Re: berniuku sikniukai.....
klysti... apsisuksi tu MUSU naudai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....
Puslapiai Ankstesnis 1 … 52 53 54 55 56 … 66 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
klysti... apsisuksi tu MUSU naudai
pvz?
hmmm :? kaip cia tau isaiskinus visas gyvenimo tiesas.... nu stengiuosi,bet turbut per mazai.. sunkoka siek tiek...
tu sesut jam tiesiai sviesiai rezk ;D
jo, rezk tiesiai sviesiai
nius dabar tai duosiu, nes tokia siek tiek pasigerinus esu su visokiais gerimukais, tai tiesa sakysiu ir nemelusiu
>> mielasis Mariau, ar kaip as tavy ten vadinau :? katinu berods ;D
>>>> kai tu uzsisuksi ir eisi, bet va, uzsisukes eisi visaip kaip, tai mes tavo zavuji uzpakaliuka pamatysim << o tai ir yra tas didysis geris, kuri mes pamatysim todel ir sakiau,kad tai bus gerai mums, o ne tau. nius, ka zinau, ar tau gerai ar ne, bet man tai bus gerai.. pasigrozesiu nors tuo (oba, dar ir koda tos ikonos atsimenu, nors rankos vos raso)
>> gal dar placiua... bet jaupaskui blaivute busiu, tai tiesos kazin ar pasakysiu as tau, nebent dar siandien uzmatysiu tavo koki tais mandresni klausimoka klausk, nesidorvek :-)
kas per vabalas tau, vovere, ikando? galvoje tik uzpakaliai vuruku nepamatysi tu manojo o jei as nusisuksiu ir eisiu, tai tu kelnes mano matysi o ne ta, ka nori pamatyti
per tas kelnytes, katineli, man matosi tiek, kiek as matyti noriu man pakaks, as daug nereikalauju
o as savo vaikinui nagus i uzpakaliuka suleidau oi kaip patiko...
oooooooOOOOOOOOOOOoooo zuikyti..... kokia pavydetina laime tave aplanke nenoreciau as nagu leisti,nes ilgokus auginu... gaila vaikucio butu :V :V bet siaip maloniai grybstelt tai ui kaip noreciau
>>> :? seniai tokia laime apturejau.... jau net pasiilgau to jausmuko :V
voveryt, pasakyk ir man ta paslapti, kaip matyti kiaurai rubus i tave noreciau pasiziureti
Mariau, brangusis... pasitelki vaizduote ir matai, ka nori ;D ;D ;D
>>> o sicia virsus merginu, tai tu ne nesvajok apie nieka
noresiu ir svajosiu va dabar apie tave galvoju i foto ziuredamas nieko tokia visai tu
ir jokiu nagu as i tave nenoreciau suleisti nebent svelniai paglostyti
ir jokiu nagu as i tave nenoreciau suleisti nebent svelniai paglostyti
nu as manau,kad nagu nenoretum leisti.. nes labai tikiuosi,kad juos kerpi :V
nea seskutis mano nugrauzia vovere riestanose tu
koks seskutis :? ka tu ten per padara laikai namie???
foto mano yra gi kai netingesi uzmesk aki
o jei tingiu pajudinti uzpakali ir neziuresuiu :?
tada judink ranka dar nemaciau nei vieno zmogaus, kuris su uzpakaliu pele stumdytu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 52 53 54 55 56 … 66 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....