Tema: kuno kultura
apie KUNO kultura kam ji patinka kam ne
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → kuno kultura
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
apie KUNO kultura kam ji patinka kam ne
beje ka manote kad ritine manksta buna kuno kultura ta prame 1 pamoka
As tiesiog myliu kuno kultura:) Nes per ja zaidziu su draugais krepsini:D O kas gali but geriau uz krepsini?:D
nju seip krepsis jo cool bet krc mes tik kvadrata zaidam labai fainiai zinokit
Nemėgstu.
beje ka manote kad ritine manksta
Rytinė makšta yra gerai. Jei visi ją darytų, tai mažiau būtų žmonių su viršsvoriu ir sergančių.
mano aukletoja kuno kulturos mokytoja,taip,kad stengiuosi neissisukineti is sitos pamokos,nors aukletoja ir yra gera.siaip nelabai megstu sia pamoka,dabar kaip tik turim krepsinio pamokas.nepasakyciau,kad lb nepatinka ar nesiseka,bet stebeti sekasi geriau...:)
beatrice>kai buvau tavo metu mes irgi zaisdavom pagrinde tik kvadrata,bet visa gyvenima nezaisit,nenusimink:)
Beatrice, nemanai, kad savo temas galetum kurti iki 18 forume :?
>>>> bet siaip i tema atsakant >>ojeee, man patiko kuno kultura, su draugute kase kaldavom visada
nju gal :?
Na to neteko daryti jau senokai nes vyrsnese klasese nebebuvo privaloma, bet kai reikejo prisimenu nepatikdavo pagrinde del to, kad persirengimo kambariai baisiai smirdedavo ir dusui niekada laiko nelikdavo. Dabar mieliau pati sportuoju - nemegstu prievoles
nju seip krepsis jo cool bet krc mes tik kvadrata zaidam **** zinokit
mergaite .prasiplauk ukisku muilu burna nes kalbi keiksmazodziais..
> o man kuno kultura buna ryte tai miegu nors varomi baseina siaip idomu man patinka
..Man tai visai fainiai du kartus i savaite tera...bet siaip zaidam tinklini kvadrata..kartais krepsini...ai nu kazkaip reikia tai reikia..man nei patinka nei nepatinka..o del ritines..oi oi ne..gal geriau ne...nepaslenku is ryto tai daryti kai vos akis prakrapstau
MyljU KunO KulturA! Wos ne FajneusE PamokA ;}
labai nemegstu
Beatrice, 12 parašė:nju seip krepsis jo cool bet krc mes tik kvadrata zaidam **** zinokit
![]()
> o man kuno kultura buna ryte tai miegu nors varomi baseina siaip idomu man patinka
atsiprasau issprudo ;(
nekenciu. idiotizmas man ten kazkox. viska turi daryti pagal kvailus standartus, visa pamoka tik stumi laika, nes niekas nera suinteresuotas sportuoti.. per viena sokiu treniruote turbut kokius 3 kartus daugiau pasportuoju nei per 4 fizinio pamokas..
oi nea man ji nepatinka nes mokytoja moka mus nukankinti kai vaikinukai ir kita grupe ten nieko neeikia i mus ziuri atsisede akip mes prakaituojam oi ...
Linas, 19 parašė:Beatrice, 12 parašė:nju seip krepsis jo cool bet krc mes tik kvadrata zaidam **** zinokit
![]()
atsiprasau issprudo ;(
tai spausk redaguoti žinutę, kol dar negavai geltonos
nekenciu. idiotizmas man ten kazkox. viska turi daryti pagal kvailus standartus, visa pamoka tik stumi laika, nes niekas nera suinteresuotas sportuoti.. per viena sokiu treniruote turbut kokius 3 kartus daugiau pasportuoju nei per 4 fizinio pamokas..
va čia tai joa.. šiaip kūno kultūra patinka, kai merginos ją lanko ir užsiima sportu, nes kitaip neįdomu, bereikalingas laiko gaišimas. žymiai mieliau būtų namie spotuot tuo metu. prieš pora metelių lankiau porto būrelį, tai patiko, mat bent iš pradžių jormaliai susirinkdavo ž-monių tinkliniuiu pažaist, o dabar... :V hm, na, bent laiko neėda tai
visus myliu kurie mane myli... :::
hm... kuno kultura... tiesa sakant megstu kuno kultura... sportas-sweikata
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → kuno kultura