Tema: Realybės šou ,,Pagal mamą."
Vat norėčiau branguciai suzinoti jusu nuomonės apie šį šou. ačiukas.:@
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Realybės šou ,,Pagal mamą."
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vat norėčiau branguciai suzinoti jusu nuomonės apie šį šou. ačiukas.:@
as tai nieko negalvoju gal ir idomi tokia atrakcija
kai rodo, tai tevas amzinai mum su mama uzia kad eitume dalyvaut
galetu toki "pagal teti" padaryt, nes dabar tokia siokia tokia kaip ir diskriminacija gaunas, kad tik vaikinai gali rinktis..
tada gal ir sudalyvauciau
man labiau patiktu, jei mama galetu isrinkti zenta. butu logiskiau. dabar pagal mama labai sunku spresti apie dukteri. dieve, jei mano mama dalyvautu, tai tikrai vaikinas susidarytu visiskai priesinga nuomone apie mane.
man jis nepatinka, nežiūriu.
as tai nieko negalvoju
gal ir idomi tokia atrakcija
kai rodo, tai tevas amzinai mum su mama uzia kad eitume dalyvaut
galetu toki "pagal teti" padaryt, nes dabar tokia siokia tokia kaip ir diskriminacija gaunas, kad tik vaikinai gali rinktis..
tada gal ir sudalyvauciau
NA bet kokia cia diskriminacija,gal veliau irgi taip bus kad pagal teti o daba visai gerai,gali issirinkti viskas cia ciki.:D
man labiau patiktu, jei mama galetu isrinkti zenta. butu logiskiau. dabar pagal mama labai sunku spresti apie dukteri. dieve, jei mano mama dalyvautu, tai tikrai vaikinas susidarytu visiskai priesinga nuomone apie mane.
Bet zinai juk mama tikrai savo charakterio savybiu dave savo dukrai bent dalele.:D
Dovilė, 21 parašė:man labiau patiktu, jei mama galetu isrinkti zenta. butu logiskiau. dabar pagal mama labai sunku spresti apie dukteri. dieve, jei mano mama dalyvautu, tai tikrai vaikinas susidarytu visiskai priesinga nuomone apie mane.
Bet zinai juk mama tikrai savo charakterio savybiu dave savo dukrai bent dalele.:D
tai ta dalele labai labai mazyte mes su mama visiskai skirtingos ir is isvaizdos ir is charakterio. cituoju mamos zodzius: "nu tu grynas tevas!!!!"
ir ta fraze nuolat girdziu. kiti atskirai pazista mano mama ir mane, zino musu pavardes ir nesuveda, kad mes gimines
tik kai kartu mus kur nors pamato ir is kalbos iseina, kad cia dukra ir mama, tada supranta.
o kodel tu domiesi siuo sou? zadi dalyvauti?
galbut.
kdel taip sugalvojai? tikrai tikiesi ten surasti mergina?
as tai pvz su mama tai labai panasios VISKUO ;D brolis sako, kad mama kaip mociute, o as kaip mama ;D [kai mano mama jaunute buvo, tai typtop as, nius siek tiek skiriames]
>>> bet i ta sou neiciau, nes ten kazkokia nesamone.. ir is vis, televizija manes nevilioja :? ten labai jau daug dirbtinumo
o boze boze! apsaugok ziurova nuo tokiu laidu!!!! kazkas baisaus! neturiu dar tokiu stipriu nervu,kad ta spektakli ziureciau
man nelabai patinka si laida,nes viskas taip suvaidinta,taip netikra...bet kartais pasiziuriu,vienakart mamos pazistama dalyvavo,tai paspoksojau,pasijuokiau ir viskas....
fui man tai atrodo slyksciai ( tiesiog graziai surezisuta p.....) , nors lietuvoi kiekviens s.. galima sklandziai parduot tv. Kur normalus prodiuseriai kuriantys sau?
kdel taip sugalvojai? tikrai tikiesi ten surasti mergina?
na merginos galbut ir ne bet del pramogos ziauriai noreciau,o visi tie zmones kurie sako kad telikas dirbtinumas,kaip pvz Nijole,ar kad nesamone,tiesiog jie bijo save parodyti,tiesiog gyvenime viska reik isbandyti.
as tai pvz su mama tai labai panasios VISKUO ;D brolis sako, kad mama kaip mociute, o as kaip mama ;D [kai mano mama jaunute buvo, tai typtop as, nius siek tiek skiriames]
>>> bet i ta sou neiciau, nes ten kazkokia nesamone.. ir is vis, televizija manes nevilioja :? ten labai jau daug dirbtinumo
NA matai Nijolyt tas dirbtinumas visus yra net ir realiame pasaulyje,manai kad jau visi tokie atviri ir naturalus?Netgi pazek jeigu mes jau kaledas apgaudinejam su dirbtinom eglutem,tai cia naturalumas,a?
o boze boze! apsaugok ziurova nuo tokiu laidu!!!! kazkas baisaus! neturiu dar tokiu stipriu nervu,kad ta spektakli ziureciau
Tai gerk nuo nervu vaistukus.
fui man tai atrodo slyksciai ( tiesiog graziai surezisuta p.....) , nors lietuvoi kiekviens s.. galima sklandziai parduot tv. Kur normalus prodiuseriai kuriantys sau?
O tu manai uzsienyje ne tas pats,a?:?
man nelabai patinka si laida,nes viskas taip suvaidinta,taip netikra...bet kartais pasiziuriu,vienakart mamos pazistama dalyvavo,tai paspoksojau,pasijuokiau ir viskas....
Jup zinoma svarbiausia issijuokti is zmoniu,ech tikri mes Lietuviai,kad net vent norisi.:(
tiesiog prikolas, rimtai ziuret - neimanoma, o laikui praleisti gal ir visai nieko
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Realybės šou ,,Pagal mamą."