Topic: SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI
DAINA kuri atrodo tavo, kuria kaip koki karta per menesi turi paklausyt, temine tavo dusios daina
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI
DAINA kuri atrodo tavo, kuria kaip koki karta per menesi turi paklausyt, temine tavo dusios daina
nu nzn.. siuo metu gal Natachos bedingfiel - unwritten arba red hot chili peppers - snow
esu peperiukalusytoja, ypac kai tvarkaus buta pagal \cant stop" bet negirdejau ju dainos snow
Gilus Depas-Tavo va sitas gabalas atgaivina
hey joooo dainuoja ten kazkaip
niekada negalvoju, kad turiu kazka paklausyt kas kazkiek laiko. siaip is populiariosios muzikos klasikos labiausiai turbut queen patinka, man galbut isimintiniausia ju daina su davidu bowie - under pressure ypac koncertine versija
tai ir neteigiu kad butina klausyt kazko kas kazkiek laiko, tiesiog ydumu kuri daina atrodo istrigo kaip sakoma amziams
bet temos pavadinimas gal kiek per pompastiškas
viena iš mylimiausių mano dainų - Söhne Mannheims "Und wenn ein Lied"...
gal ir devlkia pompastika, bet tai tik simboliska, kiekvienam sava daina yra simtmecio daina neprilygstanti tukstanciams kitu:)
the Kelyy family-an angel, wa ce pati paciausa daina man, nes jau dainuodawau ja nuo tada kai tik ishmokau kalbet )
keista bet pati negaliu isirinkt dainos,kuri pati paciausia
the Kelyy family-an angel, wa ce pati paciausa daina man, nes jau dainuodawau ja nuo tada kai tik ishmokau kalbet
)
Jo sita daina nereli
tai jau turim daina lydelre, gal kas roko pasiulytu:)
tai jau buvo rokas pasiūlytas Nijolės...
siulau goo goo dolls "iris"
Man Linkin Park - One step closer, arba With you, abi geros
keista tikejaussi paciu baisoukliskiausiu dainu, o zmones neblogas dainas siulo:)
O kodel tokiu tikejais ?:D O be to, ka tu baisuokliskiausiom laikai ?:D
na pav minedo mango yvos ir pan tipo atlikeju dainos
šitam forume jau gerokai pridiskutuota apie tokio pobūdžio atlikėjus ir tik iš blogosios pusės, tad jei ir yra jų gerbėjų, nei vienas nedrįsta reikštis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI