Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
galejai sesut ateit gult, nes miegojau kaip uzmusta kaip i kaulus gavus
>>sveiki
fiodorovas turi jau dvi :? viena supraantu uz ka o uz ka antra gavo :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 433 434 435 436 437 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
galejai sesut ateit gult, nes miegojau kaip uzmusta kaip i kaulus gavus
>>sveiki
fiodorovas turi jau dvi :? viena supraantu uz ka o uz ka antra gavo :?
Diana, Linai, tave apgavo, ir nuejo miegoti tik puse 3.. ar net dar veliau
>> susikroviau daiktus, ka tik papusrytinau ir va tuoj leisiuos i paslaptingus tolius link kauno Danguolyte, lauk manes, pasitik
Lina, gi Nijolė negali žinot kada tu miegi kaip užmušta, kada ne ;D Fiodoras viena turi už rašymą didžiosiom raidėm, kitą už visokius dviratukus ir manau, kad pagailėsiu ir neieškosiu kur jis keikės o kažkur tai rodos buvo :?
Nijole, aš jo neapgaudinėjau, sakiau gi kad gal eisiu miegot o iš kur tu žinai, kada nuėjau miegot? :?
))
na cia kaip ir pasistengem visi gi berniukus...oj vyrus reik iskuklint ir isdrasint ;D
dar tokio dydzio temos nemaciau niekur
Tadunai na gi cia renkasi mieli zmones sitoj temoj todel yra visada apie ka pakalbeti ir pasitarti todel ir vyksta veiksmas :-)
beje linutai girdejau tavo tema apkarpe
Sveiki visi;) kaip jum savaitele prasidejo?
sveikute
> snd apturejau nuostabia diena buvau seminare kaip didinti versluma kaip kurti verslo plana ir ko reikkia kad jis pavyktu.. (mazdaug tokia lakoniska mano diena) ten diskutavom kalbejom lb patiko.. va nuo 8 iki 17val truko visas uzsiemimas lb patiko
> o kaip jums mieli tamsteles ? :-)
labutis
va as siandien tai lodare paskutine i darba pavelavau ir dar nusimuilinau paskui tai va dabar muskit mane
sveikute
> snd apturejau nuostabia diena buvau seminare kaip didinti versluma kaip kurti verslo plana ir ko reikkia kad jis pavyktu.. (mazdaug tokia lakoniska mano diena) ten diskutavom kalbejom lb patiko.. va nuo 8 iki 17val truko visas uzsiemimas lb patiko> o kaip jums mieli tamsteles ? :-)
ar nežadėjai kartais mums su Nijolyte smulkiau papasakot viską? :?
Tadai, tai ką veikei visą šį laiką, kur šlaisteis, kad nepastebėjai, kaiip ši tema sparčiai ir turiningai vystos?
Danguolyt, nemušim tavęs bent aš, gi niekas į tokius kaip patys akmenų nemėto
tai gerai jau vienu akmeniu maziau
o as siandien ir rytoj poilsiauju pavydekit man ;D;D
o pas tave laisvas grafikas šiaip, ar gavai velnių nuo viršininko?
Linute, o aš pabūsiu nepavydus ir geras žmogelis ir tau nepavydėsiu ;D
nevadink manes taip
nori būt NELINUTĖ?
Diana jo laisvas grafikas...ne negavau pasiseke
oi kaip neLinutei pavydziu
man nepatinka kai mane linute vadina, as LINA
gerai gerai, būsi didelė mergaite o gal moteris sakyt? :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 433 434 435 436 437 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~