Tema: Siu laiku jaunimas
senais laikais nebuvo taip kaip dabar, siais laikais jau nuo 15 metu pradeda rukyti, galvoje tik sexas ir panasiai.......jai taip ir toliau tai kas bus po 10, 15 metu?kuo toliau tuo anksciau pradeda rupeti visa tai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Siu laiku jaunimas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
senais laikais nebuvo taip kaip dabar, siais laikais jau nuo 15 metu pradeda rukyti, galvoje tik sexas ir panasiai.......jai taip ir toliau tai kas bus po 10, 15 metu?kuo toliau tuo anksciau pradeda rupeti visa tai
toks jausmas kad panelei viktorijai jau 30 metu
nu tox jaunimas, na gerai bet kox jaunimas bus po 10 metu
Ir anksciau tas pats budavo:D Cia tik mums seneliai ir teveliai sako:"mano laikais taip nebuvo...". Kai turesi savu vaiku irgi taip snekesi:D
Viktorija, 16 parašė:senais laikais nebuvo taip kaip dabar, siais laikais jau nuo 15 metu pradeda rukyti, galvoje tik sexas ir panasiai.......jai taip ir toliau tai kas bus po 10, 15 metu?kuo toliau tuo anksciau pradeda rupeti visa tai
Ir anksciau tas pats budavo:D Cia tik mums seneliai ir teveliai sako:"mano laikais taip nebuvo...". Kai turesi savu vaiku irgi taip snekesi:D
gal ir budavo bet ne tiek baisiai o dbr dar tik 13 metu panikems o jau mamos
Julija, 20 parašė:Viktorija, 16 parašė:senais laikais nebuvo taip kaip dabar, siais laikais jau nuo 15 metu pradeda rukyti, galvoje tik sexas ir panasiai.......jai taip ir toliau tai kas bus po 10, 15 metu?kuo toliau tuo anksciau pradeda rupeti visa tai
gal ir budavo bet ne tiek baisiai
o dbr dar tik 13 metu panikems o jau mamos
Na, kai vaikai vaikus gimdo, isties baisu..
paprasciausiai merginos jaunos negalvoja ka daro,
paprasciausiai merginos jaunos negalvoja ka daro,
vaikinai, kurie daro jas, taip pat negalvoja
tai vienetiniai atvejai tos trylikametės mamos...
anksciau dar baisiau buvo, vos desimties jau zole pusdavo ir ratus kramtydavo :D
ot fantastai lyk anksceu ramus ir doras gyvenimelis budavo
buvo ir anksceu visokios figne ti nieks taip neviesindavo kaip daba
o gal viešina, nes nori keisti?
Manau , kad anksciau ir panasiai buvo.. tik gal dabar niekas negali sudrausminti musu;D mes juk nieko nebijom;D
seniau buvo tvarka, o dbr to nebera... ne tvarka, na, bet tokia kontrole man rodos taip kazkaip nzn net tiksliai pasakius ;D tik prielaida...
bet prielaida teisinga aišku, nesinorėtų, kad būtų baisūs laikai, pripratom mes jau prie laivės, bet palyginus mes dar ir nesam tokie baisūs, kokie auga dabar. labai jau greit atsiranda dabar "kartos", jei suprantat ką noriu pasakyt
butent su siuolaikiniu... na.. ateinancia karta tai visai sunku... eini... kabinas ;D
nu ką, liepi sniegą laižyt ir tų nervų ir kartais net nustembi, kai paklusta...
kad problemele... sniego beveik nebera ;D
na, aš tada liepiau bučiuot žemę, atsisuku, vaikas ropom eina sniegą laižydamas... :V tai tegu dabar bučiuoja gimtąją žemelę, kurią kasdien mindo o šiaip tai tokie dalykai laaabai negerai, nes ugdo agrasiją arba žaloja vaiką psihiškai
na, nors aš tik vieną kartą šitą metodą ir tepanaudojau
Julija, 20 parašė:Viktorija, 16 parašė:senais laikais nebuvo taip kaip dabar, siais laikais jau nuo 15 metu pradeda rukyti, galvoje tik sexas ir panasiai.......jai taip ir toliau tai kas bus po 10, 15 metu?kuo toliau tuo anksciau pradeda rupeti visa tai
gal ir budavo bet ne tiek baisiaio dbr dar tik 13 metu panikems o jau mamos
cia tu 13iniu mamyciu buvo visurir visada...
va tu sakai, kad 13ines mamos.. as kai 10-ies buvau, skaitydavau panele, tai ten irgi prirasyta budavo, kad zavi 13mete mamyte ir viso kito.. taiva, nemanau,kad labai viskas pasikesi dar po 10 metu jauno sexo srityje :V
>>> dabar tik tiek, kad spaudoje visko galime rasti, galime rasti viska internete, zdz, informacijs gauseja ir todel iskyla viskas i pavirsiu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Siu laiku jaunimas