Tema: Isdavyste
JAUCUOSI ISDUOTA VISADA BUVAU STIPRI, BET KOKIA KAINA - ZINAU TIK AS... JUSU MINTIS APIE TAI.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Isdavyste
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
JAUCUOSI ISDUOTA VISADA BUVAU STIPRI, BET KOKIA KAINA - ZINAU TIK AS... JUSU MINTIS APIE TAI.
RASYKYKITE VISKA KA MASTOTE
Nes ko gero manes tokios dar nematyte, tokios jautrios, iskaudintos, praradusios gyvenimo spalvas, bet cia ta isrekti saugiau nes nematot akiu, sudraskytos sielos ir t.t.
manau kad eina i kaire visi bet protingas tas vyras ir moteris kad sugeba tai lb uzmaskuoti ir niekas nesuzino..
>> gal pagalvosi ka cia tau jaunas vaikinas peza bet manau kad santykiai 2 zmoniu idirbis kiek idedi pats tiek turetum gauti atgal...
>>>nagaliu sakyti kad neisiu i kaire nes nzn kaip bus... bet dar nebuvau.
Matai as su negale ir as jo nekaltinu tik labai skaudu...
Va va, kada nieko nekaltini, visa sunki nasta tenka Tau... Ir kaip su tuo kovot...? :V
sakudu tai skaudu bet saves kaltinti nereikia ne tu pasukai i sona..
Cia ir probema kad nieko nezadejo tik vadino grazia, nors zinojo kad meloja, vadino ypatinga nors inv vezimely... o dabar nebera jegu pakelti to...
jei nieko nezadejo, o tu zinojai kad taip bus, tai kam taip isijautei ? manau tikrai esi stipri moteris ir isgyvensi, vieniem padeda verkimas, kitiem rekimas, kitiem dar kas nors. aisku skauda.. bet skausmas grudina.. kai istversi sitai, busi dar stipresne. laikykis
Busiu stipri bet be noro gyventi nes netikiu kad tokia vienisa busiu laiminga ( CIA VISKS DEL NEIGALUMO IR INV. VEZIMO) draugu turiu bet kas is to? sirdy vel tustuma.
Elena, neliūdėk taip labai.
Vienas protingas žmogus yra pasakęs: "Nė vienas vyras nėra vertas tavo ašarų, o tas, kuris jų vertas - tavęs nepravirkdys"...
Aš dėl išdavystės irgi paverkiau, manau daug moterų verkia - tam nereikia nė invalido vežimėlio, nei neįgalumo. Tik va yra ir kitos moterys, kurias ta išdavystė pradžiugina - gi ne pas kitą vyrą, pas kitą moterį nuklysta tas, kuris buvo tau brangus... Galima būtų pasakyti, kad žmones valdo jausmai - gerai būtų jei tikrai valdytų jausmai...:)
Verk ir rėk, kol gali. Kai negalėsi verkti - bus dar sunkiau. Ir nesigailėk labai to, kas buvo - džiaukis, kad tai buvo. Nemanau, kad kokie nors žodžiai galėtų pakeisti tai, kas įvyko. Tik tu pati gali... Jei nepamirši, kad tu iš tikrųjų graži ir tikrai ypatinga. Net jei jis to nemato...
PASKUTINE TAVO FRAZE, DIVA ATKARTOJO JO ZODZIUS GRAZI, YPATINGA.... O SU VEZIMU NEPAKOVOSI...
PASKUTINE TAVO FRAZE, DIVA ATKARTOJO JO ZODZIUS GRAZI, YPATINGA.... O SU VEZIMU NEPAKOVOSI...
Aš norėjau, kad tu suprastum, kad tu tuos žodžius dar ne kartą išgirsi, ir ne iš jo!
Nori praleist visą gyvenimą kovodama?? Ar verta? Kūno luošumas ne toks baisus kaip dvasinis... Taip kad gal nekovok su vežimu... Geriau važiuok!
vazioti i venatve ten kur kievienas vyras mastys taip ji grazi, jautri bet tinka tik pazaisti ir mesti...
Elena, neliūdėk taip labai.
![]()
Vienas protingas žmogus yra pasakęs: "Nė vienas vyras nėra vertas tavo ašarų, o tas, kuris jų vertas - tavęs nepravirkdys"...
Aš dėl išdavystės irgi paverkiau, manau daug moterų verkia - tam nereikia nė invalido vežimėlio, nei neįgalumo. Tik va yra ir kitos moterys, kurias ta išdavystė pradžiugina - gi ne pas kitą vyrą, pas kitą moterį nuklysta tas, kuris buvo tau brangus... Galima būtų pasakyti, kad žmones valdo jausmai - gerai būtų jei tikrai valdytų jausmai...:)
Verk ir rėk, kol gali. Kai negalėsi verkti - bus dar sunkiau. Ir nesigailėk labai to, kas buvo - džiaukis, kad tai buvo. Nemanau, kad kokie nors žodžiai galėtų pakeisti tai, kas įvyko. Tik tu pati gali... Jei nepamirši, kad tu iš tikrųjų graži ir tikrai ypatinga.
Net jei jis to nemato...
va protingi zodzdiai
vazioti i venatve ten kur kievienas vyras mastys taip ji grazi, jautri bet tinka tik pazaisti ir mesti...
Mane žavi tavo pasitikėjimas savimi - tikrai negalėčiau pasakyti, kad aš graži kiekvienam vyrui... Net nepažaidžia - iškart meta.
Neskandink savęs skausme - priverksi ašarų jūra ir pati joje nuskęsi... Savęs galima gailėtis, bet tik labai neilgai. Paskui - kyla grėsmė, kad tai taps gyvenimo būdu...:)
pasistengsiu laikitis
Šiek tiek nesupratau pačio klausimo..:)
Apie išdavystę galiu pasakyti tik tiek,kad reikia bandyti būti stipriu..Laikas žaisdas gydo..
ta zinau, bet...
Kas bet?Kol tu pati nepradėsi su savimi kovoti,tol tau nieks nepadės...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Isdavyste