Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
labutis man tai tiktu betkokia diena svarbiuasia,kad sestadienis butu...:) nejaugi nesurasim tokios dienos kai visi galesim
Linuk aisku lauksim,butume nieksai ir niekses jei nelauktume...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 505 506 507 508 509 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
labutis man tai tiktu betkokia diena svarbiuasia,kad sestadienis butu...:) nejaugi nesurasim tokios dienos kai visi galesim
Linuk aisku lauksim,butume nieksai ir niekses jei nelauktume...
Sveiki
Pauliau, gal buvai vertas, jei gavai? :-)
lauksim, Linuk, tavęs, lauksim 
bet siandien tai sapna sapnavau... toks nenormalus :? miegu miegu, kazka matau, kad nuvaziuoju i kauna, tada jau bunu kaune, bet pamatau, kad kazko neturiu, griztu namo ir suskamba telefonas :? atsiliepiu, o drauge sako, nijole, kur tu, jau 13.35, paskaita prasidejus :? prabundu, mamos paklausiu, kiek valandu, o laikrodukas istiksi 13.37... net nustebau :V:V
>> dar tokia tupa soliariumine blondine siandien manes vos nepervaziavo..:{} moteriske suka i maximos aikstele, ir dairosi trenkta varna :{} neziuri i prieki ir dar gaza paspaude :{} gerai, kad dar truputi pabegejau, nes tikrai buciau po tos soliariumines kutvelos ratais papuolus... :?
-------------------
sesiau
maziau jaudinkis,, cia juokai palyginus, kas kita savaite manes laukia.. bemieges NAKTYS << deja... ne tokios, kokiu noretusi :V:V:V ;D ;D ;D
>>>Pauliau, take it easy
kur prapuoles buvai :? seniai matytos tos katiniskos kudlos
)
Danguoliuk, ziuresim, kaip nors.. susiderinsim mes cia.. o jei ne... tai ka..... VERKSIM
>> Linuk, lauksim, kur mes dingsim be taves..
) o va matai, ir sauliukas
islindo dienele, tai grazus oras tau pasidovanojo.. nesuslapsi koju ;D ;D ;D
o kad saulė, tai jau kojų nešlaps?
gi gali vis tiek būt pilna balų ir tešlų :-)
nu su tuo sapnu tai nerealiai čia... ir kas sakė, kad jais nereik tikėt, jie nieko nereiškia?
na o dėl tos blondinės... jei ji dažyta, tada nesistebiu ![]()
ai dzin.. nesvarbu, oras grazesnis juk.. smagiau... :?
butu ta lakudra nors kliudzius mane, as jai buciau subadzius jos tos randandonos masinos padangas
)
va del blondiniu tai manes ir vos nepervaziavo molo aiksteleje
ir tikrai pastebejau,kad dazytos kvailos
jei negimei blondine tai ir nereikia
jo Nijolyte jei nesusitarsim tada verksim
:(:(
ne visos gimusios blondinem yra kvailos ![]()
tai as ir sakau,kad naturalios blondines protingos...o dazytom tikriausiai peroksidas smegenis istirpdo...
tai as ir sakau,kad naturalios blondines protingos...o dazytom tikriausiai peroksidas smegenis istirpdo...
o pati naturali ar dazyta blondine busi ![]()
Danguole, 21 parašė:tai as ir sakau,kad naturalios blondines protingos...o dazytom tikriausiai peroksidas smegenis istirpdo...
o pati naturali ar dazyta blondine busi
nei ta,nei ta
sveiki sveikuciai nedrasieji ir kuklieji
jau ziuriu seniai cia ir as pasireiskiau
labas Diana kaip sekasi? ![]()
o kaip su kitom dažytom? :-)
Labas, Diana, pasakokis, reiškis už visą tą laiką, o aš perskaitysiu, kai nusimaudysiu
labas Diana kaip sekasi?
tiesa pasakius-labai gerai
kazkaip per sitas laisvas dieneles gerai pailsejau, praleidau sauniai laika, prasiblaskiau, atsigavau
ir nuotaika puiki
Danguole, 21 parašė:tai as ir sakau,kad naturalios blondines protingos...o dazytom tikriausiai peroksidas smegenis istirpdo...
o kaip su kitom dažytom? :-)
na ka zinau,nusidaziau raudonai lyg nepasikeiciau
Danguole, 21 parašė:labas Diana kaip sekasi?
tiesa pasakius-labai gerai![]()
kazkaip per sitas laisvas dieneles gerai pailsejau, praleidau sauniai laika, prasiblaskiau, atsigavauir nuotaika puiki
aha pasisemi energijos per savaitgali ir paskui kupina jegu kimbi i iprastus darbus
zinau ta gera jausma
>> laaabas Diana
tik ziurek neprisipliuskenk ten toj vonioj:D mane linas viena karta isgasdino jau
>> Danguole, bet man tai zinok kaip tik nesinori dabar i jokius darbus kibti, taip noris nieko rimto neveikti, norisi vaikstineti visa diena, vakare pasiemus gitara padainuoti, po to saldziai miegoti
bet ryt teks i paskaitas zingsniuot ir visa mano idile subliuks
;D bet jei bus grazus oras, tai manau sugebesiu savo optimistiskai nuostabia nuotaika ir toliau islaikyti ![]()
tai Diana cia tik taip siandien atrodo
o rytoj isiliesi i iprastus darbus ir sugrisi i tikrove 
nea, zinok as visad esu tokia kaip skraidantis debeselis ![]()
as siaip irgi,bet kartais kasdienybe sugrazina i vezes...:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 505 506 507 508 509 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~