Re: vienos nakties nuotykis... kas tai?
arba ant karsto ...kuno:V
na eisiu netrukus liuliuko labanakt visiems
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vienos nakties nuotykis... kas tai?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
arba ant karsto ...kuno:V
na eisiu netrukus liuliuko labanakt visiems
Linute, baik. Pas mane ir taip apetitas nemažas, o dar tu... Ech, einu ir aš gult
ir kam tas aapetitas :? viska galima pasotint :V
na labanakt
Šitas buvo skirtas tavo kačiukui Va taip vat.
Db butu lb lengva pasakyti, kaip kad vienas vyrukas pasake - abi puses malat **** :-D
bet as busiu taktiskas ir taip nesielgsiu - juk po to dar supyks kas nors.........
Tai jeigu visi mala. tai VISI Net ir tas vyrukas, kuris pagal metus dar nelabai vyrukas
Beje, prieš tai mano esančią žinutę ne taip lengva perprasti Žinau apia ką jūs pagalvojot, galvokit antrą kartą
kalbekim paprastai, bet ne prastai ir nereiks dvidesimt kartu skaityti arba aiskinti - kad dar karta paskaitytumet.. vyruk..
Šitas buvo skirtas tavo kačiukui Va taip vat.
Nu biški neišėjo korektiškai išsireikšti Aš tik norėjau duot užuominą, kad linutė nesiuntinėtų mums (man?) bereikalingų bučiukų ir persiunčiau jį jos kačiukui Atleiskit, kad užteršiau forumą dar keliais baitais Peace.
swarbu nesusiprateliams issaiskint wiska (ir man zinoma )
Gaila man visi nuotikiai andta valanda dienuos kino teatre
Andrius, 23 parašė:Šitas buvo skirtas tavo kačiukui Va taip vat.
Nu biški neišėjo korektiškai išsireikšti Aš tik norėjau duot užuominą, kad linutė nesiuntinėtų mums (man?) bereikalingų bučiukų ir persiunčiau jį jos kačiukui Atleiskit, kad užteršiau forumą dar keliais baitais Peace.
geerai andriuk daugiau nesiuntinesiu bucinuku
cia morcius kaip matau reiskiasi..
tai pawasari kas desis
Aj, pavasarį būsim užimti krūva darbų, panos nerūpės Kas čia mato morčių, nėra čia morčiaus, prieš tris mėnesius palaidojom
kitiems istisus metus morcius nepraeina
Tebūnie kad ir visus metus, bet nebūtina to parodyti, ne paaugliai esam
cia jau kiekwieno teise rinktis-parodyti ar ne
Kas teisybė tai ne melas Bet kam reikalingi tokie silpnavaliai, kurie negali neparodyti, kaip stipriai ir daug jiems "norisi"
buna tokiu, kad daugiau nieko jiems nesinori, tai ir neturi apie ka kalbet
kaip sakoma jei yra morcius tai bekite i pusis pasitrinti greit sake praeina tas morcius ... ir ilgam :DDDDD
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vienos nakties nuotykis... kas tai?