Re: Ar meile isvis egzistuoja?...Ka tai reiskia-Meile ?...
Merginos neskiria Meiles nuo intymiu santykiu (bent jau dauguma).
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar meile isvis egzistuoja?...Ka tai reiskia-Meile ?...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Gyventi kartu, kaip su draugu ar kaip su vieninteliu mylimiausiu zmogumi labai skiriasi:
1 atveju tai paguodos prizas
2 gyvenimo svajone, net jei skaudina ir zeidzia.
o kam juos atskirti - labai jau maloni meilės dalis...
Gyventi kartu, kaip su draugu ar kaip su vieninteliu mylimiausiu zmogumi labai skiriasi:
1 atveju tai paguodos prizas
2 gyvenimo svajone, net jei skaudina ir zeidzia.
gyvenimo svajone, kuri skaudina ir zeidzia??? Kas turi tokių baisių svajonių??
na zinai galiu pasakyt ilgai nesgyvensi jei skaudina ir zeidzia, nesvarbu kad ir kaip ta zmogu myletum, jausmai pradeda blesti jei tu negauni meiles... o tik skausma...
protingas žmogus yra pasakęs, kad visas sielvartas ir skausmas, kurį mums neva sukelia meilė - tai tik mūsų savanaudiškumo, egoizmo ir pavydo išdava.
negalima savintis žmogaus, kurį myli. Juk nepulsi oro kaltinti, kad jis ne toks, ne taip, ne tiek ir apskritai, kodėl visi kiti kvėpuoja?..
protingas žmogus yra pasakęs, kad visas sielvartas ir skausmas, kurį mums neva sukelia meilė - tai tik mūsų savanaudiškumo, egoizmo ir pavydo išdava. tai tiesa... bet tai as tureciau pritaikyti savo ex, nes butent jis buvo pavydus ir savinosi, kaltino kad as kvepuoju... pavydas ir nepasitikejimas zlugdo viska.
nė vieni santykiai pasaulyje neiširo tik dėl to, kad kažkuris vienas kaltas... Visada kaltės yra abiems - kuriam didesnė dalis, kuriam mažesnė - bet kaip abu "kalti" dėl to, kad pradėjo būti kartu, taip abu turėtų dalytis atsakomybę dėl to, kad jau nėra kartu...
Ka jus kalbate apie meile, pasakysiu viena istorija. Buvau Rusijoje ( vazineju sureikalais ) daznai bunu vienas . Gyvenimas viesbutyje nuobodus. Paskambinau ir atvaziavo mergina, jauna ir grazi kaip Julia Roberts ( gal net grazesne ) Ir tuos reikalus ismano kaip .... deive venera. As sakau gal susitikim veliau , juk vis tiek priseis atvaziuoti i ta miesta. O ji sako : ( vertimas is rusu ) As turiu mielaji !!!! Kuris mane labai myli ( milenkij kotoryj liubit ) Ir kita menesi bus vestuves , Nes tipo jai juk jau nusibodo dirba daugiau negu metus. Laikas Vesti. Tai va istorija kokia buna meile. Juk jis viska zino.
Ka jus kalbate apie meile, pasakysiu viena istorija. Buvau Rusijoje ( vazineju sureikalais ) daznai bunu vienas . Gyvenimas viesbutyje nuobodus. Paskambinau ir atvaziavo mergina, jauna ir grazi kaip Julia Roberts ( gal net grazesne ) Ir tuos reikalus ismano kaip .... deive venera. As sakau gal susitikim veliau , juk vis tiek priseis atvaziuoti i ta miesta. O ji sako : ( vertimas is rusu ) As turiu mielaji !!!! Kuris mane labai myli ( milenkij kotoryj liubit ) Ir kita menesi bus vestuves , Nes tipo jai juk jau nusibodo dirba daugiau negu metus. Laikas Vesti. Tai va istorija kokia buna meile. Juk jis viska zino.
Va va, tiek atgiventa ir vis kazkas stebina...
o prie ko čia meilė?? Taigi "mylenkij" myli, o ne ji...
Jai tik nusibodo vienoks gyvenimo būdas, todėl pamėgins gyventi kitaip - kol nusibos...
Tik zinau viena, kad nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis. Manau meiles jausmo neiseina paaiskinti.
Alia ir uzsipuole gi mane, nekalta, vaika... Uz ka? :V
As forume, beskaitydamas, ieskojau atsakymo, knygu isvis skaityt nemoku...
taip jau ir nemoki...:)
meile, tai jausmas, kai pamacius mylima zmogu linksta kojos, nuo buciniu svaigsta galva, o prisilietus prie kuno, eina siurpuliukai, tai ir yra meile
meile, tai jausmas, kai pamacius mylima zmogu linksta kojos, nuo buciniu svaigsta galva, o prisilietus prie kuno, eina siurpuliukai, tai ir yra meile
taip kuniskos meiles apibudinimas butent toks, bet... tai nera viskas...
aisku, kad meile egzistuoja, tai nenusakomas jausmas, kuri zmogus patiria anksciau ar veliau..
jausmas esantis galvoje ten ji tikrai gali egzistuoti .Jei kas dar nepajaute tikriausiai nesugeba surasti tinkamo momento ir zmogaus
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar meile isvis egzistuoja?...Ka tai reiskia-Meile ?...