Re: Patriotishka muzika
aaaaaaaaaaaa
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Patriotishka muzika
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aaaaaaaaaaaa
kas panelei Sandrai 19 negerai?m?
visx ok dekui uz rupesti
man patinka diktaturos "dega kryziai". Sandra, galima klausima ? aisku galima, ko as cia droviuos anyway, kodel lietuvos patriotais buna vien gotai, pankai, metalistai, skinai, bet dar nemaciau patrioto paprasto zmogaus ?? normaliai atrodancio, be jokios pakraipos? (neskaitant saves)
pats tamsta nelb normaliai atrodot---jus man i automobili panasus
o jei rimtai tai nera taip kaip tamsta sakote..nes as pazistu daug "normaliu",paprastu zmoniu,kurie savo patriotizmu niekuom nenusileidzia..nu kad ir man taciau viena is priezasciu turbut yra ta,kad tie zmones nelb mexta mastyt apie ttai,is ko jie kile,kur gyvena ir ka jiem ta Tevyne reiskia,bo yra uzsieme madomis,priesingos lyties atstovu medziokle ar pan.sudu manau.:}
tamsta nenori buti pamatytas, todel ir slepiasi automobilyje.
hm.. logiska.. tai vadinas darau isvadas, kad visu kitu pakraipu zmones (nezinau kaip juos pavadint, priminkit man ta budvardi ) nedirba, neturi ka veikt, nesidaugina, todel jiems lieka daug laisvo laiko ir jie pradeda mastyt apie gyvenimo prasme, savo saknis, tevyne ir pan ir jie uzsiima ne "sudais", o kazkuo naudingu, kas visai neatima ju brangaus laiko ;] idomu kuo gi jie uzsiima...
tamsta nenori buti pamatytas, todel ir slepiasi automobilyje.
hm.. logiska.. tai vadinas darau isvadas, kad visu kitu pakraipu zmones (nezinau kaip juos pavadint, priminkit man ta budvardi ) nedirba, neturi ka veikt, nesidaugina, todel jiems lieka daug laisvo laiko ir jie pradeda mastyt apie gyvenimo prasme, savo saknis, tevyne ir pan ir jie uzsiima ne "sudais", o kazkuo naudingu, kas visai neatima ju brangaus laiko ;] idomu kuo gi jie uzsiima...
nezinau,,,ju ir klausk as asmeniskai dirbu,,,nuolat turiu ka veikt,,aktyviai dauginuos ir dar turiu laiko(noro gal labiau)ir pamastyt..
Aleksandrai,matosi kad nelabai zhinai subkulturu ir ju ideju jei manai taip.nesu mates goto kuris butu savo tevynes patriotu...tuo labiau apie pankus tai ishvis patyliu...yra labai daug normaliu zhmoniu kurie yra savo shalies patriotai.ir tai nepriklauso nuo tavo klausomos muzikos.tai priklauso nuo pozhiurio i savo shali ir tavo ideologijos....tai nera muzika.muzika yra tik shioks toks prieskonis tame....
ne nu, apie gotus ir pankus cia tiesa, jie pries viska apskritai ;] mano klaida, as tik taip vadinu visus tuos nenormalius - gotai, pankai ;] zinau as kas yra kas, bet kai man neidomu, tai nesigilinu. tiesiog neteisingai vartoju siuos terminus, del to atsiprasau ;] va dabar vadinsiu teisingai - subkulturos
taip skambetu daug geriau
Aleksandrai,matosi kad nelabai zhinai subkulturu ir ju ideju jei manai taip.nesu mates goto kuris butu savo tevynes patriotu...tuo labiau apie pankus tai ishvis patyliu...yra labai daug normaliu zhmoniu kurie yra savo shalies patriotai.ir tai nepriklauso nuo tavo klausomos muzikos.tai priklauso nuo pozhiurio i savo shali ir tavo ideologijos....tai nera muzika.muzika yra tik shioks toks prieskonis tame....
nemalkit tamsta kakio tai db delto kad kazkas mane gote ar metaliste laiko-as nebeesu(nors visa laika maniau ir jauciau kad esu)savo salies patriote..?neturiu tokios teises?tai gal ir teises i smegenis neturiu..?nepatiko man sis tamstos pasakymas,,,kaip bebutu keista.as pazistu daug suaugusiu zminiu,kurie tiesiog yra savotiski(kazkam is sono neformalai),bet savo sali jie myli ne ka maziau nei tie,katrie is sono atrodo kitokie("normalesni").aisku nekalbu apie mazamecius pispankius ir pan..bet cia buvo pasakyta apskritai,,,o tokiu bendru pasakymu isvis vengt reiketu,,na nebent pazisti visa pasauli ir gali tvirtint ta.
ne nu, apie gotus ir pankus cia tiesa, jie pries viska apskritai ;] mano klaida, as tik taip vadinu visus tuos nenormalius - gotai, pankai ;] zinau as kas yra kas, bet kai man neidomu, tai nesigilinu. tiesiog neteisingai vartoju siuos terminus, del to atsiprasau ;] va dabar vadinsiu teisingai - subkulturos
ooooooooooo,,gyveni ir mokaisi...malonu taip karts nuo karto isgirst kad esu vistik nenormali. na bet tamsta anxciau manes kaip ir nemenkino,,,juk klausei kazko-as pasistengiau atsakyt.nepatink ma jusu su nojum bazaras sitas paskutinis...arba as isdurnejau,arba jus tiesiog lb palaikot kits kita pritardami viens kitam.tai kaip yr?o jei tai tiesiog jusu nuomone(kuri kaip bebutu keista,isaiskejo tik db,nors mes tryse cia aktyviai gan kalbejom),tai tiesiog tebunie.akivaizdu kad as manau kitaip..
nu nu...ko tyli mana teisingi vyrai?
o kam kalbet, kai gali protingai patylet
(be to kazkas jau minejo, jog subkulturine priklausomybe tokio atributo kaip "patriotizmas" neturi, na isskyrus pas vienus , pas kuriuos patriotiskumo proverziai: vokieciu turistu uzgauliojimas, kinieciu restoranu langu dauzymas ir svastiku paisymas )
bet kad tikrai nelabai yra ka pasakyt Sandra, mes normaliai apsikeitem nuomonem, bet tu isvadinai mus kakiais, kazkuo apkaltinai, kazka cia ironizuoji, zodziu kaltini mus viskuo, o ka norejai pasakyt arba paklaust as taip ir nesupratau...
o kam kalbet, kai gali protingai patylet
(be to kazkas jau minejo, jog subkulturine priklausomybe tokio atributo kaip "patriotizmas" neturi, na isskyrus pas vienus , pas kuriuos patriotiskumo proverziai: vokieciu turistu uzgauliojimas, kinieciu restoranu langu dauzymas ir svastiku paisymas )
nesupranti ka kalbi..as nesu nacionaliste..ar krastutinumu gerbeja.ir nedarau tu nesamoniu,tai mano kaip zmogaus pagarbai sau nepriimtina.tai maziau lia lia..,,jei **** nipajmios,tai ir nedaeis..o ta kuom mane cia"kaltini",tai fasiai uzsiima..ir ju as ne bisk negerbiu..
bet kad tikrai nelabai yra ka pasakyt Sandra, mes normaliai apsikeitem nuomonem, bet tu isvadinai mus kakiais, kazkuo apkaltinai, kazka cia ironizuoji, zodziu kaltini mus viskuo, o ka norejai pasakyt arba paklaust as taip ir nesupratau...
gaila.vadinas nemoku kalbet ta kalba kuria jus kalbat(nors ir kalbam visi lietuviskai)..
Algis, 21 parašė:o kam kalbet, kai gali protingai patylet
nesupranti ka kalbi..as nesu nacionaliste..ar krastutinumu gerbeja.ir nedarau tu nesamoniu,tai mano kaip zmogaus pagarbai sau nepriimtina.tai maziau lia lia..,,jei **** nipajmios,tai ir nedaeis..o ta kuom mane cia"kaltini",tai fasiai uzsiima..ir ju as ne bisk negerbiu..
man idomu,kur tu matei fashiu?ju laikai jau praejo....manau po antrojo pasaulinio.ir man idomu,kuom tie "fashiai" uzhsiima?va dabar tai panele miela malate labai dideli riebu ir blogai kvepianti meshla.....va dabar tai matau kad tikrai nesusikalbesime,tiesiog tavo pasaulis labai ribotas supratimas apie jame vykstancius dalykus tau dar kolkas nepasiekiamas.neisizheisk,bet manau kad su tuo nesi susidurusi ir ne tau spresti apie tai....
mieloji Sandra, na ir kur gi as tave kazkuom kaltinu? - prasyciau mane pacituoti (ne viskas kas rasoma, yra priskiriama tau tik ramiai viska perskaityt gal reikia? )
mielas Psykuti, fashizmas (va net lietuviskoj wikipedijoj straipsnis apie tai yra) niekur nedingo cia yra politiniu paziuru sistema, o toks slamstas, kaip zinia, sunkiai dingsta nuo zemes pavirsiaus
Diktatura
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Patriotishka muzika