Tema: Niekada negrysiu i Lietuva.
Jau 3 metai kaip gyvenu Anglijoje ir net negalvoju gryzti i Lietuva. Nebemokeciau ten gyventi. Dabar cia mano namai, draugai ir seima noriu sukurti cia...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Niekada negrysiu i Lietuva.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jau 3 metai kaip gyvenu Anglijoje ir net negalvoju gryzti i Lietuva. Nebemokeciau ten gyventi. Dabar cia mano namai, draugai ir seima noriu sukurti cia...
na na net nzn ka cia ir bepridurt. dziaugias visa lietuva uz tave dziaugias kad tau gerai
ps o ko cia nemoket gyvent lietuvoj?
tai dar ir lietuviskai pamirsk kalbet, tada bus gerai... gal net geriau
o as jau beveik 4 metus gyvenu vokietijoje...ir taip pat man butu dabar sunku lietuvoja gyventi...siaip tai netgi neisivaizdoju kaip...
o kodel Evelinute, tavo tevai isvare i vokietija, nes speju sitaip tu ten patekai :?
jo...del tevo darbo teko tenais isvykti...
kad ir rasyti nebemoki..
kad ir rasyti nebemoki..
tu cia kam paskirei?
na ir gyvenkit į sveikata...tai ko cia ieskot?
na as zinau kodel tautieciai nemoka gyuventi. pagyvene tarkim UK nes ten gauna atlyginima kas savaite ir nesukagalvos i cia lauki menesi va todel nlb daug gali sau lesiti jei esi vidutiniokas o ten ir vidutiniokai jei gyveena nlb varga mato pinigu atzvilgiu bet paskui dsuserga pinigu liga.. :}
>> as manau protingas zmogus gali ir Lietuvoj uzsidirbti..
> isvaziuoja i kokia anglija mergeles seniam subines plauna ir grize i LT vaidina carienes..
> man ir LT gerai nes cia mano gimines seima ir draugai o ten jei neturi pazistamu sedi tarp svetimu vienas tikrai nemalonus jausmas..
> nieko izeisti nenoriu tik siaip pasamprotavau savo nuomone reiskiau
autorei
na ir gyvenkit į sveikata...tai ko cia ieskot?
taves ieskojom...
Linai...manau kiekvienas turi teise issakyti savo nuomone...taigi tu nieko negalejai ir neizeidei;)
Nereikia nieko teisti - visi gyvena kur jiems geriau. Pati abejoju ar kada i Lietuva grysiu, bet tik todel, kad isvaziavau dar visai jauna su tevais taigi viena pagrindiniu priezasciu negryzti butu kalbos barjeras. Be to Lietuvoje artimuju praktiskai nera. Taciau jei dabar buciau Lietuvoje ir reiketu rinktis vaziuoti ar ne, tikriausiai nevaziuociau. Ir tuomet nenorejau, bet dabar labai gerai ir cia.
Dora o tu is kur?
vat as nenoriu grizti i lietuva netgi nezinau kodel...gal delto kad prie visko pripratau taip pat ir prie mano draugu
Dora o tu is kur?
vat as nenoriu grizti i lietuva netgi nezinau kodel...gal delto kad prie visko pripratau taip pat ir prie mano draugu
Evelina, siuo metu Canada. Nors po bakalauro tikriausiai kraustysiuosi i kita angliskai arba vokiskai kalbancia sali Europoje.
> na bet pagrindinis dalykas del ko isvaziuoja atlyginimas
> bet siaip as pagyventi noreciau svetur bet gal neilgam
> as nieko neteisiu tai tavo laisve rinktis kur tau geriau
Evelina, 17 parašė:Dora o tu is kur?
Evelina, siuo metu Canada. Nors po bakalauro tikriausiai kraustysiuosi i kita angliskai arba vokiskai kalbancia sali Europoje.
vaziok tada jau geriau i Vokietija
dabar turbut nenoreciau niekur iswykti is lt
mano nuomone tik loxai ir tie kas nemoka chia prasisukti vazhiuoja i uzhsieni gyventi ilgam... kitas reikalas yra vazhiuoti grynai uzhsidirbti konkrechia pinigu suma, o **** kai ishvazhiuoja ilgam laikui.. nu ka galiu pasakyti, zhmones nesugeba prasisukti chia, gyventi nexuja nemoka, pats buvau ne karta ir viska machiau...kokie zhmogeliai ten gyvena..
dabar turbut nenoreciau niekur iswykti is lt
o cia nebuvo tokio klausimo tu nori ar ne;)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Niekada negrysiu i Lietuva.