1

Tema: Internetines pazintys: pliusai ir minusai?

Ar verta perkelti internetinius santykius i realybe? Daug kas pasakoja jog labai patenkinti susipazine per interneta- randa tikrai idomiu zmoniu..As pati kazkaip nedristu taip imti ir susitikti- nepatikimi man tie akli pasimatymai hmm Pasidalinkit patirtim, gal ir mane padrasinsit wink
p.s. sorry, jei panasi tema jau yra- naujokams atleidziama wink

2

Re: Internetines pazintys: pliusai ir minusai?

nulis pliusu ir da*uja minusu big_smile bet patariu eiti susitikinet :DD
pagelbejau?

3

big_smile o kaip tau atrodo?

4

nzn big_smile man rodos, kad pagelbejau smile))

5

va ir issemta tema:D)

6

susirasinejau su vienu labai fainu vaikinu per one.lt po to susirasinejima perkelem i sms... kai pradejom susirasinet kiekviena dienele ryte perpiet vakare visada viens kitam pradejom patikti... reikejo susitikti kad paziuret kokie tikrovej esam:)
is tiesu yra pliusas kad gali susirasti nauju pazistamu ir draugu bet yra didelis minusas jei pakliuni ant tokio kuris meluoja ir tau visiskai nepatinka...

7

Hmmm... As kazkaip pagalvojau, kad yra vienas toks pliusiukas virtualaus bendravimo... Bendraujant virtualiai pirmiau pamatai zmogaus vidu, kaip jis bendrauja ir pns.. O tik poto isore.. (niu aisku jei nematai nuotraukos).. Aisku sitas galioja tik tais atvejais kai zmogus su kuriuo bendrauji yra nuosirdus ir nemelagis... Taciau siaip jau as esu uz realu bendravima... Taip ir ydomiau ir visai kitoks jausmas.. Juk nieko nera nuostabesnio uz ta jauduliuka kai pries tave stovi tau patinkantis zmogutis ar pns... Realus bendravimas nepakeiciamas.. Ir to niekada gyvenime neatstos net ir simtai virtualiai susiratsu draugu... wink

8

Eglė, 17 parašė:

Realus bendravimas nepakeiciamas.. Ir to niekada gyvenime neatstos net ir simtai virtualiai susiratsu draugu... wink

Cia tai zinoma wink

9

+Galbūt pramoga,kai liūdna gali tiesiog prisijungti ir bendrauti su visiškai nepažystamais žmonėmis(arba jau su šiek tiek pažystamais)
-Labai daug...Internete tu gali būti BET KUO...

10

Manau, kad labai geras dalykas pasitikrinti koks zmogaus widus yra...o paskui gali paziureyt kaip gi atrodo zmogaus isore...ce mano nuomone...

11

o as visada pagalvoju, kad nuejus susitikti nieko neprarasiu. ir einu! big_smile

12

Man reikia tavo optimizmo, Dovile wink

13

+ didinamas draugų,pažystamų ratas,gali bendrauti su seniai matytais žmonėmis
- begalė..

14

pavardink minusus idomu ar sutaps su maniskiais wink

15

daug kas priklauso nuo to, kos pati esi zmogus:D jei moki bendrauti ilgesniais ir turiningesniais sakiniais nei "labas, ka veiki?" ir randi zmogiuku, kurie taip pats sugeba pasakyti daugiau nei tai, tada radus bendra kalba tikrai verta susitikt;) bent jau as, ilgai pabendravus su zmogum internete ir pamacius, kad smagu bendrauti imu ir nukeliauju prie arbatos paplepeti. bendraut nustojau tik viena karta, kai zmogus seip buvo lb idomus, bet realybej per daug ramus, tylus ir nekalbus=) o su kitais zmogeliukais susitikau ir toliau sau bendrauju=) visada verta, jei tik nori;)

16

manau kad tikrai verta, jai tikrai nori bandyk...man pasiseke is keliu kartu ir radau ta (turbut)vieninteli zmogu smile

17

nu nzn.. esu susitikus tik 4 kartus :? zdz, 50 ant 50 buvo.. 2 kartus iskarto pasigailejau :::921 o kitus 2 kartus - radau idomiu zmoniu (gaila, su vienu retai pasibendrauju :V )
>> o mano kelios draugutes tai vaiksciojimu i susitikimus maniakes big_smile) bet ju procentai kitaip nei mano pasiskirste >> sake, kad 80% gailisi, kad ejo big_smile)
>>>> o siaip as labai renkuosi su kuo eiti susitikti

18

na va as buvau pereita penktadieni ir tikrai nenusivyliau big_smile keista bet pirma kart pasiseke smile

19

smagu, kad gerai pasirode musu atstovas big_smile

20

as tai buvau tik 2 pasimatymuose iis internetinio sito portalo smile ir nenusivyliau bet su tom panelem ilgai susirasinejom (ir dabar bendraujam) ir kad pasimatem tikrai nesigailiu :::b18