Re: kaip tapti moderatoriumi.....
šiandien tavo žinučiu tiek, kad teisybę pasakysiu, pradedu nesuprast iš vis nieko ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → kaip tapti moderatoriumi.....
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
šiandien tavo žinučiu tiek, kad teisybę pasakysiu, pradedu nesuprast iš vis nieko ;D
tikrai ne aš dėl to kalta;D o ką ateit ir tylėt?;D
jei ateini į temą tai reikia kažką ir protingo suskelt, o ne "čia faina , "čia puiku" ir t.t. jei toje temoje daug prirašyta tai ir taip aišku, kad ten faina ir t.t. tai aš manu, kad jau geriau patylėt, tyla gera byla, su tokiu požiūriu kaip tavo, nenorėčiau tikėt, kad taptum moderatorę, o jei vis dėlto taptum, norėčiau bėgt kuo toliau. Nesupyk
jei ateini į temą tai reikia kažką ir protingo suskelt, o ne "čia faina , "čia puiku" ir t.t. jei toje temoje daug prirašyta tai ir taip aišku, kad ten faina ir t.t. tai aš manu, kad jau geriau patylėt, tyla gera byla, su tokiu požiūriu kaip tavo, nenorėčiau tikėt, kad taptum moderatorę, o jei vis dėlto taptum, norėčiau bėgt kuo toliau. Nesupyk
prajuokinai;D
p.s. NETAVO MADOS;D nerašynėju vien dėl kažkokio moderatoratoriaus laipsnio..užuojauta...;D
;D;D;D mano mados ;D daauk iki mano mados, tada ir rašyk ;D
NETAVO MADOS;D nerašynėju vien dėl kažkokio moderatoratoriaus laipsnio..užuojauta...;D
Gabriella, tu manai, kad cia forume visi rasineja del moderatoriaus laipsnio :? tada UZUOJAUTA tau ;D ;D;D
>> o joa, duok, Gedai, penkis, nes sita mergaitei iki taves toli...
Gediminas, 29 parašė:Gabriella, 14 parašė:Gediminas, 29 parašė:Gabriella, 14 parašė:Gediminas, 29 parašė:Gabriella, 14 parašė:o ar būtina but moderatorium,kad kažką gero padarytum?
tai ne? ;D galvoji būt blogiausia ir būt paaukštinta??? ;D
aš ne ta prasme..;D
nagi, nagi ir kokia gi??? ;D iš tiek kiek tu esi parašius, aš net prasmės neįžvelgiu
tai kam tada atsakinėji jei neišvelgi?;D
o tu gerai pagalvok;D
bandysiu..;D šiaip tai lina pradžioj rašė kažką apie norėjimą būti moderatoriumi,dėl to,kad padarytų kažką gero..tai aš ir klausiu jos ar būtina..;D
Zinai gabriela as taip manau irtai kolkas neisipildziusi 1000oji svajone
;D;D;D mano mados ;D daauk iki mano mados, tada ir rašyk ;D
Gedai gabrielai tik 14 suprask ja,nejau tau nebuvo 14? m? beje aciu kad pagyrei mano tema
Gediminas, 29 parašė:;D;D;D mano mados ;D daauk iki mano mados, tada ir rašyk ;D
Gedai gabrielai tik 14 suprask ja,nejau tau nebuvo 14? m? beje aciu kad pagyrei mano tema
buvo man ir 5 ir 10 ir net 14 , bet buvau išauklėtas taip, kad vyresni kaip bebūtų gaila yra teisūs ir jokiu budu nevalia prieš juos akis draskyt. Suprantu laikai pasikeitė, bet jei duodi žmogui suprast, kad jis yra neteisus,už ką bent ačiu tūrėtu pasakyt, tai vietoj to akis drasko
Lina, 16 parašė:Gediminas, 29 parašė:;D;D;D mano mados ;D daauk iki mano mados, tada ir rašyk ;D
buvo man ir 5 ir 10 ir net 14 , bet buvau išauklėtas taip, kad vyresni kaip bebūtų gaila yra teisūs ir jokiu budu nevalia prieš juos akis draskyt. Suprantu laikai pasikeitė, bet jei duodi žmogui suprast, kad jis yra neteisus,už ką bent ačiu tūrėtu pasakyt, tai vietoj to akis drasko
bet pripazink,kad as akis tau galiu draskyt ;D ;D ;D taip draugiskai ;D ;D ;D
na ką jau su tavim darysi, perauklėjimui jau nepasiduodi ;D
pala pala, ko as cia dziaugiuosi kazkas mane bobule vadina taip netiesiogiai:?
pala pala, ko as cia dziaugiuosi kazkas mane bobule vadina taip netiesiogiai:?
na čia kaip visada, tau neįtiksi ;D
taip, del visko kalta likau as
ne nelikot jus kalti:D o del gabrielos na suklydo visi daro klaidu...:)
as noriu but moderatore
norėti - sveika
grinai:D bet cia nepritaikysi posukio panoresi praeis
kodėl nepritaikysi? imsim ir pritaikysim
tai dabar sitoj temoj irgi siekiat padaryt >8000 off-topico irasu ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → kaip tapti moderatoriumi.....