41

Re: Mokykla- pragaras ar promoga?

noriu i shule big_smile

42

Vitalijus, 20 wrote:

noriu i shule big_smile

kodel? smile

43

Vitalijus, 20 wrote:

noriu i shule big_smile

niu tikriausiai nueitum ir nei savaites neistvertum ;D

44

nostalgija...kokie geri laikai mokykloj budavo...ex fainai juos prisimint:)

45

niu ir kas ten taip gero buvo ? ;D

46

o man ten patinka...geriau negu darbe...kartais būna laisvų pamokų,kartais palengvintos arba sutrumpintos pamokos,yra pertraukos ir galima valgyt xD (visi argumentai,kodėl mokykloj geriau negu darbe big_smile

47

As tai mokykloi ne tik kazko visdelto ismokau(nors mokitojai sake :::a52),bet svarbiausia ismokau mokitis ir ismokti.dabar galiu dar labiau mokitis ir mokisious kol mirsiu...

48

jei nori kazko gyvenime pasiekti turi eiti i mokykla kad visko ismoktum:)

49

Kritina, mokykloje visko neišmoksi ;D

50

Aušra, 15 wrote:

niu ir kas ten taip gero buvo ? ;D

mergyt,kai mokysies univere tai suprasi kkas ten gero buvo!:D

51

Marina, 17 wrote:

Visi lankom arba lankeme sule... Jums tai pragaras, promoga ar tiesiog einat i ja, nes reikia? kaip sekas mokytis?

man tai per viduriuka:) kartais i ja eiti tikra kancia, kartais visai linksma joje(nium gal labiau linksma ten:D ) nes daug draugu ten:D ir dar kai mokytis man nera lb sunku tai be problrmu:::806

52

MmMmm, mokykla - nebloga istaiga, nors mokytojai i trimestro gala (mokomes trimestrais) isvis nupušo. Isterikai pasidare ir visai juoku nesupranta. dar man manymu atostogu turetu buti daugiau ir visai nebutina mums, mokiniams i galvas kalti daugiau nei reikia. Turiu omeny destomus dalykus. Dar kas konkreciai liecia mano mokykla, tai tenka skustis pertraukomis arba betverk valgykloje. Pertraukos per trumpos pavalgyt, o norinciu daug.:D
Bet kaip bebutu, nezinociau kur detis, jei staiga tureciau galimybe nieko neveikti. Pora savaiciu paatostogauciau, o kas veliau?..

53

Mokykla taj musu pirma darbowiete,kur dirbam uz dyka:D:D:D:D:D

54

Gerai pasakyta Deivi :::541

55

deivi gerai sakai smile galetu mums moketi smile....

56

Siais metais man asmeniskai prasidejo tikras gyvenimas, tusai, naktiniai pasisedejimai su klasiokais, kaip mesretkarciais sakom( vienuolikta klase valdo ), bet gi negalima taip lengvabudiskai i vika ziureti. Mazai ir beliko; Pramogos ar pragaras, kiekvienam soresti asmeniskai, bet patikekit reikia dziaugtis kiekviena akimirka nes viskas greitai baigsis, o sugrazinti to jau nebegalesi:)

57

Edita, 17 wrote:

Siais metais man asmeniskai prasidejo tikras gyvenimas, tusai, naktiniai pasisedejimai su klasiokais, kaip mesretkarciais sakom( vienuolikta klase valdo ), bet gi negalima taip lengvabudiskai i vika ziureti. Mazai ir beliko; Pramogos ar pragaras, kiekvienam soresti asmeniskai, bet patikekit reikia dziaugtis kiekviena akimirka nes viskas greitai baigsis, o sugrazinti to jau nebegalesi:)

Edita, lb graziai isreskei savo mintis! Visiskai Tau pritariu, saunuole;)

58

jei mokais-pragaras.. jei ne-galima sakyt pramoga ;]

59

Agnute, 17 wrote:

deivi gerai sakai smile galetu mums moketi smile....

deja.. uz mus moka big_smile

60

mokykla nera nei pramoga nei pragaras, bent jau man. As ten neinu vien tam kad pasedeciau ar todel kad taip reikia. as ten MOKAUSI. kaip sakant ten kaupiu patirti ir zinias ateiciai.  didinu savo isprusima. manau mokykla yra gerai, nereik nusiteikti pries ja , tada mokyla gali tapti viena is pramogu smile nors aisq visi mes savotiski ir turime savo poziuri i tai. tik vat nesuprantu tu zmoniu kurie nueja i mokykla puse pamoku praleidzia sededami valgykloje ar kur netoli jos gurksnodami svaigius gerimus. tai kam is vis tada eiti i ja? Mano mokykloje nemaza dalis mokiniu daro sitaip. Jei tau blogai ten tai neik[kalbu apie tuos kuriem yra 16 ir kurie gali jau nebesimokyti]. kam nepatinka mokykloj eikit profken igykit specialybe[dar ir mokes uz tai kad mokotes] ir eikit dirbt, tik vat ka darysit tada jei irdirbti nepatiks..? :::042