21

Re: Mano bočius huliganas

Julija, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

va, Linas, geras vaikas, pasake kaip is tikruju yra :::818, o mes cia visokio briedo prisigalvojom :V

> tai tas zmogus is mazeikiu paciu graziausiu vardu .. kaip mano ;D

>> o baba tai cia lb negrazus uzvadinimas mociutei vadinti :-)

O as viena savo mociute visada baba vadindavau:D

>> tai db dek is gedos :::818

22

o as neturiu bociu..:(

23

Linas, 18 parašė:
Nijolė, 20 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

ale klausymas atsirado, jei senelis bočius, tai kas tada senelė..??? ;D

bočė :::b18

Senele-Baba, babunele, bobute smile Cia zemaitijoj kai kur tokius zodelius vartoja big_smile

noriu papildyti: mano drauge dar savo mociute babyte vadino. o kaimyne savo seneli vadino tetuliu big_smile

24

Dovilė, 21 parašė:
Linas, 18 parašė:
Nijolė, 20 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

ale klausymas atsirado, jei senelis bočius, tai kas tada senelė..??? ;D

bočė :::b18

Senele-Baba, babunele, bobute smile Cia zemaitijoj kai kur tokius zodelius vartoja big_smile

noriu papildyti: mano drauge dar savo mociute babyte vadino. o kaimyne savo seneli vadino tetuliu big_smile

>> man zodis babyte asocijuojasi su BABYTE BRONE ir tv ekrano ;D ;D

25

nu nu!!! cia labai grazus kreipinys! o del bociu tai stebiuosi kaip nezinot ka reiskia, juk yra visokie bociu chorai, bociu duona ir pan....

26

Dovilė, 21 parašė:

nu nu!!! cia labai grazus kreipinys! o del bociu tai stebiuosi kaip nezinot ka reiskia, juk yra visokie bociu chorai, bociu duona ir pan....

anksciau zmones painiodavo bocius ir ainius  bet db jau issiaiskino kads ka reiskie ir nebemaiso wink

27

jo jo big_smile cia tai juokingai budavo!

28

Dovilė, 21 parašė:

nemaišyk, mes kikenam vien dėl to, kad galvojom taip savo senelių nieks jau nevadina, o šiaip tai "Bočius" man ir yra juokingas, kadangi jis panašus į žodį BUČIUS, o toks pas mum kvailiuks Kaune gyveno ;D

29

negalvok,kad tavo vieno;D