Re: pildyk kortele
o ten keik kainuos ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pildyk kortele
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o ten keik kainuos ?
for free!
bet trurbut jau pasidarei:)
taip. . . jau buvau nuejus. tai dar kol atsiminiau kaikuriuos duomenis apie kortele
bet atbloka, lb dziaugiuos
Pas mane darbe buvo toks varijantas nueik i artimiausia salona ir sutvarkys viska uztruks pora minuciu
moketi niekuomet nereikia pas mane daug kartu darbe telefonas kisenej gulejo prisispausdavo ir uzblokuodavo.
jau as ja susitvarkiau
taip. . . jau buvau nuejus. tai dar kol atsiminiau kaikuriuos duomenis apie kortele
![]()
bet atbloka, lb dziaugiuos
o ko ten klause?na kokiu duomenu?:)
numerio, kada paskutiny karta pildyta sask. uz kiek LT, sask likutis, ar gavau premiju, kada pirkta kortele. (regis viskas) aisku as ten visko tip top neatsiniau... poto paskambino kazkokiu nr pasake mzno kort nr, kada pildziau, sask likuty ir kada pirkta kortele, tada uzrase PUK koda as suvedziau viena karta, tada PIN susivedziu savo noru du kartus ir VISKAS
numerio, kada paskutiny karta pildyta sask. uz kiek LT, sask likutis, ar gavau premiju, kada pirkta kortele. (regis viskas) aisku as ten visko tip top neatsiniau... poto paskambino kazkokiu nr pasake mzno kort nr, kada pildziau, sask likuty ir kada pirkta kortele, tada uzrase PUK koda as suvedziau viena karta, tada PIN susivedziu savo noru du kartus ir VISKAS
![]()
![]()
wa lygei ta paty man reikejo padaryt
eina sau as nieko neatsiminciau:)bet cia turbut tik tele2 reik tiek daug info?:)
na as nzn ar cia tik tele, matai ko jie turi daugiau informacijos to greiciau suranda ta PUK koda
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pildyk kortele