Re: Geltoną kortelė
aaaaaa, tai jau taip dabar - bilietais vadinama:? ;D ;D
na aš visada žinojau, kad tau rūpi tik.............bet , kad tiek??? ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geltoną kortelė
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aaaaaa, tai jau taip dabar - bilietais vadinama:? ;D ;D
na aš visada žinojau, kad tau rūpi tik.............bet , kad tiek??? ;D
Nijolė, 20 parašė:aaaaaa, tai jau taip dabar - bilietais vadinama:? ;D ;D
nu va va, o apie ka as ir kalbejau. dar kazkas gynesi, kad oj oj, cia jus berniukai ant musu stumiat. bet nijole puikus pavyzdys to, kas darosi moteru galvose pas mus forume
tai jau taip ... dabar as patapau kokiu tais pavyzdziu....
>>>>Gediminai, tu gal asmeniskai apie tai nori pakalbeti
Ale kaip tai šiandien neturiu tipo laiko ;D tipo labai užsiemes esu, o dar be to reikia duonos nusipirkt, ne ne ne, negaliu šiandien, na niekaip ;D
jau nusipirkai duonos?? kuo atsiskaitei??? geltonomis kortelemis ;D
aha, už vieną davė trys duonas ;D ir kadangi buvo akcija, tai dar ir bulkuce su razinkom ;D
tai dabar jau gali ir pasakotis tada ;D bulkutemis apsikroves ezy ;D
nu jau tai wisi zino ka reikia daryti
biski nesuprantu as sito punkto :
5. Pageidautina, kad diskusijos nenukryptų nuo temos. Kitaip temą tenka pripažinti išsemta ir ją privesrsti būsime užrakinti.
------------------------------------------------
Ir stai as, ir netik as, nusizengiau siai taisyklei (as esu kaltas, as esu kaltas, as esu katas) taciau neuzrakino sitos temos, o ipaise man geltona kortele
. . .ir likau atpirkimo ozkute. . .
------------------------------------------------
nu as nenoriu sitos geltonos korteles as atgailauju
Bukit koks geras adminukas ar moderatoriukas ir nuimkit sia nelemta geltona korta . . . nes jaiciuosi nuskriausta truputely pelnytai ir truputely ne
na bet jei negalite tai. . .
kaip nors
ieskoko.lt Rasyte
<...>nu as nenoriu sitos geltonos korteles as atgailauju
![]()
![]()
Bukit koks geras adminukas ar moderatoriukas ir nuimkit sia nelemta geltona korta . . . nes jaiciuosi nuskriausta truputely pelnytaiir truputely ne
na bet jei negalite tai. . .
kaip nors
![]()
ieskoko.lt Rasyte
dar viena kandidate i ieskok.lt Nedrasiu ir kukliu vyru klubo 1180 puslapiu (zyyyymiai daugiau nei 10 stukyciu postu ) skaityma ir knygos rasyma ;D
---------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------AKCIJA ATRAKCIJA --------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ar Rasyte iveiks
>> leiskit pasijuokti
-----------------------------------------------------------------------------------------------
tai va.. kas kiek stato galit lazintis >> as renku babkes ;D ir paskui laimejimas bus dalinamas ;D NIK gaus 50 proc. ;D
lazybu variantai >> ;D
>>> A. Rasyte bus beveik faina ir iveiks puse ;D
>>> B. Ji nemiegos, bet pavalgys ir perskaitys viska (tada bus )
>>> C. ji net neprasides, nes nori, kad zibetu kaip kaledine eglute jos geltona kortute ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geltoną kortelė