141

Re: mergina su cigarete ir bokalu

Dekoju uz palaikyma smile smile

142

Cigaretės - tai daugiau, nei nemalonus kvapas. Tai tas pats, kas matyti ligonį, kuris nyksta tavo akyse ir kuriam tu niekuo negali padėti...

143

Bet tokie ligoniai dazniausiai i ta liga labai palankiai ziuri ir nemato jokios problemos. Anaiptol, megaujasi ja. Turiu dvi tokias drauges. Simta kartu kalbejau, bet nieko. Suauge zmones, suvokia ka daro. Tik niekaip nesuprantu kuo tai joms patinka - bereikalingas pinigu leidimas, "smarve" (atsiprasau), gelstantys dantys, dzerzgiantis balsas.. na ka as zinau  kur cia tie pliusai..

144

**** tokia merga big_smile

145

ash jai ka juokauju
big_smile

146

atsiprasau, bet as nemanau, kad jei mergina su bokalu alaus rankose, tai ji jau kazkokia degraduojanti...
>> zmones, rukyti nesveika ir mes tai zinom.. nekvepia nei is rukanciu vaikinu, nei is rukanciu merginu burneliu...

147

Ruta, 27 parašė:

Bet tokie ligoniai dazniausiai i ta liga labai palankiai ziuri ir nemato jokios problemos. Anaiptol, megaujasi ja. Turiu dvi tokias drauges. Simta kartu kalbejau, bet nieko. Suauge zmones, suvokia ka daro. Tik niekaip nesuprantu kuo tai joms patinka - bereikalingas pinigu leidimas, "smarve" (atsiprasau), gelstantys dantys, dzerzgiantis balsas.. na ka as zinau  kur cia tie pliusai..

Taigi elementaru, Watsonai! smile Pradeda iš durnumo, tęsia dėl priklausomybės. Štai jums ir liga. Ir dar užkrečiama (kaip bet koks durnas pavyzdys). O tas palankus požiūris, tas įvaizdis - tai tik gynybinė siena. Už jos tikrai nieko gero nėra.

148

Laura, 20 parašė:

kaip jums toks derinys?

slykstu.

149

Andrius, 32 parašė:
Ruta, 27 parašė:

Taigi elementaru, Watsonai! smile Pradeda iš durnumo, tęsia dėl priklausomybės. Štai jums ir liga. Ir dar užkrečiama (kaip bet koks durnas pavyzdys). O tas palankus požiūris, tas įvaizdis - tai tik gynybinė siena. Už jos tikrai nieko gero nėra.

O tas palankus požiūris, tas įvaizdis - tai tik gynybinė siena <<< kas cia :::921
as pati nerukau, nes nematau tam reikalo, man smirda hmm
bet man paaiskink, kas blogo, jei mergina su alaus bokalu??? nes cia kazkokia nesamone.... hmm tai dar pasakyk, kad vaikinas geriantis sidra koks nors neaiskus.. geriam visi tai, kas mums skanu ir miela :?
nedarykit nesamoniu, ko mergina gert negali, nes cia lygiai tas pats, ko ji valgyt negali ar dar kazkas... :? ai nzn.. cia beprasmiska :?

150

Nijolė, 20 parašė:

O tas palankus požiūris, tas įvaizdis - tai tik gynybinė siena <<< kas cia :::921
as pati nerukau, nes nematau tam reikalo, man smirda hmm

Na, jei rūkytum, nesmirdėtų. smile O rūkančiam reikia kažkaip pateisinti savo elgesį, kuris jam ir pačiam nesuprantamas.

Nijolė, 20 parašė:

bet man paaiskink, kas blogo, jei mergina su alaus bokalu??? nes cia kazkokia nesamone.... hmm tai dar pasakyk, kad vaikinas geriantis sidra koks nors neaiskus.. geriam visi tai, kas mums skanu ir miela :?

Apie alaus bokalą dar nieko neparašiau... Tiesą sakant, man ne tiek svarbu, ar tai alus, ar sidras... Nežinau, kaip čia diplomatiškai išsisukti, nes, jei parašysiu savo nuomonę, jaučiu, būsiu nesuprastas... wink

151

nu cia tema>>  mergina su cigarete ir bokalu.. tai as ir prisikabinau,nes maniau, kad apie viska bendrai kalbi...

152

Na, jeigu apibendrinus, tai man ar vaikinas, ar mergina, ar su cigarete, ar su bokalu - vienodai blogai. Na, dėl bokalo gal ir nieko nesakyčiau, bet dėl cigaretės tai iš karto būtų "viso gero".

153

Andrius, 32 parašė:

Na, jeigu apibendrinus, tai man ar vaikinas, ar mergina, ar su cigarete, ar su bokalu - vienodai blogai. Na, dėl bokalo gal ir nieko nesakyčiau, bet dėl cigaretės tai iš karto būtų "viso gero".

jega, bendraminti turiu big_smile

154

ehem... tai jei draugiskai keliam bokalus?? tuomet??? irgi negerai?? nesuprantu as jau nieko :::909 tokia klinkt klinkt jauciuosi :? << as alaus bokalo pakelime nieko gero nematau
... o del rukymo, tai sau esu prisiekus, kad rukancio berniuko niekada neisiziuresiu (aciu dievui dar nenuklydau)

155

Nijolė, 20 parašė:

ehem... tai jei draugiskai keliam bokalus?? tuomet??? irgi negerai?? nesuprantu as jau nieko :::909 tokia klinkt klinkt jauciuosi :?

Na, jei visi kompanijoj draugiškai kelia bokalus, tai negi vaidinsi blaivininką... Bet šiaip, kai pagalvoji, tai ne itin daug prasmės tame bokalų kilnojime. Aišku, pasitaiko laikotarpių, kai progos tuos bokalus pakilnoti seka viena po kitos, ir atrodo, kad niekada nesibaigs (taigi aplinka kalta, kaip visada!). Tada ir pasakai "Stop! Man jau užteks!"... Ir nebekreipi į tą aplinką dėmesio... smile

156

esme ne bokalas ar stikliukas, o tame, kur, kaip, kada ir paciame asmenyje. zinoma, nieko blogo picerijoje salia picos su alaus bokalu sedinti mergina. bent jau man. kalbu apie vulgaresnius atvejus. o del rukymo as kategoriska. nesu turejus rukancio vaikino ir nenoreciau. o merginu atzvilgiu juo labiau.

157

ziauriai negrazu smile:::215

158

bokalas tai kaip dar bebutu, bet kai eina mergina su cigarete dantyse gatve... be komentaru :::734

159

nieko blogo nematau as del to bokalo rankose, svarbu, kad negirta butu, manau daug didesne blogybe uz rukancia ir su bokalu mergina yra besikeikianti mergina, pas kuria kas antras zodis ****.., k..****.. ir t.t. va cia tai tikrai merginos nepuosia (kaip ir vaikino) smile

160

nemanau kad merginai tinka cigarete rankose atrodo graziai, bet reikia suprasti ir jas kas ruko tikrai supranta, o kas visai neruko tikrai nesupras to.. o del bokalo alaus manau tikrai baisiai atrodytu, nes panai bokalai netinka, o tuo labiau alaus.. sidras nk tokio bet alus neduok dieve:)