9441

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 19 parašė:

o kada susirenkam jau cia sunku passkyti nes vienas negali kitas miega o trecias nosi krapsto big_smile

AS tai daugiau vakarais laisvas ,o Tomukas visalaik nosi krapsto:) kai nebuna savo miailos gleby:::044

9442

Diana, 17 parašė:
Evelina, 17 parašė:
Diana, 17 parašė:

smile gal tiesiog nesumąsto ką parašyt? smile

turi galvoja...kad visi jau issipasakojo?
kita kart pasakykite kada jus susitinkate kad ir as to paciu metu cia buti galeciau big_smile

nea, tiesiog gal nežinom nuo ko pradėt smile
o kaip jau Linas sakė, čia mes nesitariam, tiesiog susitinkam big_smile vieni ateina, kiti išeina, o kiti laaabai dažnai ir ilgai būna ;D

kas ilgai ir daznai cia buna...hm!? netgi nezinau:D
Linai...o vat butu gerai toki dalykeli padaryti kaip klubo nariu susitikama 1 karta per menesi...paskirti diena ir valanda butu visai idomu...nors tada galeciau su visais pabendrauti:D

9443

bet kol visus suderinsi kas kada gali ir tai dar bus neaišku ar visi galės.. :V
dažnai būnu aš, Nijolė... na aš tai kadien kai yra netas prisijungiu smile

9444

Diana, 17 parašė:

bet kol visus suderinsi kas kada gali ir tai dar bus neaišku ar visi galės.. :V
dažnai būnu aš, Nijolė... na aš tai kadien kai yra netas prisijungiu smile

nu...ka...buvo tik tokia mintis;)
geria dabar einu as pavalgisiu o poto eisiu miegoti;)
geru sapnu Diana;)

9445

ir tau smile

9446

Evelina, 17 parašė:
Diana, 17 parašė:
Evelina, 17 parašė:
Diana, 17 parašė:

smile gal tiesiog nesumąsto ką parašyt? smile

turi galvoja...kad visi jau issipasakojo?
kita kart pasakykite kada jus susitinkate kad ir as to paciu metu cia buti galeciau big_smile

nea, tiesiog gal nežinom nuo ko pradėt smile
o kaip jau Linas sakė, čia mes nesitariam, tiesiog susitinkam big_smile vieni ateina, kiti išeina, o kiti laaabai dažnai ir ilgai būna ;D

kas ilgai ir daznai cia buna...hm!? netgi nezinau:D
Linai...o vat butu gerai toki dalykeli padaryti kaip klubo nariu susitikama 1 karta per menesi...paskirti diena ir valanda butu visai idomu...nors tada galeciau su visais pabendrauti:D

Evelinuk padarykim kiekviena diena astunta valanda :::b25

9447

ale visai neblogai butu tie susitikimai smile

9448

sakai ir tu ne visada pataikai? big_smile

9449

na buna buna:::034

9450

eh.. o man tai geriau būtų apie tuos susitikimus nežinot ;D bet tik iš vienos pusės :-)

9451

is kurios gi puses :?
> as ziurejau savo seriala :::b02 ta grozio peili man patinka nes jame gausybe krastutinumu

9452

Linas, 19 parašė:

is kurios gi puses :?
> as ziurejau savo seriala :::b02 ta grozio peili man patinka nes jame gausybe krastutinumu

o gi iš tos, kad aš sėdėčiau čia vietoj to, kad mokyčiaus ;D bet iš kitos pusės tai bent jau nereiktų šimtais puslapių skaityt :-) neišein niekaip man čia ;D
ir kokie tie kraštutinumai tau patinka? :?

9453

taip lb patinka.. as tai maksimalistas ir noriu isgauti viska maksimaliai o ten situacijos lb geros su gerais moralais smile

> na joa as tai irgi darbu turiu bet tipo dar ne sesija tai viska paskutine nakti ir prakaituosiu :}

9454

aš tai paskutinę naktį nesugebėčiau visko sukišt į galvą ko egzam reiktų ;D o be to, naktim beveik nesimokau :-)
klausyk, o kokiu laiku rodo ir ar kasdien? gal ir man reiktų pasižiūrėt ;D vien iš įdomumo kas tau patinka :-)
nori vieną dainelę atsiųsiu? smile kai įsijungiau ją, tai juokas suėmė big_smile

9455

nu sto hebra... klaipedoje 72% rinkeju pasake ka jie mano apie lietuvos politikus big_smile jie ant ju DEJO big_smile nenuejo i balsavima :DDD mldc :DDDD

9456

nu va... vaikai, tipo mes nuejom miegot tongue
>>>melagiai mes visi.... ir net neraudonuojam :::a14
>> ciuju reikes tokius pasisedejimus kaip sianakt surengti dazniau... nes tai buvo linksmutis daiktas....:::a48 jou....

9457

va va, Evelinai reikėjo pasakyt... big_smile big_smile big_smile big_smile
bet iš kitos pusės... jei visi susijungtume, būtų balaganas ;D nebesuprastume kas apie ką :-)

9458

ai, man tai smagiau, kai tokia makalyne kaip vakar buvo :::b49 jei buciau dar pasedejus, tai isvis buciau nesamones rasius, nes kuo toliau i ryta, tai mano smegeneles nepradeda gerai funkcionuoti :-) jau taip pradedu nesamones rasyt ir sneket, todel ir sakiau ir sakysiu, kad geriausias paros laikas yra naktis, nors siaip as tuo metu ir miego noriu :::a03
>>> ojeee kaip gerai, nuotaika atsitaise mano jau :::b25 tai va....

9459

labutis wink
kaip jums klojasi mano "mylimas" pirmadienis? :::044

9460

Auris, 19 parašė:

nu sto hebra... klaipedoje 72% rinkeju pasake ka jie mano apie lietuvos politikus big_smile jie ant ju DEJO big_smile nenuejo i balsavima :DDD mldc :DDDD

> na as tai net nesidomejau kas ten laimejo.. man kazkaip nlb svarbu neszn kad man nuo to geriau nebus i politika neiciau nes norou kazkokia individualia veikla sukurti o jei zmogus i politija lenda reskiasiverslui xajutki yikes

> snd stovesiu eilej milijona metu mokesiu uz puskes buta nes ji nemoka netu usimoketi todel asturiu kenteti nes ji i vln ismove as ir ja pakarsiu ir tapsiu serijiniu zudiku :::036