Re: Nesimeto tokie vaikinai...
Dora, baik dergtis, ggi nepazisti sio zmogaus
Diana, nesidergiu, tik siaip erzinuos
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Nesimeto tokie vaikinai...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Dora, baik dergtis, ggi nepazisti sio zmogaus
na, tai galima priskirt ir tam ir tam
Diana, 17 parašė:Dora, baik dergtis, ggi nepazisti sio zmogaus
na jau ir groji Taduko nervais
>> as manau kad tikras vyras turi moketi viska ir valgyti gaminti ir nama pastatyti :-)
o moteris?
Na matai, dergimasis is piktumo, o erzinimasis...ehh... tik tam kad laika istempti kad nereiketu eiti straipsnio rasyti
o moteris?
na jei moteris moketi nama statyti ar nzn ka dar super duper tokio veikti tia jau man smirdes feminizmu... :}
>> o siaip as nesiginciju moterys lb gabios
Dora, 18 parašė:Diana, 17 parašė:Dora, baik dergtis, ggi nepazisti sio zmogaus
na jau ir groji Taduko nervais
![]()
>> as manau kad tikras vyras turi moketi viska ir valgyti gaminti ir nama pastatyti :-)
Na nama pastatyti retai kuris moka, bet valgyti gaminti jei moka tai jau cia privalumas Apsiemiau viena drauga ismokinti valgyti daryti - jau ismokiau curry, balandelius, ir stir fry
Diana, 17 parašė:o moteris?
na jei moteris moketi nama statyti ar nzn ka dar super duper tokio veikti tia jau man smirdes feminizmu... :}
Linai, feminizmas nebutinai yra blogai. Na zinoma cia priklauso jau nuo to kaip kas ji supranta. Kovojimas, kad moterys butu auksciau uz vyrus jau yra nesveika, bet kovojimas uz lygias galimybes yra puiku. Nors kovotojus uz lygias galimybes mielai pervadinciau humanistais
galbut is tiesu tai tinkamesnis pavadinimas
is tiesu gal ir pacios moterys siek tiek kaltos, kad vyrai nebetokie vyriski... :V gi lygios teises tai gal darom bendra lyti? ;D
Linas, 19 parašė:Diana, 17 parašė:o moteris?
Linai, feminizmas nebutinai yra blogai. Na zinoma cia priklauso jau nuo to kaip kas ji supranta. Kovojimas, kad moterys butu auksciau uz vyrus jau yra nesveika, bet kovojimas uz lygias galimybes yra puiku. Nors kovotojus uz lygias galimybes mielai pervadinciau humanistais
vatodel ir sakau kad feminizmas yrasmirdantis slidus daiktas ;D
>> as i moteri visada ziurejau lygiai akiu aukstyje na ta prasme niekada nemanaiu akd ji kazkuo menkesne uz mane
![]()
is tiesu gal ir pacios moterys siek tiek kaltos, kad vyrai nebetokie vyriski... :V gi lygios teisestai gal darom bendra lyti? ;D
hermafroditai :? :? bauda cia ;D
![]()
is tiesu gal ir pacios moterys siek tiek kaltos, kad vyrai nebetokie vyriski... :V gi lygios teisestai gal darom bendra lyti? ;D
Gal ir neblogai butu tik va ismirtu zmonija greitai nes daugintis nebebutu kaip
Bet zinai, vis del to kartais ir gerai, kad nebetokie vyriski. Juk seniau vyriski vyrai budavo nesiskute, smirdantys prakaitu ir mojuojantys kumsciais... ;D
Diana, 17 parašė:galbut is tiesu tai tinkamesnis pavadinimas
![]()
Gal ir neblogai butu tik va ismirtu zmonija greitai nes daugintis nebebutu kaip
![]()
Bet zinai, vis del to kartais ir gerai, kad nebetokie vyriski. Juk seniau vyriski vyrai budavo nesiskute, smirdantys prakaitu ir mojuojantys kumsciais... ;D
ir tave zavi tokie maurai :?
> as narcizas nesu bet vis gi nesmirdu ;D
o dabar nesmirda prakaitu, kumsciais nemojuoja? gi jie vis tiek vyrai
nesakau, kad as tokius vertinu ir vis del to... :V
oops, sito neturejo buti
ko? :?
o dabar nesmirda prakaitu, kumsciais nemojuoja?
gi jie vis tiek vyrai
nesakau, kad as tokius vertinu ir vis del to... :V
Cia tik hipoteze Tiesiog dabar tai nebera vyriskumo pozymis (ir gerai)
Linai, tikrai nesakiau, kad mane jie zavi
ko? :?
Netycia pakartojau posta kuri pries tai buvau parasius, taigi teko istrinti
o kas yra vyriskas vyras siais laikais?
o kas yra vyriskas vyras siais laikais?
Uh.. labai filosofinis klausimas Diana Istikruju priklauso nuo to i kokia sriti ziuri. Priklauso nuo visuomenes, amziaus grupes ir panasiai. Dabar poziuris i tokius dalykus laisvesnis todel ir nuomoniu daugiau. Kad gauti tiksliausius rezultatus reiketu daryti apklausa
As turiu savo nuomone kas man yra vyriskas vyras bet abejoju ar tai sutampa su visuomenes nuomone.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Nesimeto tokie vaikinai...