Re: vyliones...
Kibkit žuvelės didelės ir mažos
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vyliones...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kibkit žuvelės didelės ir mažos
Plaukiu palaukiu tau karpiai ar lydekos
zinau kazkas is akvariumo
visko buna, svarbiausia nespresti iskart kai nelabai suvoki kas ir kaip
ir tu tuo dziaugies?
Ha..... as irgi buvau nuviliojus tik vat jis galvojo kad man 17 bet vistiek saviske paliko
mano viena geriausiu draugiu man pries menesi pasake, kad kai ji tures berniuka, ji man jo nerodys, kad as jo nenuviliociau... gyvenime as to darius nesu bet ji isitikinus, kad visko gali nutikti :? o musu net skoniai bachuriuku atzvilgiu VISISKAI nesutampa
siaip tai gerai pagalvojus tai...
jeigu man vaikinas tik pramogai reikalingas(nieko blogo negalvokite) tai gal ir galima nuvilioti...
bet jeigu pagalvoju kad pvz. nuvilioti man labai patinkanti vaikina...tai cia nezinau ar tai gerai ar ne:?
Plaukiu palaukiu tau karpiai ar lydekos
Užveisiu akvariumą
Tomas, 24 parašė:Plaukiu palaukiu tau karpiai ar lydekos
Užveisiu akvariumą
As busiu pagrindinis lydeks ten
Yra teke viena karta nuvilioti... nors nezinau ar tai galima pavadinti nuviliojimu nes visiskai nieko nedariau, ir apskritai pakesti jo negalejau. Drauge zinoma vistiek uzpyko nors as to vaikino apskritai vengiau. O seip nuvilioti kazka tikrai neuzsiimciau. Jei vaikinas uzimtas, reiskia uzimtas ir nereikia apie tai sukti galvos.
Justina, 17 parašė:Tomas, 24 parašė:Plaukiu palaukiu tau karpiai ar lydekos
Užveisiu akvariumą
Gink savo prigimtį, bet, deja, tuomet teks tave izoliuot
Tomas, 24 parašė:Justina, 17 parašė:Tomas, 24 parašė:Plaukiu palaukiu tau karpiai ar lydekos
Užveisiu akvariumą
karceris... tai geriau jau nepriklausomybe ir palaidas gyvenimo budas
Justina, 17 parašė:Tomas, 24 parašė:Justina, 17 parašė:Tomas, 24 parašė:Plaukiu palaukiu tau karpiai ar lydekos
Užveisiu akvariumą
karceris... tai geriau jau nepriklausomybe ir palaidas gyvenimo budas
Tu nesupratai tave reikes saugoti ir busi mano, ir nereiks jokiu karceliu, del tavo dziaugsmo ileisiu kelias sprotukus, kad nebutai alkanas ir bujotai sveikas ir laimingas, cia mano toks rupestis, o tu jau bijai, kokia tu lydeka aksiniu zuveliu bijodamas
koks idomus kalbejimo budas .Is kur iskokai?
koks idomus kalbejimo budas .Is kur iskokai?
Tai ilgas ir varginantis mokslas, tu vis tiek nemokesi, cia reiki patirties ir praktikos
psiduodu kur paslaptis ?
psiduodu kur paslaptis ?
Receptas toks: orginaluma pasaldinam su nuosirdumu, apibarstome pasididziavimo jausmu ir apkepame ICO veideliuose. Visa tai nepavyks be ikvepimo jo reikia pieskoti literaturoj, taip pat nepamirstant noro zinoti sumaisant su atvirumu. Cia reikia igudusiu ranku
WooooooooW ismokysi!???
WooooooooW ismokysi!???
Taip. Renkamies 20:30h Mano paste ir kalbesim del kainos, viska sutarsim, nesijaudyk, ismoksi... Kosultuosiu kokiom tik temom jums prireiks.
Tomas, 24 parašė:WooooooooW ismokysi!???
Taip. Renkamies 20:30h Mano paste ir kalbesim del kainos, viska sutarsim, nesijaudyk, ismoksi... Kosultuosiu kokiom tik temom jums prireiks.
Rytoj
Justina, 17 parašė:Tomas, 24 parašė:WooooooooW ismokysi!???
Rytoj
nu ziuresim
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vyliones...