1

Tema: ar patinka po sokiu(klubu,diskoteku ir t.t) isejus mustis su lietuvos pilieciais?

dazniausiai isejus is sokiu buna mustynes ar jums tai patinka? ka manote apie tai? ar prisijungtumet ir jus? big_smile

2

Re: ar patinka po sokiu(klubu,diskoteku ir t.t) isejus mustis su lietuvos pilieciais?

Edvardas.. normalus zmones po sokiu aeina arba pratest kur kitur sokius.. arba ta vakara pasiruryt gerai.. o jei tavo amziui mergos nerupi.. o tik snukiu dauzymas.. nu ka as zinau..  nesveikas nu

3

Re: ar patinka po sokiu(klubu,diskoteku ir t.t) isejus mustis su lietuvos pilieciais?

Pritariu aldziui, neteko nei vienose mustynese po sokiu daalyvaut, kazkaip apsauginiai sugeba jas lb greit nutraukt:) Bent jau klube kuriam dazniausiai lankaus:D o sokiu tikrai geriau, eit kur ikalt, arba i kokia lovike:)

4

>>> dazniausiai isejus is sokiu buna mustynes ar jums tai patinka? ka manote apie tai? ar prisijungtumet ir jus?

Cia turbut pats idiotishkiausias postas, kuri maciau sitame forume. (O idiotishku postu jame netruksta, turek omeny mielas autoriau).
O mano atsakymas manau kad jau zinai koks butu, tad nesivarginsiu atsakinet. O jei nenumanai tada belieka tave uzjaust.

5

o taip taip... labai patinka, tai yra puiki proga išreikštii save, visada, radus progą, prisijungiu big_smile:D:D

6

nu tajgi vo tuokie kajp topiko autorius sutriausi ir buna...kaj gaujose po 10 ir turi uznugary gera,   tuos mordabojus prie klubu ir kelia. b**t  kaj mane toki nervina. anksceu taj bent budavo jei su pana ajni taj nesikabina..db pz karta tokia uzaugo skacu kad ajni vakare su mergina kur, taj tryse dar soka ant ragu ****...

7

Emilis, 21 parašė:

nu tajgi vo tuokie kajp topiko autorius sutriausi ir buna...kaj gaujose po 10 ir turi uznugary gera,   tuos mordabojus prie klubu ir kelia. b**t  kaj mane toki nervina. anksceu taj bent budavo jei su pana ajni taj nesikabina..db pz karta tokia uzaugo skacu kad ajni vakare su mergina kur, taj tryse dar soka ant ragu ****...

reikia man tikruote tureti, tada net trys nebaisus:D

8

taj kad man tokie labeu juoking,i nei baisus atrodo;D

9

shiaip pritariu Emiliui- pz pz tokiu vabalu db prisiveise- jokiu principu. mes savo laikais niekad nesikabindavom, jei bachuras su pana eidavo. o db tokie 7-8 prieis bumerio ir brigados prisizhiureje- nu ishjungsi 3-4, o penktas tau plunksna tarp shonkauliu ikish ir ciki bari. baisus laikai ****

10

butinai :::506

11

nu tai ajsku kap kitaip be kalbu kas juda dauzai labai linksma...NE!!! ajsku kad ne ce apgailetina...

12

mane tai jie parina :{}  gal jie truputi traumuoti, ar kas negerai jiems su tais smegenu vingiais:? nesuprantu prasmes ten snukius dauzytis :?

13

Neturiu tokio pomėgio;D Ir žiūrėti tokių dalykų nepatinka.

14

panevezhys... visko buna:::022

15

negalima mustis zmones

16

Geriau nesimusti, o bent viena pasauti ir tada ramu buna...

17

ir ishlis tada mazhieji mafijozai ir prarauks tawe per ****** ir ateis tau paskutinio teismo diena :::639:::639

18

jei nepazystami tai ejnu ir nuejnu, bet daznai tenka laukt draugu kol tie paziures, o jeigu kas is savu tai tada skirti bandau, dar tenka draugams padet, o fainiausia kad man tai jau pora kartu niex nepadejo big_smile "labai geru draugu turiu" smile

19

NAHUJ SI TO REIKE.

20

as manau kad zmones truputi serga tokie,jiems gal menulio fazes kokios uzeina ir kyla agresija ir noras msutis...o siaip jei draugams padet tj jo,bet tik tiek big_smile