8921

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijolė, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:

Auri gal slaugute kokia tau pasiusti :-) sveik TATA  nes mes be taves negalim, greit lipk is ligos patalo

Diana, diana, kur tu ;D ;D ;D

kai perskaičiau Lino žodelius, tai apie tą patį pagalvojau.... sad ir kodėl aš taip toli? :::022

8922

joa, SVEIKINU Linai! čia tai nustebinai ;D kaip tu čia juo patapai? smile kad Auriui kortą galėtum nuimt, jei uždėčiau? ;D beje, nuo kada juo esi? :::818
Nijole, o aš ir praleidau kur čia ką tas Auris sakė apie mūsų pareigas ;D

8923

Diana nuo šiandien :-) dėkavoju už sveikinimus :::a38
o šiaip tai ne dėl to modaratorium užsigeidžiau patapti o dėl morozu tramdymo nes lb nervina jie ir labai vaikų priviso kurie šiukslina fotumą.. smile

> bet as jums geraas busiu bet teisingas wink

8924

na tai aš irgi stengiuos tokia būti smile vat taip pat pirmiausia griebiuos mažuosius sutvarkyti, tad temos kinas, auto moto ir IT pasaulis tai išvalyti gryniausiai... iki 18 skyriuj big_smile
labos bičiuliai smile

8925

aš irgi jau lekiu i sapnų karalyste :-)

> saldžių saldžiausių wink

8926

:::b11 hebra as jau pasiduodu :::b15 :::b15 :::b15 :::155 Cia jau moderatorynas hmm :::b11 :::b11:::b11:::b11 :::b11 LINAI Tu transformeris:::b02:::b02 :::b02 Cia tai bent naujena !!!!Sveikinu :::045

8927

sakes dabar cia rimtai mums nebelygis lankytis... 3 moderatoriai vienoj vietoj, bijosim ka ir bepasakyt... yikes

Vakar nakti pasiekiau rekorda yikes 39,1 yikes niekada gyvenime negalvojau kad pasieksiu tokias aukstumas, ir man pasiseke... yes.. big_smile~

8928

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

zdz hebryte apsirgau [pasigavau kazkoki virusa xuj parisi... vos is lovos pasikeliu, sorry sutvarkysiu naujus narius kai pasveiksiu... iki...

žmogau žmogau... ką aš tau sakiau apie keiksmažodėlius?..
sveikatos tau didžiausios, kad greit grįžtum čia wink

diana kur tu cia keiksmazodi matai :?

8929

sveikinu linutai su naujomis pereigybemeis :::416
ooo tata kokia pamparura big_smile as tokios tai neturejau niekada, kiek pamenu :? smile

8930

tai va ir sakau kad rekordus musu su kiekviena diena.... o del tu keiksmazodziu tai ji jau mane visa menesi kankina su jais big_smile Paranoja tuoj isigysiu jei taip ir toliau big_smile

8931

tai kad as nematau tu keiksmazodziu wink duok zmogui valdzia tai nezino kas darosi big_smile

8932

Auri nu baui nes as verksiu sad gi ne del to as juo patapau o del tok ad mazi vikai lb siauteja forume ir nesamones daro.. o kada ngi as cia dazai butu todel ir as juo patapau smile

> jau db musu bijot :? lyg butu  uz ka... sad

8933

aas tai nebijau man nera ko bijot va tongue ir nereikia cia ko verk linutai ten as rasiau ne apie tave :V :::818

8934

na gi Auris jau koliojo mane akd as patapau kmoderatorium gi tik naujas socialinis vaidmuo t zmogus tuo paciu likau smile

8935

mane siutina kai prdeda tai soc vaidmenimis metosi :::022 visi zmones man lygus ir ner ko cia issi....neti

8936

LINAI Vaeeeee!!!!! koks ten uzrasas po batu:::041 geras "AUGURI"!!!!!!!!!! Sveikinu:::b37Balius :)beveik... nu gal ir  nieko, bet kas cia pasidare gal tas moderatorius darbas gerai apmokamas darbas :::041darbas  darbas:::038 ha ha!:::236
<<<Seikuciai kas geresnio be Tatos rekordu:::036 ir Lino uzraso  po batu:::920

8937

labas labas gi daigiau nieko smile

8938

Labuxs labuxs :::036

8939

na nieko snd vos ausys nuo salcio nesusiraitojo nors buvau su kepue va jau namie ir vakare gal i kina eisiu arba i miesta pasitasyti nes nzn ka veikti tikriausiai skesiu alaus bokale..

>> O Tatos rekordas tai ne koks zn kad mes vyrai karsti bet jis tai karstesnis nei i prastai :-)

> gerk antibijotiku valgyk daug vaisiu, gerk vitaminus ir atsitiesi vaje gal reikia prikti bilieta i klp ir slaugyti su kokia mergele pasonej tave :::818

8940

aaa, gi tata mus italiano boy ;D;D