1

Topic: meile,draugyste...(grazus zodziai,sms tekstai) <3 ;]

pasidalinkit paciais graziausiais zodziais kokius tik esat girdeja ar skaite apie meile,draugyste... ;]

*
  Meilė dažnai kelia stiprią baimę, nes verčia žengti žingsnį pirmyn, reikalauja pamiršti save, išsižadėti savęs, pasitikėti kitu ir jam aukotis.
Teks sumokėti už kiekvieną neištartą žodį, už neįkūnytas glamones ir sutryptas svajas.
Reikės atsiskaityti už baimingumą, jausmų šykštumą, kurie kliudė mylėti, už atsainumą ir puikybę, kurie slopino polėkius.
Teks atsakyti už negimusius bučinius, už gerklėje užgniaužtas ašaras, už neišreikštą aistrą ir netesėtus pažadus, už iššvaistytą laiką.. <3 smile)

2

Re: meile,draugyste...(grazus zodziai,sms tekstai) <3 ;]

pasidalinsiu savo nuomone.

man tokios ish interneto trauktos ir gal kokius 10 ar 100kart girdetos banalybes nei pro kur nepatinka. kokie chia jausmai, jei rashai kazhkieno kito sukurtas eiles. jei ash tokia zhinute gaunu, manes ji nei sujaudina, nei ka. gal net labiau supykdo, nes zhmogus savo galva negalvoja...

asmenishkai ash pats ka nors grazhaus sukuriu. juk visdelto pasakymas, kad jie ish shirdies kalbesi ir i shirdi nueis.

taigi mazhiau banalybiu, o kurkite patys. manau tai tikrai bus geriau ir originalumas niekam kojos nepakisho wink

3

joa, gediminai pritariu tau :V

4

Gediminas, 23 wrote:

pasidalinsiu savo nuomone.

man tokios ish interneto trauktos ir gal kokius 10 ar 100kart girdetos banalybes nei pro kur nepatinka. kokie chia jausmai, jei rashai kazhkieno kito sukurtas eiles. jei ash tokia zhinute gaunu, manes ji nei sujaudina, nei ka. gal net labiau supykdo, nes zhmogus savo galva negalvoja...

asmenishkai ash pats ka nors grazhaus sukuriu. juk visdelto pasakymas, kad jie ish shirdies kalbesi ir i shirdi nueis.

taigi mazhiau banalybiu, o kurkite patys. manau tai tikrai bus geriau ir originalumas niekam kojos nepakisho wink

100% mano nuomone lygiai tokia pati ! tie kopijavimai taip nervina... gauni ta pati is keliu zmoniu, o kur nuosirdumas...

5

nu jau tikrai mane ir nervina tokios nesmones traukia ir traukia galetu patis sukurti!

6

Nesuprantu, jauna mergina sukure tema, kiti atejo ir iskart apsiverke... patys kurkit, nervina, banalybes ir t.t.!!!
Ysiskaitykit ko klausia,  tada asarokit...
Nekiekvienas gali ir sugeba kurt, nekiekvienam tokie dalykai banalus ir apskritai, juk yra zodziu, tiek perskaitytu tiek girdetu, kurie mums tikrai patinka... Temos autore ir praso parasyti jums girdetus ar skaitytus, kazkieno kurtus, GRAZIUS zodzius apie meile, draugyste ir t.t. big_smile

7

teisingai. nevisada moki pats kurti. is interneto istraukti zodziai gali buti kaip parasyti is pacios sirdies.

8

Sandra, 14 wrote:

nu jau tikrai mane ir nervina tokios nesmones traukia ir traukia galetu patis sukurti!

tai prasom,pakurk mums ;] ir issitikin,kad nera taip lengwa kaip atrodo;]

9

mane iki šiol jaudina Apaštalo Pauliaus žodžiai:
"Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės, tebūčiau žvangantis varis ir skambantys cimbolai. Ir jei turėčiau pranašystės dovaną ir pažinčiau visas paslaptis, jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau net kalnus kilnoti, tačiau neturėčiau meilės, būčiau niekas. Ir jei išdalyčiau vargšams visa, ką turiu, jeigu atiduočiau savo kūną sudeginti, bet neturėčiau meilės, - nieko nelaimėčiau.

Meilė kantri, meilė maloni, ji nepavydi; meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga, nesidžiaugia neteisybe, su džiaugsmu pritaria tiesai.

Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria. Meilė niekada nesibaigia. "

Nežinau, kaip dar gražiau galima kalbėti apie meilę. Man tai - tobula smile

10

Sveiki:) seis laikais tas zodis "myliu" pasidare toks bevertis jau mazai kas ir tesako nuosirdziai myliu o tai is tiesu yra skaudu. Kurti eiles galima ir nemokant tas zmogus kuriam skiri tuos zodzius tikrai supras tavo nuosirduma pajaus.

11

Cecilija, 17 wrote:

Sveiki:) seis laikais tas zodis "myliu" pasidare toks bevertis jau mazai kas ir tesako nuosirdziai myliu o tai is tiesu yra skaudu. Kurti eiles galima ir nemokant tas zmogus kuriam skiri tuos zodzius tikrai supras tavo nuosirduma pajaus.

Taigi yra tu budu, kaip parodyti nuosirduma, juk nebutinai turi kurti nemokedamas ir tik taip parodyti kazkoky nuosirduma... big_smile

12

Dovilė, 21 wrote:

mane iki šiol jaudina Apaštalo Pauliaus žodžiai:
"Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės, tebūčiau žvangantis varis ir skambantys cimbolai. Ir jei turėčiau pranašystės dovaną ir pažinčiau visas paslaptis, jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau net kalnus kilnoti, tačiau neturėčiau meilės, būčiau niekas. Ir jei išdalyčiau vargšams visa, ką turiu, jeigu atiduočiau savo kūną sudeginti, bet neturėčiau meilės, - nieko nelaimėčiau.

Meilė kantri, meilė maloni, ji nepavydi; meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga, nesidžiaugia neteisybe, su džiaugsmu pritaria tiesai.

Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria. Meilė niekada nesibaigia. "

Nežinau, kaip dar gražiau galima kalbėti apie meilę. Man tai - tobula smile

Palaikau...:::833:::833:::833  Gal ir ne tobula, bet brandu. Yra sukurta tema "sava kuryba", kur tokie aršūs kūrėjai, kaip Sandra, 14 dalijasi savo sukurtom eilėm ir gyvenimiška "išmintimi" a la "myliu, noriu, negaliu"... Tarp tų apibūdinimų ir Apaštalo Pauliaus žodžių - daugiau nei praraja. Kurti savo žodžius gal ir gerai, bet reikia labai daug ir labai tikrų, laiko patikrintų išgyvenimų turėti savyje ir nepaprastai gerą išraišką jiems sudėti. Nemanau, kad persakyti kieno nors kito brandžius žodžius yra nenuoširdu. Nenuoširdu yra sakyti tuos žodžius, kurie tau nieko nereiškia vien tik todėl, kad galbūt gražus saskambis išeina... smile