21

Re: Nesimeto tokie vaikinai...

tai gal problema tavyje, per daug nori?

22

Ne. Esme merginose gal labiau... Seniau jos buvo kitokios... Seniau=pries 20 metu... Mokejo valgyti padaryti, nuo mazumes buvo mokomos rupintis seima, vyru... Ir dabar tokiu yra... Kaimuose, kaimeliuose. Uzaugusios dorose seimose. Taciau retenybe tokios. O dar kad patiktu isvaizda... Esme paprasta: as manau, kad esu dovana, kazkam... Tik nera jos vertu merginu. Ir tiek...

23

Tadas, 21 parašė:

Ne. Esme merginose gal labiau... Seniau jos buvo kitokios... Seniau=pries 20 metu... Mokejo valgyti padaryti, nuo mazumes buvo mokomos rupintis seima, vyru... Ir dabar tokiu yra... Kaimuose, kaimeliuose. Uzaugusios dorose seimose. Taciau retenybe tokios. O dar kad patiktu isvaizda... Esme paprasta: as manau, kad esu dovana, kazkam... Tik nera jos vertu merginu. Ir tiek...

:::041 didybės manija?

24

Tadai, manau kad viskas nera taip grazu ir gerai kaip tu tai vaizduoji. Faktas, kad esi darboholikas tikrai nera pliusas. Tai viena is pagrindiniu santykiu sugriuvimo arba apskiritai ju neprasidejimo priezasciu. Reikia tureti pusiausvyra.
Ir apskritai, su kokia priezastim sukurei sita tema? Nejaugi tikies, kad tau kas nors paaiskins visas tavo problemas ir paskui pades susitvarkyti su jomis? Ar tikiesi, kad taip mergina surasi? Abejoju, kad tai ivyks tokiu budu.

25

Tadas, 21 parašė:

galbut tu gerai mastydamas apie save nebematai, kad ne tu vienas geras. as pavyzdziui nesuprantu kam reikalinga vaidint jog megsti gamint ir pan. tiesiog jei zmogus nemegsta vieno ar kito dalyko, tai dar nepasaulio pabaiga. neieskok tobulybes, nes jos nerasi. reikia i poras rinktis zmogu ne ta kuris labiausiai patinka, o ta, kurio ydos maziausiai nervina. tu man parodyk nors viena zmogu be ydos. tu ir pats turi ydu...

26

Tadas, 21 parašė:

Konservatorius. Sovinistas. Ne nuostabu, kad nerandi merginos. Gyveni savo uzsisenejusiom dogmom. Toks jausmas, kad moterys tau turi kojines plauti ir valgyti daryti. Fu.

27

Konservatorius ir sovinistas todel, kad nori su moterim dalintis darbus? Pritariu Tadui, siais laikais greiciau vaikinas valgyti padarys ir merginos kojines isplaus, vien del to kad nereiktu klausytis kokios jos pavargusios ir kaip nieko nemoka, o normalios, supratingos ir grazios merginos jau seniai turi vaikinus, kurie ju nepaleidzia.

28

Mindaugas, 19 parašė:

Konservatorius ir sovinistas todel, kad nori su moterim dalintis darbus? Pritariu Tadui, siais laikais greiciau vaikinas valgyti padarys ir merginos kojines isplaus, vien del to kad nereiktu klausytis kokios jos pavargusios ir kaip nieko nemoka, o normalios, supratingos ir grazios merginos jau seniai turi vaikinus, kurie ju nepaleidzia.

Nematau, kad jis kur nors butu minejes darbu dalinimasi. As visiskai sutinku, kad viskas turetu buti daroma po lygiai. Pati jausciausi tikrai blogai, jei mano vaikinas viska uz mane darytu. Bet pries 20 ir daugiau metu tai tikrai nebuvo darbu dalinimasis. Vyras eidavo i darba, o moteris sededavo namie, darydavo valgyti, priziuredavo vaikus ir t.t. Tai dar nereiskia kad ji to pati noredavo - to norejo vyras, buvo tokios normos. Ir tai tikrai nera darbu dalinimasis.

29

Nesnekek nieku, Dora. As puikiai darau valgyti (teko dirbti auksto lygio restorano vireju), o kojines skalbia masina. Kai ji sugenda - issiplaunu pats... Neperdek. Esi jauna ir mastai kaip vaikas... Kazka cia vystupalint lyg bandai, parodyti, kokia kruta esi... Tu juokinga! Tad ir Tu man netiktum, net jei atrodytum, kaip Claudia Schiffer smile Nes esi vaikelis. Dar su vystykleliais pries metelius sliauziojai...
Zinai, esme, kad dauguma merginu perima vakarietiskas normas: siekti karjeros, buti nepriklausomai, t.t. Ir tai saunuoles merginos! Bet nereiketu suvyrisketi, tapti karjeros zmogumi, nes tai vyro darbas. Is viso, retai merginai pavyksta tapti kazkuo DIDELIU. Apsidairyk aplinkui, kiek daug nelaimingu pagyvenusiu moteru... Kai pamatau, ka jos "pasieke" be vyru per savo gyvenimeli, man net gaila ju pasidaro... Aisku, yra panasus santykis, ka ir su vyrais "pasieke"... Juokinga... Si tema ne tam, kad surasciau jos deka kazka... Buciau parases ne i vaikinu forumeli, o i merginu, jei butu kitaip. Ir ne didybes manija cia... Tai pasitikejimas savimi ir savo vertes zinojimas, ko daznas zmogelis nezino ir pervertina save arba nuvertina...

Pabaigai: vienoje G&G Sindikato dainoje Svaras repuoja "... suvyriskejusios moterys...". Moteriskumas nera, kai uzsidedi spakliuko ant veido... Moteriskumas yra svelnumas, rupestingumas, grozio puoselejimas, mokejimas padaryti kazka daugiau nei kiausini isvirti ir pan. Jei to neturi - Tu suvyriskejai. O man tai netinka... Todel skaitai sia tema. Jo, Tu skaitai... Pamastyk, ar LABAI neteisus as?

30

Dora, 18 parašė:
Mindaugas, 19 parašė:

Nematau, kad jis kur nors butu minejes darbu dalinimasi. As visiskai sutinku, kad viskas turetu buti daroma po lygiai. Pati jausciausi tikrai blogai, jei mano vaikinas viska uz mane darytu. Bet pries 20 ir daugiau metu tai tikrai nebuvo darbu dalinimasis. Vyras eidavo i darba, o moteris sededavo namie, darydavo valgyti, priziuredavo vaikus ir t.t. Tai dar nereiskia kad ji to pati noredavo - to norejo vyras, buvo tokios normos. Ir tai tikrai nera darbu dalinimasis.

Yra toks geras angliskas posakis apie moteru ir vyru lygybe: ABOUT THE SAME RIGHTS IN THE RELATIONSHIP OF MEN AND WOMAN: TO TWO SAME PARTS ONLY THE ASS CAN BE DEVIDED... Supranti esme? I dvi lygias dalis tik uzpakalis dalinasi... Anglai taip sako. Jeigu nesutinki, eik kasti duobe ir isukti varzta paveikslui pakabinti, o as isplausiu ne tik Tavo kojines, bet ir stringus. Dora, nepyk, Tu juokinga!

31

Tadai, nepyk, Tu šlykštus!

32

Visi mes "slykstus" tiems, kurie nenori isgirsti/perskaityti kazko nelabai malonaus gan aiskiai apibreztai grupei - moterims... Tokia yra tiesa...

33

Visi mes "slykstus", jeigu perskaitai, kas is dalies liecia Tave ir Tau nepatinka... Ar klystu?

34

Tadai, siais laikais moterys kai kurios yra tiesiog priverstos suvyrisket. niekada nezinai kada teks gyvent vienai, turi but tam pasiruosus. nesutinku, jei namu ruosos darbai kraunami ant moters peciu, gi vyram net peciaus netenka kurt siais laikais. kiek like vyrisku darbu? labai jau maza... nori moters, kuri butu tikra moteris? o ar pats esi tikras vyras?

35

Merginos, let him be. His problem - he deals with it. Musu reikalas buvo atsakyti i jo klausima ir manau, kad visi atsake nuosirdziai. O jau tai kad atsakymai jam nepatiko yra jo problema.
Tadai, gaila, kad ne visi tave mato taip kaip tu noretum, kad jie tave matytu.

36

betgi gaila, kad nė vienai neteks tokia DOVANA... ech, nelemta mums.. smile

37

kodel ji kaltinate ir ant jo visai be reikalo vaziuojate. Jei vaikinas yra tikrai geras, suvokia savo verte ir pasitiki savimi yra shaunu, nematau cia nieko blogo. Tiesiog tikriausiai nerado dar saves vertos merginos. Manau anksciau ar veliau ji tikrai atsiras. Apskritai zmogus gyvenime turi galimybe rinktis ir suprantu, kad visishkai nesinori rinktis bet ko.

38

Milda, linkiu kad tau kas nors padovanutu kokia "dovana" wink

39

nu matai, ash jau tokia dovana pati turiu, nebereikia kitos tongue

40

Dora, baik dergtis, ggi nepazisti sio zmogaus wink