9461

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

big_smile:D:D:D:D nea nu supranti kiekvienas zmogus bent jau pasidomet kaip ten jo valstybej viskas vyksta ir kas ka daro manau turetu nesvarbu kad nepolitikas, juk savimone visi turi ugdytis apie valstybes procesus kad nebutu bumbukai big_smile~

O del to balsavimo tai zviegiau big_smile jeigu tie dzebilai istatymus butu padare kaip europoj, tai puse savivaldybes rinkimu butu suzluge;DDD

9462

Auris, 19 parašė:

nu sto hebra... klaipedoje 72% rinkeju pasake ka jie mano apie lietuvos politikus big_smile jie ant ju DEJO big_smile nenuejo i balsavima :DDD mldc :DDDD

kiek girdejau tai tie kas nebalsavo tie labiausia ir kritikuoja ;]
susimastykit

9463

Nijolė, 20 parašė:

ai, man tai smagiau, kai tokia makalyne kaip vakar buvo :::b49 jei buciau dar pasedejus, tai isvis buciau nesamones rasius, nes kuo toliau i ryta, tai mano smegeneles nepradeda gerai funkcionuoti :-) jau taip pradedu nesamones rasyt ir sneket, todel ir sakiau ir sakysiu, kad geriausias paros laikas yra naktis, nors siaip as tuo metu ir miego noriu :::a03
>>> ojeee kaip gerai, nuotaika atsitaise mano jau :::b25 tai va....

smagiai smagiai vakar buvo, bet jei būtų dar tiek pat žmonių buvę? big_smile nu nežinau :-)

9464

sveikuciai visi wink:::b25uzsukau tk pasisvekint, lekiu vel i paskaitas... mokslintis:D

9465

Fiodoras, 24 parašė:
Evelina, 17 parašė:
Diana, 17 parašė:
Evelina, 17 parašė:
Diana, 17 parašė:

smile gal tiesiog nesumąsto ką parašyt? smile

turi galvoja...kad visi jau issipasakojo?
kita kart pasakykite kada jus susitinkate kad ir as to paciu metu cia buti galeciau big_smile

nea, tiesiog gal nežinom nuo ko pradėt smile
o kaip jau Linas sakė, čia mes nesitariam, tiesiog susitinkam big_smile vieni ateina, kiti išeina, o kiti laaabai dažnai ir ilgai būna ;D

kas ilgai ir daznai cia buna...hm!? netgi nezinau:D
Linai...o vat butu gerai toki dalykeli padaryti kaip klubo nariu susitikama 1 karta per menesi...paskirti diena ir valanda butu visai idomu...nors tada galeciau su visais pabendrauti:D

Evelinuk padarykim kiekviena diena astunta valanda :::b25

o astunta valanda mano ar jusu laiku? hm?! smile

9466

;D Evelina, nepamirškim, kad ir Fiodoras ne LT gyvena ;D

9467

Danguole, bauda siandien tas pirmadienis sad komine atsikeliau, dar paskambinti is ryto reikejo tokiam dedziui, tai vos is miegu pabudus visa apsimiegojus skambinau :::a03
>> Diana, labas,, nepervargai siandien? manes tai laukia sunki naktis, kavos uzsipirkau, kankinsiuosi sad:( sad
>>> Dinciuk, nzn, as tai buciau susigaudzius.. bet ten butu gal ir buves balaganas, bet turiu pikta itarima, kad butume gerai apsipletkavoje :::a48

9468

;D gal ir butme :-)

9469

>>Nijole tai jau kokliai kokie prasideda kad naktim zadi nebemiegot? :::b56 nors man juk irgi treciad jau atatistikos atsiskaitymas, tai taipogi teks pasedet jau prie knyguciu... :::a57

9470

statistikos ten turejo but parasyta big_smile kjau turbut tikrai pervargau siandien :::818

9471

visi verkia as irgi man mates kolis.. sad i visokios tikimybes ir ivykiai man kaip molekulines biologijos paistalai arba kaip pokalbis su kokiu profesorium apie pazanga tiriant kamienines lasteles... :V

9472

o dievai!.. kas per mokslai... :V

9473

Palauk,Diana, ir tu kai istosi kur nors, tai kai pradesi studijuot visokias pievas pievytes big_smile kartais atrodo kad net nesupranti prie ko cia tavo specialybe ir kokie inzinerijos pagrindai big_smile:::011  bet pasirodo reikia - del bendro issilavinimo reikia, ir niekur cia nedingsi brangioji :::305:::202

9474

;D del bendro man ir chemijos reik, kurios man gyvenime neturėtų reikėti smile
palauksiu... kur aš dingsiu ;D

9475

Labas vakaras,Hallo,Buna dziua,Bona sera,Dobrai vecer,Masaa elkhyr, Bon soir! ...Nieko nepamirsau :::041
< ragazze come va?
<Ei hebra ar nepavelavau?:::b25

9476

atėjai pirmasis ;D
beje, labas :-)

9477

Diana, 17 parašė:

atėjai pirmasis ;D
beje, labas :-)

Labas
ka darysim vienuteliai ,nieko nera:::003

9478

ana kaip cia big_smile reikia tartis kokiu laiku 8 ar grinvico ar vokietijos ar Milano laiku nes net pacioj lietuvoj nuo ryciausios iki vakariausios dalies laikas skiriasi 24 ar tai 27 minutem :-)

9479

;D Linai, dėl lietuvos tu tai pavarei.. gi vis tiek laikrod-iai vienodai rodo :-)
Fiodorai, mes jau ne vieni wink
Linuk, juk nepabėgsi? big_smile

9480

Linas, 19 parašė:

ana kaip cia big_smile reikia tartis kokiu laiku 8 ar grinvico ar vokietijos ar Milano laiku nes net pacioj lietuvoj nuo ryciausios iki vakariausios dalies laikas skiriasi 24 ar tai 27 minutem :-)

Siaip nezinau kai atskrendu i Liatuva tai rodykle ir pasuku.O tai  zinok visu saliu laika tai iseisi is proto :::034 saliu laikose tai esu p r o f a n a s
<LABAS Linai :::b25