1

Тема: pildyk kortele

gal kas galite padeti ? as uzblokavau savo kortele liko tik PUK kodas, o korteles pakuotes nerandu ir dar nzn ka daryti... gal galite kasnors patarti ?

2

Re: pildyk kortele

pabandyk nueiti i tele2 salona, gal ka nors patars arba nauja kortele gal tuos su tokiu paciu nr.

3

taip taip,nueik i salona ir tau ten patvarkys viska for free:)

4

Beda, jei nori issaugot tel.nr ir sms"us, tada nieko neiseis, aisku jei nerasi PUK kodo... Tele2 salone Tau gali tik kita kortele padaryti su tuo paciu numeriu, aisku tai geriau nei visai net ir numery prarasti...

5

na pvz jei labas kortele uzbluokuoji, tai nueini i salona, ten jie paziuri koks tawo puk ar pin. naujos korteles nereikia. manau ir su tele2 tas pats.

6

na man ypac toj korteleje rupi visi sim korteles telefonu numeriai... vat kur beda...

7

man taip buvo nutike
nu tai as is kito telefono paskambinau i kazkoki telefa , nu dabar neprisimenu , bet numeris is keturiu skaiciu , nu gal paskambink 117 ir pasakys ta numeri

8

Kristina, 16 пишет:

na man ypac toj korteleje rupi visi sim korteles telefonu numeriai... vat kur beda...

>> na radai bėdą.. visada numerius laikyk ne kortoje o telefone wink gi darba visuose telefonuose telpa tikrai ne vienas šimtas telpa tongue

9

Linas, 19 пишет:
Kristina, 16 пишет:

>> na radai bėdą.. visada numerius laikyk ne kortoje o telefone wink gi darba visuose telefonuose telpa tikrai ne vienas šimtas telpa tongue

laikiau nr telefone, o kai reikejo atristi ji tai visi nr ir dingo, nes buvau pamirsusi, kad juos istrins...
nuo tada as nr laikau ir telefone ir dar issirasiusi i uzrasine... big_smile :::030

10

na tai va kad buvau durnele ir laikiau sim korteleje, maniau kad nieks nenutiks, bet va taip buvo netycia kiad tas PIN kodas o dar nzn net ka ir tedaryti... sad

11

na tai pin kodus pasidarykit visu vienadus na visu savo korteliu ir vargo nebus big_smile

12

man tai isvis nereikia pin kodo:)
o korteles naujos turetu neduot su nauju nr...atblokuos ta pacia:)

13

kaip dar pasidaryti tuos pacius vienodus pin kodus jei jau ta kortele uzsiblokuoti baigia

14

Kristina, 16 пишет:

kaip dar pasidaryti tuos pacius vienodus pin kodus jei jau ta kortele uzsiblokuoti baigia

tu mažiau dejuok o daugiau veik nueik.. sulauk darbo dienos ir nueik i savojo operatoriaus atstovybę ir pasiguosi ten ir tau padės wink

15

darbo darbo dienos, pazek dar dvi dienos, o tu manai jie taip dar greitai taiso aisku jei is vis taiso.... na teks laukti ir tiketis geriausio

16

ten minuciu reikalas...antradieni nueik ir sutvarkys!

17

na gal, bet juk nevisi vienodi tie solanai...

18

na tai pasimokysi jei ir korta susideginai pati ir dar numerius pradaigojai big_smile

19

wa man taip buwo, uzblokawau kortele o to puk kodo neturejau, nuejau y tele2 salonu pasakiau sawo numeri kiek dar buwo like saskaitoj, ten kazkut paskambino pasake puk koda ir wiskas toliau weike gerai nieks nebuwo dinge ;] beje 4free

20

man atrodo,kad tu keli nereikalingas problemas!vis surandi prie ko prikibt!