41

Re: Tarmes

O pats ar valgei uzgaveniu blynu?:D paties uzsidirbtu big_smile Man kazkaip sirdis neleistu ismest big_smile Kazkaip atrodo zmogus stenges, tai butu negrazu mesti big_smile O buna bobulyciu, kurioms zydukai didelis malonumas, prablasko vienatve, idomiai joms, tai kepa tuos blynus su meile kazkokia, tai kazkaip man atrodo nlb etiska ismesti butu big_smile

42

na as visada per uzgevenes blynu turiu namie todel dar tempti namo daugiau pamaaniu nera racionalu o man pagailo suniuko ir pauksteliu o kaip zinia gi mazi skaitinedavom visokias knygeles apie akanas kurapkas (putpeles) ir todel as juos suseriau gyvunams :-)
> gi nemeciau as ju i griovi pakeliui mano o pamaitinau zverelli wink

43

jau mano tarmytes is manes tai niekas neatims :? neina niekaip.. i krauja ir viska ka galima iauge :V KAP sneku, TEP sneku.. << bet tu tikruju suvalkietisku zodziu as nemoku, nes mano mamyte nesuvalkiete... ,o is tecio puses, tai tik dzukisku zodziu prisirinkciau :?
>>> o su tais blynais visokiausiais, tai mes cirvinius kepam.. dar anais metais kepem sui grupiokais tokius pacius skaniausius :::818 blynukus wink ir tie berniukai paskui persirenge ejo prasyt blynu... nu parsinese nedaug, nes mociutes bijojo tokius didelius vaisinti blynais :? bet tikrai nuosirdziai vaikai apsirenge ;D

44

Oho, idomiai cia:D Kazi ar daznas studentas iseitu blynu per uzgavenes prasyt big_smile

45

abejoju... cia, manau, priklauso nuo noro valgyti... nuo stipraus noro valgyti ;D

46

Nijolė, 20 parašė:

abejoju... cia, manau, priklauso nuo noro valgyti... nuo stipraus noro valgyti ;D

;D studentams manai igriso gerti bulves ir valgyti alu :? ;D

47

as tai zemaitiska muoku snekieti. vuo esu tikra zemaitoki tongue cia gimiau ir uzaugau... bet vaikioka ka susiradau ne is zemaitejas tai ir zemaitiska su anou nesisneku tik kartas tai ir numus kartas biski aukstaiciouti pradiejau. bet zemaiciu tarmies nezmersu tep greta. vuo i ni biski nesigiediju sava tarmies big_smile gal kas zemaitiska nuorat pasirokouti? big_smile

48

Linas, 19 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

;D studentams manai igriso gerti bulves ir valgyti alu :? ;D

jaunasis studente :? apie save kalbi???
--------------
o as tai viena nuotyki apturejus su destytoju...reikejo kazkada pasakyti atsakyma, tai as ir pasakiau : sesiasdeeeeeeeeeeeesimt keturi ;D tai destytojas tai puikiai prisimine.... kita paskaita, rasem atsiskaityma ir sako: jei tarmiskai parasysi koliokviuma, tai pridesiu bala ;D