Re: Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
viktorija baik ta jauna visiems cia zadet, jinai pati paskui nebesupras kas vyksta dabar turime 10 vaikinu + 1 su klaustuku ir 10 merginu. dar reikia kokiu 4 zmogiuku
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
viktorija baik ta jauna visiems cia zadet, jinai pati paskui nebesupras kas vyksta dabar turime 10 vaikinu + 1 su klaustuku ir 10 merginu. dar reikia kokiu 4 zmogiuku
viktorija,22 juk ta jauna man sakei paimsi o ce jau visiem ja siulai
Siaubas,su paciu Ciaku Norisu teks del merginos kautis
tai kad as jau pasenes ir issekes
nu ka as ir sakau, bus mustynes, jauciu reik koki ringa atitemt, galesit rodyt gabumus... reiks rytoj viktorijai pizdako nuduot. zinokit vienos mergickos nepagaunu kad pinigelius paimt, ko tai vengt pradejo manes...
nu geras, bus teminis vakarelis su mustiniu elementais, nu fainiai cia...........
taigi zmones reikia pradet organizuotis transporta, nes kad nereiktu niekam pestute eiti i pageluvi
na nepalikit ir manes
tomai as tau specialiai viena jauna mergaite paimsiu:D gerai:D ? bet tada busi man skolingas? nori?
o man ka negali nieko paimti ???? skolingas neliksiu:}}
zinokit tomui jaunu panu neveskit....:):):):D:D:D
zinokit tomui jaunu panu neveskit....:):):):D:D:D
o kodel? gal gali paaiskinti?:) ka jam jaunos per prastos ar jis jas tvirkina:D
ir dar zidrunai ta mergaite kuria jiems siulau tau netiks.. o kitu nebeturiu:)
Ausrunte pavydas atsirado? ot ta mano sese. Viktorija, Tomas ju netvirkina, o moko gyvenimo paslapciu, kurios suaugusiems yra pats gyvenimas
nes zinau. teko....paklausiti jo......:D nu bet aisku ten bus uz mane viresne mergina....:D jam jaunos neperprastos.....jam dar geriau tures ka veikti.....
Ausrunte pavydas atsirado? ot ta mano sese. Viktorija, Tomas ju netvirkina, o moko gyvenimo paslapciu, kurios suaugusiems yra pats gyvenimas
aha......:Dpavydziu savo (dedes)
pala tomas kai perskaitys... da gali pagalvot kas nors kad ji prie vaiku traukia...
nee.....:D
tu taip nejuokauk......:D
oj paaiskinsi tu man, noriu ir rasau nesamones gerai zmones visus su nepriklausomybes diena... pakelkit taureles uz grazu ir nepriklausoma gyvenima
baikit merginos,ne visi tas kalbas supranta...jau gavau kritikuojanciu ir pamokanciu laisku
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose