Re: Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
nu va...o merginos tiek lauke...nuvylei tu mus minde
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 16 17 18 19 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu va...o merginos tiek lauke...nuvylei tu mus minde
niu va prisizadejai ir neradai negrazu:)
birute atsakymas tau... ketvirtas meetas bus pavasari kai susils orai ir visi patrauksim i gamcike:)
nu dabar vilnieciai vel uzsipuls, kad ir vel juos kopijuojam, nes kiek zinau jie irgi gamtoje planuoja savo sekanti meeta
na velnias.. o mes net nezinodami sugalvojome.. na ka darysi kad taip jau gaunasi.. juk pas mus organizatoriai keiciasi ir idejos naujos gimsta..:)
tai kas cia dabar telepatas?
Nu jeigu vel jie prikaisios kad cia nuo ju kopijuojam tai susinervinsiu as.
nu minde nesinervink... gal dabar tu man poadesi organizuoti meeta:D
Nu tai reikes padeti.
geras jau du organizatorius turim:) dabar reikia ieskoti ir padejeju:) kas uz saslykus, kas uz aluti:) kas uz vaikinu ar kas uz merginu paieska irr pan.
na jo padejeju reikes.. na dabar laukime siltesniu oru o tada nustatysime data ir ruosiames po zolyte pasivartyti:)
po "zolyte"?
viktorija, pasivartyti cia kokia prasme?
oi jus irt isvartete mano zodzius... zinoma po pievos zolyte.. tai kur bendra stala darysime ant zolytes.. o ir sedesime ant jos:) o pas jus viska ssusigarbanavo:D
jo po zolytes mintys garbanojasi:) oi tu isdykele
tai nevartokit kad nesigarbanotu:)
mmm.. baik birutele slapukauti.. ir sakyk ka tavo sypsenele reiskia:)
gyvenimas verda tik kazko nebetaip intensyviai kazkas uzmigo besylant orams nors kaip tik reiktu budintis kodel forume tiek mazai bendraujanciu is viso didelio rato?
na kristute nejau nezinai kad visus meila kankina:)
joooo.. pavasarinis virusas tave irgi uzkrete? man tai ramu,mano imunitetas stiprus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 16 17 18 19 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose