera sansu, manau, nenaudinga... big_smile

35

Linas, 16 parašė:

Eilinis mitas

36

Yra ir anglickai: http://www.antismoke.info/component/option,com_remository/Itemid,11/func,fileinfo/id,5/

Reikia spausti "Скачать"

37

Ligita, 16 parašė:

kai prisidegi cigarete i burna kisk kita gala big_smile gal bent kiek liezuvi nudegsi big_smile

cha cha..kaip juokinga
:::050

38

o man atrodo,kad nei saldainiai,nei saulegrazos nepades,jei neturesi valios,arba neuzpuls rimta liga.

39

Edita, 38 parašė:

o man atrodo,kad nei saldainiai,nei saulegrazos nepades,jei neturesi valios,arba neuzpuls rimta liga.

ka zn nerukau jau menesi ir 3 savaites ir nesinori.. ilgainiui dings potraukis nikotinui ir tada jau nenoresiu rukyti manau

40

reikia tiesiog paciam noreti mest ir mazinti