21

Re: ar meluojat tevams?

as tai nemeluoju. tik teciui kartais. o mamai tai ne, ji manim pasitiki nes zino kad nemeluoju ir visur isleidzia... visvien jei pameluoji po kiek laiko viska suzino smile

22

as kazkaip neturejau sistemos del to. kartais viska atvirai isklodavau, o kartais ir pameluodavau. pvz. varau i pasimatyma, o tevams sakau, kad esu arba pas viena drauge arba pas kita ir pan. arba del rukymo, tai irgi pagaudavo, o jau kita diena as atseit meciau ir taip nuolat. o kai pagalvoji is tikruju as palepej rukydavau, kaip tevai niekad taip ir nepagavo, nesuvokiu:::041 bet juokingiausia tai buvo, kai susipazinau su vienu vaikinu ir mes kazkaip is karto vienas kitam labai patikom. pas mano drauge namie buvo baliukas, tai jinai leido ta nauja pazistama atsivesti (o tai buvo tik 3 kartas kai mes is viso pasimatem). o naujas mano vaikinas paklause ar gali atsivesti savo biski vyresni drauga, nes jie is karto po darbo atvaziuotu. ok, sutarem su drauge kad priimsim ir ta drauga. tuo metu buvo namie ir drauges tevai, su kuriais labai gerai sutariu. nuejau pasitikti savo naujo vaikino ir to jo draugo, kuri sutarem kad drauges tevam pristatysiu kaip savo pusbroli. kai pamaciau ta "pusbroli" nusterau: aukstas, su skiautere, visas tatuiruotas, grandines, auskru milijonas ir t.t. nu jo, galvoju, terminatorius. siaip ne taip drauges tevam isasikinau, kad cia mano pusbrolis, nors nezinau ar jie patikejo. bet praejo keli men, ir taip nutiko, kad pas ta pacia drauge vel atvykau tik su "pusbroliu" susikibe uz rankusciu kaip pora. drauges tevai tik syptelejo mus pamate ir viska suprato... big_smile

23

Atsimenu karta buvo jaunystei, isejau nusipirkti ledu ir cigareciu , atsiduriau palangoj ir gryzau uz 4dienu. (o tel pamirsau namie) ir nebuvo kaip susisiekti  tada biski pizduliu gavau smile atsimenu galvojau visa kelione atgal ka cia sugalvoti pritrynti taip bet taip nieko doro ir nesugalvojau, vaizduote mano mane tada pavede

24

gal kai mazas buvau .. nezinojau kas yra melas...:)
O taip meluoti tai nevertinti saves yra..... smile
Nes meluodami meluojame tik sau.. nes zinome... kad yra tai netiesa.... wink

25

jo daznai meluodavau:D vat viena karta ejau kompakto pas drauga tai ketures dienas negrizau;D tai tevai vos is proto neisejo kai pradejo rekti "na kur kompaktas"ir dar nuo tevo gerai gavau;D

26

Laimis, 23 parašė:

Na as atsimenu kai mokiausi mokykloj kai reikedavo daugiau pinigu pramogoms tai pripasakodavau kad klases fonda renka pinigus paskiau zaliuzems langams ten tai tos tai tos mokytojos gimtadienis o buvo susirinkimas ir pasake aukletoja kad tevai kiekvienas duotu uz puse metu viena karta klases fondan o as kas menesi imdavau:)Mama atsimenu susirinkime sedi ateina namo sako kad nemaciau as zaliuziu ant langu jokiu:D

na tu tai sunuolis ,Laimi ;D reiks imt is taves pavyzdy

http://forumas.ieskok.lt/imgload/2205

27

Arvydas, 21 parašė:

jo daznai meluodavau:D vat viena karta ejau kompakto pas drauga tai ketures dienas negrizau;D tai tevai vos is proto neisejo kai pradejo rekti "na kur kompaktas"ir dar nuo tevo gerai gavau;D

nu kaip tu galejai pamirst kompakta nusipirkt? ;D

28

Diana, 17 parašė:
Arvydas, 21 parašė:

vot vot ir man tas klausimas po to iskilo bet keturias dienas pirkti;D

29

Arvydas, 21 parašė:
Diana, 17 parašė:
Arvydas, 21 parašė:

vot vot ir man tas klausimas po to iskilo bet keturias dienas pirkti;D

nu ka, bet vis tiek butum galejes akis draskyt, nes kompakta tai butum nusipirkes... ;D

30

Be melo neiseina ir manyciau meluoja visi ;]

31

paskutini kart melavau vaziuodama pas drauga i Elektrenus... Pareiskiau, kad su draugais varom pas viena drauge i soda... tfu tfu tfu tuk tuk tuk, kolkas neparisho smile

32

na, as tai meluoju tokiais atvejais, kai esu beveik garantuota 100%, kad prie manes neprikibs, taigi kol kas dar nera apsauke melage smile

33

mažų melagysčių tai žinoma buvo;)bet didesnių turbūt ne..

34

buvo siokiu tokiu........na bet manau nera tokio vaiko kuris nera melaves tuo labiau savo tevams.....:D

35

Nelabai yra apie ka meluoti nes nieko kaip ir neklausia. Dazniausiai paskambina karta i savaite ar dvi ir paklausia apie ora ir mokslus smile Jei turiu ka nors idomesnio papsakoti tai pati pasakiau. Tiesa apie savo vaikina vis nutyliu, bet papasakosiu ir apie tai kai savas laikas ateis smile

36

Dora, 18 parašė:

Tiesa apie savo vaikina vis nutyliu, bet papasakosiu ir apie tai kai savas laikas ateis smile

o tai kodel nutyli? gal zinai,kad nepritars ar kaip :?
>>> as nuo mamos tokiu dalyku neslepiu
>>o va, sakiau, kad nemeluoju mamai cia anksciau :? tai pasirodo, kad meluoju... mano mama pyksta ant manes, kad nenesioju zieminiu batu ir salu kojas :::a03 tai as isvaziuodama i kauna paslepiau zieminius batus tokioj spintelej, kad ji nematytu, kad isvariau su sportbatukais :::a14 << va toks piktas ir nieksiskas mano melas mamai :::b49

37

Nijolė, 20 parašė:
Dora, 18 parašė:

Tiesa apie savo vaikina vis nutyliu, bet papasakosiu ir apie tai kai savas laikas ateis smile

>>o va, sakiau, kad nemeluoju mamai cia anksciau :? tai pasirodo, kad meluoju... mano mama pyksta ant manes, kad nenesioju zieminiu batu ir salu kojas :::a03 tai as isvaziuodama i kauna paslepiau zieminius batus tokioj spintelej, kad ji nematytu, kad isvariau su sportbatukais :::a14 << va toks piktas ir nieksiskas mano melas mamai :::b49

>> na Nijolyte gausi kailin tu kad nenesioji zieminiu batu o sali kojas :::a16
> susitiksim tai atkentesi tu :::b18

38

Linai, grasini? ;D

39

Nijolė, 20 parašė:
Dora, 18 parašė:

Nijole, nemanau kad nepritars. Manau, kad jis labai gerai sutartu su mano tevais, bet dar kol kas ankstoka. Noriu paziureti kaip santykiai eisi pries sakant ka nors tevams. Pasakysiu uz poros menesiu smile

40

Dora, 18 parašė:
Nijolė, 20 parašė:
Dora, 18 parašė:

Nijole, nemanau kad nepritars. Manau, kad jis labai gerai sutartu su mano tevais, bet dar kol kas ankstoka. Noriu paziureti kaip santykiai eisi pries sakant ka nors tevams. Pasakysiu uz poros menesiu smile

>> as siaip irgi nerodydavau evams savo paneliu nes paskui klausineja ir domisi per daug big_smile
> jei neisdraugauju kokiu 4 menesiu tai ir nerodau tevams :-)