Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 141 по 160 из 467

- Sarune, 18
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: Auskarai. Kiek ir kur?
as tikiu kriste 12,nes mano klasioke tai turi liktais 14 skyliu;]...antaky,smakre,po lupa desiniam sone,liezuvy,bamboj,o kiti ausyse...bet su tais auskarais jau ziauriai vaidint jin pradejo...pasikele......................O as turiu 3 ausyse ir bamboj...lbj noriu i liezuvi dar...nepatiks,galima ir issivert...buciau nerealiai patenkinta jei tureciau;]
tik kaip ikalbeti tevus???

- Aušra, 15
- Forumo Liūtas
- Неактивен
toks noras uzeina ir praeis ;D

- Vaiva, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Aušra, 15 пишет:I bamba vertis auskara yra ne geras dalykas 
kodel negeras dalykas? 

- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
geras,geras,sese turi ir labai patenkinta 

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
Sarune, 13 пишет:as tikiu kriste 12,nes mano klasioke tai turi liktais 14 skyliu;]...antaky,smakre,po lupa desiniam sone,liezuvy,bamboj,o kiti ausyse...bet su tais auskarais jau ziauriai vaidint jin pradejo...pasikele......................O as turiu 3 ausyse ir bamboj...lbj noriu i liezuvi dar...nepatiks,galima ir issivert...buciau nerealiai patenkinta jei tureciau;]
buciau as tavo mama, tai nebuciau leidus i bamba vertis, o i liezuvi tuo labiau :? buciau leidus tada, kai tau butu sueje 18.. nzn.. bet mano toks poziuris ... gal ir trenktai galvoju ar senamadiskai,bet as pripazistu auskarus tik ausyse, kol tau nera 18 

- Diana, 23
- Forumo Naujokas
- Неактивен
man grazu bamboj, wa ir pati isiweriau neseniai ir labai dziaugiuosi , o jokio pawojingumo, jei weriesi su adata paradize . geras gijimas garantuotas 

- Vaiva, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
bamboj pora metu turiu ir nei kiek del to nesigailiu...

- Sarune, 18
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Nijolė, 20 пишет:Sarune, 13 пишет:as tikiu kriste 12,nes mano klasioke tai turi liktais 14 skyliu;]...antaky,smakre,po lupa desiniam sone,liezuvy,bamboj,o kiti ausyse...bet su tais auskarais jau ziauriai vaidint jin pradejo...pasikele......................O as turiu 3 ausyse ir bamboj...lbj noriu i liezuvi dar...nepatiks,galima ir issivert...buciau nerealiai patenkinta jei tureciau;]
buciau as tavo mama, tai nebuciau leidus i bamba vertis, o i liezuvi tuo labiau :? buciau leidus tada, kai tau butu sueje 18.. nzn.. bet mano toks poziuris ... gal ir trenktai galvoju ar senamadiskai,bet as pripazistu auskarus tik ausyse, kol tau nera 18 
nu cia suprantama kaip kam...;] kiekvienas turi savo poziuri...

- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Nijole 20, mano mama ta pati sako man kad kai sueis 18 galesi daryti ka nori, na man geriausia vertis i ausytes, bet ir tai tiktai i viena galiu nes i viena vertis man neapsimoka nes ji visada uzpuliuoja tai ji jau yra verta 3 kartus ir is 3 kartu vienas laimingas:D:D:) o kitoj galiu vertis kiek noriu bet ir tai apsiriboju nes kai ausis buna apkarstita kokias 8 auskarais tai man nera grazu.as turiu 3 ir man gerai noreciau 4 virsuje tikriausii ant savo 14-oj gimtadienio ir prasiversiu bet daugiau man nebereikes nes man cia yra maximum 

- Ugne, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Niu siuolaikinis jaunimas pakvaises del auskaru turiu 2skylutes ausyse ir man gana ir tai negaliu beveik nesioti,nebent klipsiukus!

- Sarune, 18
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Lina, 20 пишет:Niu siuolaikinis jaunimas pakvaises del auskaru turiu 2skylutes ausyse ir man gana ir tai negaliu beveik nesioti,nebent klipsiukus!
man geriausia nesioti gydomuosius arba is gero metalo.antraip nepriima mano ausys kitokiu

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sarune man tik auksa priima,o kitokiu nea

- Kristina, 11
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
ash tjuriu bamboje ausyse ir njosije...... ir dar prie pora dienu prasiweriau pati i liezuwi,, taip ir gailiuosi, kad pati weriaus nes pradejo lbj skaudeti tai teko issiwerti;)

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
Sarune, 13 пишет:Nijolė, 20 пишет:Sarune, 13 пишет:as tikiu kriste 12,nes mano klasioke tai turi liktais 14 skyliu;]...antaky,smakre,po lupa desiniam sone,liezuvy,bamboj,o kiti ausyse...bet su tais auskarais jau ziauriai vaidint jin pradejo...pasikele......................O as turiu 3 ausyse ir bamboj...lbj noriu i liezuvi dar...nepatiks,galima ir issivert...buciau nerealiai patenkinta jei tureciau;]
o zinai, del ko as taip manau.. nes as irgi, kai jaunesne buvau norejau auskaro nosy, ir visur kur kitur.. bet nesiveriau, nes zinojau, kad kai paaugsiu, mano poziuris kardinaliai pasikeis.. taip ir nutiko..

- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Ugne, 12 2007-02-07 13:10:46
T/Ž: 1/10
as vienoj ausytej turiu 3 auskariukus kitoj 2 ir liezuvy viena
tikiu ugnyt nes pati zinau kad turi......:D:D:D:D:D:D:D

- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
ui truputi neisejo.......:)nepykit

- Ugne, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Nijolė, 20 пишет:Sarune, 13 пишет:Nijolė, 20 пишет:Sarune, 13 пишет:as tikiu kriste 12,nes mano klasioke tai turi liktais 14 skyliu;]...antaky,smakre,po lupa desiniam sone,liezuvy,bamboj,o kiti ausyse...bet su tais auskarais jau ziauriai vaidint jin pradejo...pasikele......................O as turiu 3 ausyse ir bamboj...lbj noriu i liezuvi dar...nepatiks,galima ir issivert...buciau nerealiai patenkinta jei tureciau;]
o zinai, del ko as taip manau.. nes as irgi, kai jaunesne buvau norejau auskaro nosy, ir visur kur kitur.. bet nesiveriau, nes zinojau, kad kai paaugsiu, mano poziuris kardinaliai pasikeis.. taip ir nutiko..
as gal tris metus norejau ir isiveriau
uzplaukia uzsinori i kur nors dar bet greit praeina bet i liezuvi norejau ilgai ir nuobodziai
:D

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
joa, zuikeli, tikiu,kad norejai.... bet kaip bus,kai tau 20 bus :?

- Ugne, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Сообщений с 141 по 160 из 467
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.