8861

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

aš irgi ežį turiu big_smile
Lina, jei manai, kad niekas nieko svarbaus negali tau parašyt, tiesiog išjunk telefą ir pailsėsi wink
Nijole, o aš šiukšlių neneščiau tavo vietoj big_smile sumąstyčiau gal kaip nors priversti, kad pačios išsimneštų arba... miegotų apsikabinusios šiukles big_smile na, ar panašiai :-)
Fiodorai, gal atrodo marsietiškai, kadangi tu čia daug ko nežinai? pvz man irgi svetimos tavo tarpusavio kalbos su Tomu, kadangi dar nieko doro apie jus aš nežinau smile

8862

Fiodoras, 24 parašė:

reikia pabuti vyru kad suprastum:::003bet seip labai linksma klausytis jusu:::034:::034

mūsų balsai, kaip paukšttelių čiulbesys, ane? ;D

8863

o taip kaip kanareles:::742:::742:::742ir isvis cia daba jauciuos kaip sultons hareme

8864

ir kodėl gi taip? smile

8865

Fiodoras, 24 parašė:

.Labanaktis Moderatorius :::134:::a28:::134:::a28:::134:::a28:::134:::a38

ot melagis jau turejei miegot :::627

8866

Tomas, 24 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:

.Labanaktis Moderatorius :::134:::a28:::134:::a28:::134:::a28:::134:::a38

ot melagis jau turejei miegot :::627

gal jis tiesiog neužmigo? smile arba jau išmiegojo ;D
va, o aš jau trauksiu tikrai į lovytę, saldzių jums sapniukų smile

8867

buvo taip kai as vienas tarp moteru:::742:::742:::607.o daba ti ir tas atsivilko hmm
>>o pats ti ne "davai" sakei!"neuzibuk" pts cia naktibalda :::b02

8868

ne tik ne tarp musu:::

8869

labanaktis :::b33

8870

ciau pone:) >vo matet 888 kos skaicius :::b32idomus >>>batraska sendi sava dirza klijavu klijai buva idomus kai tik papyliau dumai ka pradeja rugt hmm idomu kodi :::041

8871

pirma paskaityk ka rasa ant tubeles jei ruko gali buti kad rugstis:::961:::036

8872

:::041 Q daryt mautis kelnes:::b02

8873

Tu rytoi varysi i stadika kasiuka pabildent abu cia jau:::831 ne kas uspakalis kvadratines formos palika nuo kedes.>O vora dar nezinau kada priemiera bus jei ne bus mirsiu hmm

8874

Nezinau del kasia gal smile)as dingstu:::a28:::134:::a28:::134:::a28 labanaktis visi> o tu ti ne zinau kad dar parasisi :::b26

8875

Linas, 19 parašė:

Auri sveikutis seni :-)
> pasiguosi tada per meeta kuris bus gal tikiuosi Kaune tik va kada tas sniegas nutirps ir bus grazu grazu gi jau mano buvusia suzadetine more jau sudeginom :::b02 ;D

pasiguosiu jei nepasikuklinsit paklaust nes as tikrai kuklinsiuos girtis;)))

Beje, matau du narius, bet nematau ju prasymu stot kluban. Nu hebryte - turit darbo big_smile Lauzkit kad prasymai man guletu ant stalo big_smile~

8876

joa Auri daryk tvarka tik ne taip kaip vienas rolandas.. yikes jei supranti kur lenkiu.. :::b02

8877

sveiki vaikuciai, ir tie, kur vyresni :::920

Fiodoras, 24 parašė:

reikia pabuti vyru kad suprastum:::003bet seip labai linksma klausytis jusu:::034:::034

nu betruksta tavo minti pabaigti, kad vyrai niekada nesupras moteru ;D ;D

Diana, 17 parašė:

aš irgi ežį turiu big_smile
Nijole, o aš šiukšlių neneščiau tavo vietoj big_smile sumąstyčiau gal kaip nors priversti, kad pačios išsimneštų arba... miegotų apsikabinusios šiukles big_smile na, ar panašiai :-)

jeeee, tai eziukai valdo musu kluba ;D ;D
>>>na, apsidziaugiau pabudus ryte, kad siuksles isnese viena draugute, bet tiesa pasakysiu: as taip ir maniau, kad jei isnes, tai tik ji, nes kita to niekada nepadarys :{}

Fiodoras, 24 parašė:

buvo taip kai as vienas tarp moteru:::742:::742:::607.o daba ti ir tas atsivilko hmm

jojo.. uzteks cia jums berneliai poligamija uzsiimineti :?, leiskit ir mums kartais poliandrijos trupineliais pasidziaugti :::419

Tomas, 24 parašė:

:::041 Q daryt mautis kelnes:::b02

:::305:::305:::305:::305:::305:::305:::305:::305:::305:::305

Auris, 19 parašė:

pasiguosiu jei nepasikuklinsit paklaust nes as tikrai kuklinsiuos girtis;)))
Beje, matau du narius, bet nematau ju prasymu stot kluban. Nu hebryte - turit darbo big_smile Lauzkit kad prasymai man guletu ant stalo big_smile~

tai jau taip... kuklutis :::818 mat ;D >>vieno tai buvo kazkur prisistatymas wink

Linas, 19 parašė:

joa Auri daryk tvarka tik ne taip kaip vienas rolandas.. yikes jei supranti kur lenkiu.. :::b02

tu jau cia apipasakok ir mums :? apie ta rolanda :?

8878

:::b11aaaa viska perskaite ir jau interpretavo!!!!!

8879

o tai kaip manei :? as visada viska perskaitau wink nieko neperskaicius nepalikau siame klubukyje :::b18
>> beje, Fiodorai, neatsimenu,kur tu ten prisistatei, bet prisistatyk vel :::818 nes Tatai to labai norisi :V apie save kelis zodelius su cinkeliu wink ir butinai nedrasumo-kuklumo lygi big_smile)
>>> Tomai, tu taip pat wink

8880

Fiodoras, 24 parašė:

:::b11aaaa viska perskaite ir jau interpretavo!!!!!

nu broli pas.kai marke daba teks man vienam kelnes mautis
:::520:::520:::520:::520