21

Re: As atsibodau vaikinui. Ka daryt?

Eugenija, 15 parašė:

draugaujam ilgai.. viskas buvo grazu irt.t suprantat . bet man paaiskinkit kdl po ilgo laiko draugavimo , jis neberodo man demesio ? sakysit atsibodau ?! as jo klausaiu sake ne . nors nlb tikejau , tai sakiau skiriames , tas sake nenoriu , nes dar myliu ir t.t tai tada kdl , jis atsalo , gal tdl ,kad per daug matomes ?

22

per daug jam kabinejisi ant kaklo

23

gali but ir taip

24

na visai gali buti, kad atsibodai. kodel gi ir ne. parodyk kad tau rupi ir kiti. jei kanors jaucia, prades pats tau rodyt demesi, jeigu ne tai ir nereikia.

25

keiskis arba skirkis...

26

is bahuru puses demesys buna tik tiek kol neuzkarauja merginos sirdies o poto kaip zinai kad ji myli jis paprasciause nustoja daryti staikmenas kreime maziau demesio ir taip t.t..... yrodyta mokslininku smile smile cia vyruku genuose

27

Irmantas, 20 parašė:

is bahuru puses demesys buna tik tiek kol neuzkarauja merginos sirdies o poto kaip zinai kad ji myli jis paprasciause nustoja daryti staikmenas kreime maziau demesio ir taip t.t..... yrodyta mokslininku smile smile cia vyruku genuose

cia is savo patirties sakai?

28

Eugenija, 15 parašė:

dar ir taip gali buti ? bet td taip isein , kad ir isnaudojo ir bucinius ... nes pasisveikinant nebepabuciuoja sad:(

tada pabuciuok tu. jei nores tave atstumt, siusk velniop. be to, gal per daug demesio jam rodai, gal jis pavargo ir nori trupucio ramybes... per koki tusa vienas nusigert su draugais... atsipalaiduot, apie nieka negalvot... o jei salia buni tu, jis negali kalbet ko nori ir pan. be to, nepriekaistauk jam, kad rodo maziau demesio... juk tai naturalu. o priekaistai tik dar labiau viska gali paastrint. galbut pasisnekek su juo ir duok laiko pabut vienam, kad apmastytu ko jis nori: nori but kartu ar jam tik, kaip sakoma, sunku nest, sunku pamest.

29

susirask kita/....

30

Neringa, 22 parašė:
Irmantas, 20 parašė:

cia is savo patirties sakai?

na dar to nebuvo smile kad nustociau demesy rodyti ar staigmenas daryti tik gal maziau nei is pradziu smile  va taip va smile

31

na kazkas panasaus buvo ir mano gyvenime viskas ispradziu buvo grazu, skrajojau tiesiok padebesiais, lepino mane, na ten susipykdavome laikinai del kokio sudniekio, bet poto viskas nrml... Ir isdraugavau su tuoj vaikinu 1metus su virs. ir prasidejo maziau jo rodymas demesio man, taip gal koky menesy da maziau... paemiau ir isiskyriau, taip ispradziu tikrai lb lb yra sunku, be mylimo zmogaus, bet po truputy blesta jausmai imi uzmirst, nors ir dar vis prisimenu kartais as jy.... i pagalvoju na kokia as buvau su juo durna, galejau to nedaryt ano galu galiausiai galejau su juo neprasideti.... JUK DAR TU BERNU BUS  MUSU GYVENIME

32

nju as taip pat manau kad tau ji mest reiketu...jis navertas nei tava pastangu nei tava demesio jei taip elgesi...

33

Jai waikinas nebekreipia demesio,tai tikrai reikia skirtis.Nes jausmai yra atvese.Jam gal jau atsibodo su tawim draugauti,kas jy zino.

34

suzavieti  ji

35

"jei myli - paleisk, jei sugris - bus tavo, jei ne, vadinasi niekada tau ir nepriklause"
kinu patarle

manau siuo atveju labai tinkanti tau;)

36

senau jau baigta viskas , ko cia rasot !!!

37

Elkis su juo taip kaip jis su tavimi, tada jam taip nusibos ir rodyt demesi vel ims :::746

38

Eugenija, 16 parašė:

senau jau baigta viskas , ko cia rasot !!!

o tu priversk nerashyt big_smile

39

mergaite, tau dar tiek gyvenime tu bernu bus....
zinok, kas beatsitiktu- taip lemta:)

40

taj papasakok kajp bajges. bet kaj mane uzpisa tokios mergos kur **** su bx ilgaj draugauja.. pykstasi vos ne kas antra diena ten siuncia ishvis **** su kitajs susitikineja, bet nepalieka big_smile