21

Re: Agne is kiz

Labai nepatiko.Dainuot gal ir šiek tiek mokėjo,bet daugiau nieko gero.

22

Aciu:(

23

Linas, 19 parašė:

na tai tavo mama nera stndartine big_smile o kas nors patinka is KIZ :? yikes

smile na man tai asmeniskai niekas:)na grudo viena daina gal ir nieko tokia....

24

Simona, 21 parašė:
Linas, 19 parašė:

na tai tavo mama nera stndartine big_smile o kas nors patinka is KIZ :? yikes

smile na man tai asmeniskai niekas:)na grudo viena daina gal ir nieko tokia....

man irgi ne viena smile

25

O man tai ji visai graziai dainuoja:)

26

bet vienam zmogui ji patinka:D

27

nu man jau Ingos gaila darosi - atbėgo du skeptikai - pripėdavo pusę forumo ir kam????

Apie Agnę mano nuomonė mišri: ji gali kurti geras dainas, turi stiprų balsą, charizmą, gerai valdo salę, bet tuo pačiu ir nepakartojamą talentą savo tiesmukiškumu nuteikti prieš save žmones. Kaip dirbant studijoj jai pasakė "Agne, tu - spyglys". Galit nesuprast, vadint ją visokiais vardais, bet jos dainos tampa hitais! smile

28

Aciu Diva,uz gerus zodzius:)

29

Tai prašom, nėr už ką. :::a37

30

big_smile

31

nju plyzz kas nors parasykit apie ja nuomone:::216

32

Diva, 33 parašė:

nu man jau Ingos gaila darosi - atbėgo du skeptikai - pripėdavo pusę forumo ir kam????

Apie Agnę mano nuomonė mišri: ji gali kurti geras dainas, turi stiprų balsą, charizmą, gerai valdo salę, bet tuo pačiu ir nepakartojamą talentą savo tiesmukiškumu nuteikti prieš save žmones. Kaip dirbant studijoj jai pasakė "Agne, tu - spyglys". Galit nesuprast, vadint ją visokiais vardais, bet jos dainos tampa hitais! smile

>> o tu susidarei nuomone tik is TV ekrano ?
> na as pasiklausiau kaip ji bibliotekoje bendrauja su zmonem tai ka zn .. :-) (pries shou)

33

:)ir kaip ji su jais snekėjo?:::216

34

Linas, 19 parašė:
Diva, 33 parašė:

>> o tu susidarei nuomone tik is TV ekrano ?
> na as pasiklausiau kaip ji bibliotekoje bendrauja su zmonem tai ka zn .. :-) (pries shou)

Aš Agnės asmeniškai nepažįstu - nuomonę susidariau tik iš TV ir tai nenuosekliai žiūrėdama. Man ji pasirodė prietranka kaip reta, bet talentą ji turi - to nenuginčysi... užtai ir parašiau, kad nuomonė mišri... smile

35

ji prietranka:::851:::818geras palyginimas.......

36

niu man nepatinka

37

Na kokia daininke? juokauji ae tyciaujiesi? big_smile pora menesiu pasidejo KIZ ir jau daininke? jai iki daininkes kaip man iki menulio;D pora dainu sukure lengvu.... nenoriu nieko izeist, bet ja pavadint daininke negaliu! Toki pavadinima reikia uzsitarnuat.

38

Na kokia daininke? juokauji ae tyciaujiesi? big_smile pora menesiu pasidejo KIZ ir jau daininke? jai iki daininkes kaip man iki menulio;D pora dainu sukure lengvu.... nenoriu nieko izeist, bet ja pavadint daininke negaliu! Toki pavadinima reikia uzsitarnuat.

39

aciu:(

40

Marina, 17 parašė:

ir kaip oras Mėnulyje, Marina? ir kodėl tau atrodo, kad Agnė dainuot pradėjo tik prasidėjus KIŽ? Beje, su tokiais klausytojais kaip tu Lietuvoj išpopuliarėt įmanoma tik TV šou pagalba... smile