21

Re: Naktiniai klubai

na nzn,bent jau as i kluba su draugem ar draugais einu pasokti,atsipalaiduoti,pasiausti.o jei eini tik i kaip sakai fyfu uzpakaliukus paziureti,prigerti ir susiraukes ten kampus ramstyti tai zinoma klubai jums ir nepatinka ir geru nera...Swarbiausia,kad butu nuotaika.Beto nereikia visu zmoniu kurie lankosi klubuose vadinti urlaganais ir fyfomis-tai NE tiesa...Ten yra visai linksmu,draugisku zmoniu...

22

nius, Aurelija, ginsiu as ta zmogu, kuriam tu tuos zodzius neoficialiai skiri ir pasakysiu, kad jis ne toks, kad prisigertu, ar i fyfas ziuretu..
>>>bet sutik, Aurelija, ir su manim, kad kai kurie neretai gali nuotaika sugadinti, kad ir kokia ja superine atsinestum i kluba wink nors asmeniskai as atsidukstu klube, kai norisi man to..

23

nzn as nepazystu to zmogaus ir nieko nesakau bet visu zmoniu taip vadinti negalima,taip sutinku su tavimi kad nuotaika sugadinti tikrai gali...as tik norejau pasakyti,kad nevisda ir ne visur yra tuose klubuose taip prastai,o norint kad butu smagu visi turime draugiskesni ir  paprastesni tada gal ir visiems bus smagu;)

24

nera kaune

25

Na man Kaune klubu tai nera normaliu, siaip atlekes i Vilniu pries pora savaiciu - draugai nusivede mane i tipo kazkoki nauja kluba. Tipo jis vadinasi atrodo "LIFE CLUB". Nu muzika visai nieko, interjeras afigienas ir siaip padavejos simpatiskos smile Ir kas svarbiausia nera marozu, visiskai nera ruspop... smile zodziu vertas demesio - rekomenduoju, tiems kas subrende gerai muzikai...

Kaip sakoma: subalansuota visiems, bet tinka tik suaugusiems... smile

26

na va ...kaunas turejo viena gera kluba,bet ir ta panaikino...ex kaunieciai niekad neismoks linksmintis:)